Bende cumartesi günü yaptım....
Yaptım ama o günden beri 2 kere yıkanmama rağmen halaaa koku geliyorrr burnuma heleee o sinameki ufff kına gibi kokuyorr:S
Ama burnuma gelen koku badem yağımıdır bemixmidir yoksa 3nün karışımımı bilmiyorum ama ne zaman çıkıcak bu kokuu yaaa :S
mervecim peki senin saçlarının tipi nasıl onu merak ettim ?? hani benimkiler çok ince telli uzamasi bakimindan faydasiz olabilir o bakimdan sordum.. CADIARZU
bu karışım bir bana mı yaramadı yaw
saçlarım kazık gibi oldu üstelik banyoda da çok döküldü ya
üfff:1no2:
bu karışım bir bana mı yaramadı yaw
saçlarım kazık gibi oldu üstelik banyoda da çok döküldü ya
üfff:1no2:
mervecim peki senin saçlarının tipi nasıl onu merak ettim ?? hani benimkiler çok ince telli uzamasi bakimindan faydasiz olabilir o bakimdan sordum.. CADIARZU
Ya kızlar benimde sözlüm bayan kuaförü yani öle kıytırık mahalle kuaförü felan da değil çok iyi otellerde çalıştı va çalışıyor ama böyle bir yağ karışımı ile saçın 10 cm uzaması imkansız diyor.. Hadi 3 cm uzar ama 10 cm gerçekten uzuyorsa vücuda bir zararı olur bunun diyor hem saçın nem dengesini bozabilirmiş böyle bilinmedik formüller.. yani saçları uzatalım derken başka bir düzeni bozmakta var işin ucunda.. Dikkat edilmesi lazım..
bende başladım bu formüle ,gerçekten bemix rezalet kokuyor kızlar :)
ayrıca zeytin yağ lı maskeye ben üzüm çekirdeği yağı ekliyorum mis gibi kokusu var dökülmeye karşı etkili haberiniz olsun..
ben arkadaşın 10 cm uzadı demesini abartılı buluyorum.. imkansız taş çatlasa 4 cmo bile zor bence..
canım ince telli ve çabuk yağlanan bir saç tipim vardır...
kontes merveee cok tskler canim ikinize de :)
deneyeceğim :Saruboceq:
fotolarla gösterdik canım
neden imkansız olsun ki yerimseniben
ayrıca neden insanları yanıltmak isteyelim?
fotolar için link verebilir misin ? göremedim ben.. hem nerden bilecem gerçekten o resimlerin 1 ay ara ile çekildiğini oda var demi
bu arada ben HC saç bakım yağı ve şampuanı aldım onuda deneyecemuzaması lazım saçlarımın artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?