• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım çok yakışıyor hele şu sağdaki fotonda çok tatlı çıkmışsın :))

kafam bozuluyo gidip kökten kestiriyim diyorum şuan... :S

tşkkür ederim şekerlerrr...belime gelse pat diye kestirmeyi düünmem hiç hehe

kızlar kaşlarınız için yaptğınız bişiler var mı???:kedi:

Sinameki ve zeytinyağı olayını çözdüm yarın aktara gidip hemen alıcam.kaydirigubbakcemile4
Ama sarımsağı ne kadarlık şampuana kaçtane koyucak onu anlamadım. :uhm:
Kızlar bu arada bu kadar uzatmaya çalışırken kestirmek de nerden çıktı şimdi :roflol:
400 ml şampuana 5-6 diş yeterli canımkaydirigubbakcemile2

Ayy ne kestirmesi ya akannehir En ünlü uzun saç topiği sahibesinin dediklerine bak hele ..:olmaz:
Uzun saç yakışıyo sana adaş ..a.s.

canım arada bir değişiklik istiyor insan ama inan çok pişman oluyorsun..
bak kendimi bildim bilelii çocukluğumdan beri saçlarım hep belimdeydi...
ama 3 sene önce bir geldiler banaa, kestirdimm perma falan derken birde siyaha boyamıştım..sarıya çevirmek istedim yandıı..işte o resimdeki kadar kısacık oldu saçlarım...
ve inan bana 1 senede sıkıldım kısa saçtan...keşke hiç o hataları yapmamış olsaydım
:(
Anladım canım... Kendimden biliyorum işte birazcık kısa kestirsem bile öyle pişman oluyorum ki... Olsun birdaha yapmazsın sen de :teselli: Ben de bir ara perma yaptırıp kızıla boyatayım diye çok heveslenmiştim ama sonra aklımdan tamamen çıkardım.. Doğal kalmak en iyisi diye. Saçlarımda hiç bir işlem yok ilerde geri dönemeyeceğim durumlara girmemek için yaptırmıyorum. Şu anda da kafamda zeytinyağı var :lepi: yarım saat sonra falan yıkayacağım. a.s

ayh kısa hali bi ben beğendim galiba :1shok: yanlış anlama hee kestir manasında demedim mervecim.
çenen belirgin o yüzden o model hoş durmuş diye dedim.ben beğendim yani bilemiyorum.benim de beğendiğim kısa saç modelleri var ama yüzüm çok yuvarlaktır.az kilo alınca gıdı olurum.o yüzden cesaret edemiyorum,senin yüz şeklin uygun diye söyledim

hayııııııııııııırrrrrrrrrrrrr
hatta almıyorum bile kaydirigubbakcemile3

ben almıyodm 5-6 aydır sora alıyım dedim...sarımsak yapmıştım bide eskiden çok seyrekti kaşlarıma sarımsak yaptım ovdum baya bi çıktı yeni kaşlarrr
kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

ayh kısa hali bi ben beğendim galiba :1shok: yanlış anlama hee kestir manasında demedim mervecim.
çenen belirgin o yüzden o model hoş durmuş diye dedim.ben beğendim yani bilemiyorum.benim de beğendiğim kısa saç modelleri var ama yüzüm çok yuvarlaktır.az kilo alınca gıdı olurum.o yüzden cesaret edemiyorum,senin yüz şeklin uygun diye söyledim

kız bak bide açıklamay yapıyoookaydirigubbakcemile3

tatlım anladım sen öyle beğenmişidnri oh ne güzel kısayı da beğenen var uzunu da daha ne istiyim...evet çenem çıkıktır benim yapı olarak cnmmaklinialirimsmile

sinemakili karışımı sürdüm saçıma bekliyorum 4.yapışım bu :)
saçımda uzama olmuş bu diye baktım 1,5 cm uzamış saçım kaydirigubbakcemile2

Back
X