Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

schwarzkopf gliss marka saç bakım spreyleri var
özellikle pembesini tavsiye ederim
kokudan çok rahatsız oluyorsan,sorununu çözecektir
koktukça fıslat yerimseniben
ayrıca saçları hemen çözüyor,çok kolay taranıyorşakkıdı

mervecim peki senin saçlarının tipi nasıl onu merak ettim ?? hani benimkiler çok ince telli uzamasi bakimindan faydasiz olabilir o bakimdan sordum.. CADIARZU

kizlar ben kokuyu takmiyorum bazen sarimsakli sampuanla yikiyorum sacimi üzerine normal sampuan bile kullanmiyorum yeterki uzasin sonuc alalim

mervecim peki senin saçlarının tipi nasıl onu merak ettim ?? hani benimkiler çok ince telli uzamasi bakimindan faydasiz olabilir o bakimdan sordum.. CADIARZU

merveninkileri bilmiyorum cnm ama benim de saçlarım ince telli ve yağlıdır ama sonuç elde ettimsüprizzzzz

bu karışım bir bana mı yaramadı yaw
saçlarım kazık gibi oldu üstelik banyoda da çok döküldü ya
üfff:1no2:

canım ince telli ve çabuk yağlanan bir saç tipim vardır...

walla bende hem sinemakili karışımı yaptım hem zeytinyağı ..bizimkiler çok koktuğunu söylediler ama nedense ben almadım kokuyu:) hem saçlarım yumuşacık oluyor ve parıltı geldi...bakalım sabırla bekliyorum uzamasını..birde şu sarımsaklıyı denicem denemsi bedawa:)

Ya kızlar benimde sözlüm bayan kuaförü yani öle kıytırık mahalle kuaförü felan da değil çok iyi otellerde çalıştı va çalışıyor ama böyle bir yağ karışımı ile saçın 10 cm uzaması imkansız diyor.. Hadi 3 cm uzar ama 10 cm gerçekten uzuyorsa vücuda bir zararı olur bunun diyor hem saçın nem dengesini bozabilirmiş böyle bilinmedik formüller.. yani saçları uzatalım derken başka bir düzeni bozmakta var işin ucunda.. Dikkat edilmesi lazım..

evet canım dikkat etmek lazım...ama bana gayet iyi geldi ve doğal ürünler sonuçta..o yüzdendir ki saçım harika oldu..hihoyyyt bence herhangi bi zararı yok ama zaten isteyen yapar istemeyen yapmaz...

kizlar ben bu yöntemi bide anneannemin sac uzatma yöntemini deniycem ama ocagin ilk haftasi baslarim artik denemeeye baslarsam size sonuclari yazarim

kızlar bişey sorucamm.. mrv_1987 özellikle de sana :)) bu karışımı kirpiklerimize de kullansak göze bi zararı olur mu ya:çok üzgünüm: kuaför arkadaşa sorsak mı napsak:sm_confused:

bende başladım bu formüle ,gerçekten bemix rezalet kokuyor kızlar :)

ayrıca zeytin yağ lı maskeye ben üzüm çekirdeği yağı ekliyorum mis gibi kokusu var dökülmeye karşı etkili haberiniz olsun..
ben arkadaşın 10 cm uzadı demesini abartılı buluyorum.. imkansız taş çatlasa 4 cm o bile zor bence..

fotolarla gösterdik canım
neden imkansız olsun ki yerimseniben
ayrıca neden insanları yanıltmak isteyelim?

fotolarla gösterdik canım
neden imkansız olsun ki yerimseniben
ayrıca neden insanları yanıltmak isteyelim?

fotolar için link verebilir misin ? göremedim ben.. hem nerden bilecem gerçekten o resimlerin 1 ay ara ile çekildiğini oda var demi

bu arada ben HC saç bakım yağı ve şampuanı aldım onuda deneyecem uzaması lazım saçlarımın artık...

önceki sayfalarda var fotolar
merve arkadaşımız da koydu ben de koydum.
gerçkten 1 ay ara ile çekildiğini bilip bilmemen konusunda ise sorduğum soru hala geçerli,neden insanları kandırmaya çalışalım?bundan ne gibi bi çıkarımız olabilir?
nihayetinde ben de saç uzatmak isteyen normal bi insanım di mi yerimseniben
kimsenin ah'ını almak umudunu kırmak istemem.
olanı söylüyorum.inanıp inanmamak,güvenim güvenmemek tabiki senin bileceğin iş
ben rapunzel saçlarımla gezmeme bakarım yerimseniben:hooray::enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…