- Konu Sahibi adaderenim
-
hepimiz ağız tadıyla kullanalım kzuuumçok güzel bir seçim yapmışssın kuzumm güle güle kullanın inş
iyi günlerde kullan eylül gelini, çok güzel bir takım. masası falan çok güzel ve suntalam değil mdf lake, kaliteli bir takım..bu takım benim almayı düşündüğüm takımlar arasındaydı, bellonadan beğenmiştim. yanlız ben siyah beyaz ve gri ağırlıklı bir salon istediğim için bunun o kahverengi olan yerleri siyahı vardı ben onu görmüş beğenmiştim. siyahıda dümdüz bir siyah değil, çizgili gibi ağaç desenliydi. hatta çok kararsız kalmıştım, sonra diğer takım ağır bastı onu aldım. zaten albümümde görmüşsündür
içim dahada rahatladı ve şu ara zaten en çok düşündüğüm perde ve halı nasıl olmalı:26::26::26::26::26:
Tatlım yaaa bende ataç neyin yokk
Nerden yüklüyosun sen resimleri?
Ben çözdüm zaten,galiba yani;hızlıresim'den yüklüyorum öğrendim,forumlar kısmından da linki alıp yapıştırıyorum
Müsait zamanımda çekicem perdelerimi de senin için
hepsi çok güzeller tatlım sen yavaş yavaş toparlıyorsun çeyizi evi fln güle güle kullan inş.
GÜZELMİŞ CANIM BEYAZ VE KAHVE SALONA YAKIŞAN EN GÜZEL İKİLİ DİYEBİLİRİM GÜLE GÜLE KULLAN
çok saol canım benim hepimiz iyi günlerde parçalıyalımÇook güzel bi takımMutlu mesut günlerde eskitin inşallah canım
arkadaşlar merhaba açtığınız konuya yazıyorum ama yardıma ihtiyacım var.uzun yıllardan sonra koltuk ve yemek odası takımı alma fırsatımız oldu.krem rengi koltuk takımı aldık ve küçük bir ayrrıntı olarak kahverengi ahşap detaylar geçiyor ama yemek odamız yanlış geldi.daha doğrusu o model kalkmış yerine siyah beyaz bi takım getirdiler.takımı geri alacaklar fakat yerine seçim için bir iki model örneği gösterdiler.parayıda alamıyoruz.şimdi sizlerden acil fikir bekliyorum atacağım linkte tutku 2051 diye bir model var .eşim bunu çok beğendi .fikirleriniz bekliyorum acilen.....Area Mobilya - Furniture bu linkte ürünlerimiz içinde yemek odaları var bana yardımcı olun lütfen.....
benim de tarzım değil ama belki sizlerden fikir gelirse daha da emin olbilirim diye düşündüm .teşekkür ederim...ama başkada şansım yok parayı da geri alamıyoruz çok üzülüyorum sonuçta bi kere alıyoruz ama içime sinmiyozaten gümüşlüklerini almayı düşünmüyorum...
Ben de bu takımı aldım yaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?