Ben başka isim istiyordum ama eşim o ismi koymadı

Mislinadorak

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2017
337
229
103
Bebeğime eskiden beri koymak istediğim ismi koymayı istedim eşim koydu sağolsun

ama kafamda başka bir isim daha vardı.

tam karar veremedim kafamda iki isim vardı neyse diğer ismi seçmediğim için pişman oldum.

Not:ben değiştirmek istediğimi söyledim ama yakınlarım dalga geçti hiç destek verenim yok kocamda desteklemiyor neyi istediysen onu koydum diyor.

Ben açıkçası iki isim arasında kalmıştım kafamda net değildi.

Değiştirmekten vazgeçtim sonuçta anlamı güzel :)) cevaplarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
o kadar karisik anlatmissiniz ki ya da ben algilayamadim. Karniniza dokunurken soylediginiz ismi koymus sagolsun demissiniz sonra sahabe ismi koymak istediginizi demissiniz. Niye karniniza dokunup baska bir isim soylediniz. Fikrinizi seslendiginiz isimle birlikte kagida islemis zaten kocaniz daha ne yapsin?

Ben anlayamadım şimdi siz bi isim istiyordunuz eşiniz de o ismi kimlikte yazdırdı ama siz o ismi sadece kullanıp kimlikte başka bi isim mi yazdırmak istiyordunuz. Şimdi de eşinize kullanmak istediğiniz ismi yazdırdı kullanmayacağınız ismi yazdırmadı diye mi kızgınsınız. Beynim yanıyor

Kaç kez okudum anlayamıyorum
Ben bebeğimi şeyda diye seviyordum şeyda aşık demek aşkım olduğu için öyle seviyordum.Ama hatice koymak istiyordum ve eşim şeyda koydu çünkü şeyda diye sevdiğimi gördü sevdiğim bir ismi koymak istedi.Ama ben kimliğe hatice yazdırmak istiyordum anladın mı canım?

Çünkü ben kendi içimde öyle seviyordum nüfusa yazılsın istemiyordum nüfusuna hatice yazılsın istiyorfum ama şeyda koydu.

Anladım şimdi ama etraftaki herkes kimlikteki gibi seslenecek tanıyacak. O ismi sadece siz söyleyecektiniz. Sevdiğiniz isim olmuş bence üzülmeyin

Aynen sevdiğim isim benimle kalsın istedim ama nüfusuna yazdırdı.Ben nüfusuna farklı bir isim yazılsın istedim.

Anladım şimdi ama etraftaki herkes kimlikteki gibi seslenecek tanıyacak. O ismi sadece siz söyleyecektiniz. Sevdiğiniz isim olmuş bence üzülmeyin
Ama benim sevdiğim ismi kimse anlamıyor anlamını bile bilmiyorlar ismide algılamaları için bin defa tekrarlıyorum bilinen bir isim olsaydı bu zorlukları yaşamazdım.

Nüfusa gidip değiştirmek istiyorum herkes karşı çıkıyor niye koydun niye değiştiriyorsun diyorlar.

Neden kimlikte farklı kullanımda farklı.Dini sebepler ise şayet çocuğun kulağına okunan ve hitap edilen isim önemli.Kimlikte Hatice olup şeyda kullanacaksanız bunun çok anlamı yok.

Ne saçma bisey

Neden kimlikte farklı kullanımda farklı.Dini sebepler ise şayet çocuğun kulağına okunan ve hitap edilen isim önemli.Kimlikte Hatice olup şeyda kullanacaksanız bunun çok anlamı yok.
Belli bir yaşa kadar şeyda diyecektim diğer ismi de kullanacaktım ayrıca dini sebepler de önemli ama kolay anlaşılsın istedim.Bana adını soruyorlar sürekli tekrarlıyorum etrafımda eski isimler çok yaygın şeyda gibi isimler yaygın değil.

İki isminde koysaydiniz iyi olurdu, Allah bebeğinize hayırlı ömür versin analı babalı büyüsün inşallah

İki isminde koysaydiniz iyi olurdu, Allah bebeğinize hayırlı ömür versin analı babalı büyüsün inşallah
İki isminde bir uyumu yok birde soyadımız çok uzun 8 harfli soyadımız var.İki ismin toplamı 10 harf yani 18 harfli ad soyad bana çok uzun geliyor

Büyük ihtimalle okulda farklı evde farklı ad kulanacak kimlikte yazmasa da o adı kullanmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…