Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar nbrr???

sizin de arada saçlarınızı kısacık yaptırmak geliyor mu içinizdenn????

Benim geliyorlülülülülülülülülülülülü Hatta bir defasında o sesi dinleyip kestirdim yıllar sürdü uzatmam şimdi omuzlarımda uzatmak için herşeyi yapıyorum ama bazende git kısacık yaptır diyorum :kedi: sonra o sesi duymamak için boyatıyorum:lepi:

selam kızlar nbrr???

sizin de arada saçlarınızı kısacık yaptırmak geliyor mu içinizdenn????

içimden gelmiyor tabi ki. maymuna dönerim kesin. yüzümü hiç beğenmiyorum. iyice kabak gibi ortaya çıkar kısa saçla.
kısacık değilse de biraz kestirmek geldi içimden ona da bin pişman oldum. hiç bakım yapmadığım halde zor geldi uzun saça bakmak. kestirdim. şimdi bakım yapar oldum bu kez uzasın diye.

çok güzel ve modern duruyor ama şekil vermek uzun saçtan daha zor emin olabilrisin
saçın uzunsa sabah geç kalınca toplayıp çıkabiliyorsun ama bu saçla sabah kaltığında(hepsi havada oldu için) şekil vermeden çıkman imkansız.

işte tam olarak bu kadardı...üstelik sarı olsun istemiştim saçım da yanınca istediğim renkte olmamıştıııı turuncu kalmıştıı mafoldumben bir daha da kısaltmam...şekle sokamıyorsun hep aynıı

.......

Son düzenleyen: Moderatör:
bu hatuna da kısa saç çok yakışıyor yaaa victoria

vee bu hatuna

bir de Serap Ezgü'ye çok yakışıyor a.s

Merve çok güzel gayet de yakışıyomuş bence... bayanssulusmile

yorum bekliyorum arkadaşlar...teşekkür ederim snm :)

mervecimm iştee benim şu anki uzunluğu o kadar saçlarımınnhihoyyyt
yakışmış ama yine de uzun saç diyorum benn

Tarcinli_Kurabiye 'nin eklediği 2. hatuna (victoria'nın altındaki. sanırım ciara) çook yakışmış bence ve arada sırada öyle kestirmek aklıma gelmiyo değil ama kesinlikle cesaretim yokk eyvahedigeldismile

......

Son düzenleyen: Moderatör:
Sinameki ve zeytinyağı olayını çözdüm yarın aktara gidip hemen alıcam.
Ama sarımsağı ne kadarlık şampuana kaçtane koyucak onu anlamadım. :uhm:
Kızlar bu arada bu kadar uzatmaya çalışırken kestirmek de nerden çıktı şimdi :roflol:

Tarcinli_Kurabiye 'nin eklediği 2. hatuna (victoria'nın altındaki. sanırım ciara) çook yakışmış bence ve arada sırada öyle kestirmek aklıma gelmiyo değil ama kesinlikle cesaretim yokk eyvahedigeldismile

canım arada bir değişiklik istiyor insan ama inan çok pişman oluyorsun..
bak kendimi bildim bilelii çocukluğumdan beri saçlarım hep belimdeydi...
ama 3 sene önce bir geldiler banaa, kestirdimm perma falan derken birde siyaha boyamıştım..sarıya çevirmek istedim yandıı..işte o resimdeki kadar kısacık oldu saçlarım...
ve inan bana 1 senede sıkıldım kısa saçtan...keşke hiç o hataları yapmamış olsaydım

aklıma esiyo da...

toptan kurtulmak için...
eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…