• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben başka isim istiyordum ama eşim o ismi koymadı

Ben bebeğimi şeyda diye seviyordum şeyda aşık demek aşkım olduğu için öyle seviyordum.Ama hatice koymak istiyordum ve eşim şeyda koydu çünkü şeyda diye sevdiğimi gördü sevdiğim bir ismi koymak istedi.Ama ben kimliğe hatice yazdırmak istiyordum anladın mı canım?

Bence eşin çok ince düşünceli bir harekette bulunmuş canım. Senin sevdiğin ismi koymuş.
Ilerde kızına anlatacağın bir hikayen olur hem. Sen karnımdayken seni Şeyda diye seviyordum, çünkü aşık demek. 🥰 Bence çok hoş.

Hatice ismi de göbek adı olabilir canım. Illa kimlikte yazmasına gerek yok.

Yani tam istediğin gibi olmasa da olumlu düşünmeye çalış 💖

Ben bebeğimi şeyda diye seviyordum şeyda aşık demek aşkım olduğu için öyle seviyordum.Ama hatice koymak istiyordum ve eşim şeyda koydu çünkü şeyda diye sevdiğimi gördü sevdiğim bir ismi koymak istedi.Ama ben kimliğe hatice yazdırmak istiyordum anladın mı canım?
Şeyda deli gibi seven ask icin cildiran anlamlarini taşıyor. Ismi gayet guzel ki sizde istemissnz. Dini acidan bakarak hatice olsnda istemissnz lakin ismi konulmus. Cokta güzel ismi var burada esinizi suclu göremedim. Artik ismiyle yasasin sizde cok takilmayin ne guzl ki eşiniz bebeğinizi Şeyda diye sevdiginiz icin o ismi koymus. Saglikli hayirli bir bebek olmasi daha muhim isminin hatice veya baska bisiy olmasindan 🌸

Haticeden daha iyi seyda

Bebeğime eskiden beri koymak istediğim ismi koymayı istedim eşim koydu sağolsun

ama kafamda başka bir isim daha vardı.

tam karar veremedim kafamda iki isim vardı neyse diğer ismi seçmediğim için pişman oldum.

Not:ben değiştirmek istediğimi söyledim ama yakınlarım dalga geçti hiç destek verenim yok kocamda desteklemiyor neyi istediysen onu koydum diyor.

Ben açıkçası iki isim arasında kalmıştım kafamda net değildi.
Inception filmini izlediniz mi? Rüya içinde rüya içinde rüya görüyorlardı. Cümleyi okuyunca o film geldi nedense aklıma. :KK70:

Siz şeyda baskaları hatice.. çocuk kimlik bunalımına girecek 😏 Sevdiğiniz ismi koymuş işte

Bebeğime eskiden beri koymak istediğim ismi koymayı istedim eşim koydu sağolsun

ama kafamda başka bir isim daha vardı.

tam karar veremedim kafamda iki isim vardı neyse diğer ismi seçmediğim için pişman oldum.

Not:ben değiştirmek istediğimi söyledim ama yakınlarım dalga geçti hiç destek verenim yok kocamda desteklemiyor neyi istediysen onu koydum diyor.

Ben açıkçası iki isim arasında kalmıştım kafamda net değildi.
Kimlikte hatice yazsa da siz zaten şeyda diye seslenicekmişsiniz. Bence çocuk için çok daha kafa karıştırıcı olurdu böylesi daha iyi olmuş. Şeyda ismi çok çok farklı bir isim değil çevrenizdekilerin isimleri çok eskiyse siz de onları alıştırmış olursunuz ne güzel

Kimlikte hatice yazsa da siz zaten şeyda diye seslenicekmişsiniz. Bence çocuk için çok daha kafa karıştırıcı olurdu böylesi daha iyi olmuş. Şeyda ismi çok çok farklı bir isim değil çevrenizdekilerin isimleri çok eskiyse siz de onları alıştırmış olursunuz ne güzel
Çevremdekiler halil,ali,ayşe ve sümeyye yani bu tarz isimleri taşıyorlar hep

Sizi hiç anlamadım. Ne güzel sevdiğiniz bir ismi koymuşsunuz çocuğunuza kimlikte farklı yazınca çocuk büyüdüğünde o ismi kabullenmeyecekki. Şeyda ve Hatice arasında kalacak herkese açıklama yapacak.
yada kimlikte Şeydayı sildirmeyin yanına Hatice ekletin. Hatice Şeyda olur.
Ama çok özendim yaa keşke benim eşim de benim istediğim ismi koysa 😂

Sizi hiç anlamadım. Ne güzel sevdiğiniz bir ismi koymuşsunuz çocuğunuza kimlikte farklı yazınca çocuk büyüdüğünde o ismi kabullenmeyecekki. Şeyda ve Hatice arasında kalacak herkese açıklama yapacak.
yada kimlikte Şeydayı sildirmeyin yanına Hatice ekletin. Hatice Şeyda olur.
Ama çok özendim yaa keşke benim eşim de benim istediğim ismi koysa 😂
Çevremde hep sahabe isimleri koydular ve bir tek benim çocuğumun ismi farklı bu yüzden burukluk yaşamıştım ama onlara sorduğumda şeyda güzel isim dediler bu yüzden bu burukluğum geçti :)) haklısınız sonuçta sevdiğim isim göstermelik farklı bi isim koysaydım yine kafama takılacaktı yani böylesi iyi oldu. :KK200:

Benim karakterim böyle çok kararsız bir yapım var çift kişilikliyim dengesizliğimden bir huyum diğerini tutmuyor.)

Back