Mutfak Dekorasyonu Ben bayıldım ya siz :)

adaderenim

Aşk artık 3 kişilik..
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
2.984
2
106

bu oldu bizim cici yemek odamız
yorumlarınızı çok merak ediyorum fikirlerinizi söleyin lütfen kızlar

İlk yorum benden olsun çok güzel canım benim Allah iyi günlerde kullanmayı lezzetli yemekler yemeyi nasip etsin

bubacuumm çok şık, ben beğendim :114:
güle güle kullan canım :)
hem biliyosun biz beyaz seviyoruuzz

Son düzenleme:
İlk yorum benden olsun çok güzel canım benim Allah iyi günlerde kullanmayı lezzetli yemekler yemeyi nasip etsin
saol canım benim bakalım damat bey kaynanamın yemeklerinden sonra bana uyum sağlayabilcek mi
evett gerçektende çok hoş görünüyorrr :) güle güle kullanınn
çok saolun beğenmeniz çok mutlu etti
bubacuumm çok şık, ben beğendim :114:
güle güle kullan canım :)
hem biliyosun biz beyaz seviyoruuzz

saol kuzucuuum
bugün alındı çok içime sindi çok mutlu oldum

ayy çok hoşş çok güzel cnm..allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin...bizde daha birşey alınmadı ne kadar güzel içine sineni beğenmişssin darısı başıma bakıyorum bakıyorum içime sinen olmuyor eve göre bakıcam birazda artık son 1 ayda olduğu kadarı ile..güle güle kullan tekrardan

kuzuuum sıkma canını ölede güsel şeler bulursun kiii 1 ay değil ben 1 günde buldum ve hiçte pişman değilim
Ben begendim walla beyaz ve ahsap karısımı cok hos canımm içim acıldı wallaaa
ayyy çok mutlu oldum siz beğendikçe bnimde içim rahatladııı
canımm benim çok güzell allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin (aşklaaaa)

saol canım benim hepimiz aşkla kullanalım

Bende çok beğendim,çok uyumlu....Markası ne acaba,birkaç değişiklikle benimkine benzettim:))

Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin

Canımm çok güzell,renkleri çok hoş..
Güle güle,iyi günlerde kullanın inşallah

Bende çok beğendim,çok uyumlu....Markası ne acaba,birkaç değişiklikle benimkine benzettim:))

Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin

bellonananın pera modeli 2 renk seçeneği vardı siyah ve kahve olarak parkeye uyum acısından ve ne bilim daa çok beenme anlamında bu hoşuma gitti
çooook teşekkür ederimmm

bellonananın pera modeli 2 renk seçeneği vardı siyah ve kahve olarak parkeye uyum acısından ve ne bilim daa çok beenme anlamında bu hoşuma gitti
çooook teşekkür ederimmm

Benimkide Doğtaş Pasicifa...İyi düşünmüşsün tercihin çok güzel...

Sen birde evine yerleştirince gör,perdeler halılar aksesuarlar daha şık hale getirecektir..İnsan ilk zamanlar doyamıyor bakmaya

Benimkide Doğtaş Pasicifa...İyi düşünmüşsün tercihin çok güzel...

Sen birde evine yerleştirince gör,perdeler halılar aksesuarlar daha şık hale getirecektir..İnsan ilk zamanlar doyamıyor bakmaya

içim dahada rahatladı ve şu ara zaten en çok düşündüğüm perde ve halı nasıl olmalı:26::26::26::26::26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…