kızlar resim eklicem ama adresi bilmiyorum.....biri bana yazabilir mi..
bende de biraz vardır basen :) zayıfm ama basenlerim beni insan gibi gosterıyomuş annem öyle diyo(basenlerim olmasa afrikalı gibi görünrmşm) türk kaıdnı basenli olur der hep heheh
sinir oluyorum isteyenlere 50şer gramdan verebılırm.. ben duvara vuruyorum bazen incelsnler diye
basenler kemik yapısından kaynaklanıyo bildigm kadarıyla yapı meselesi.. baseni öyle yemek yiyerek şişmanlayarakta yapamassınız sanırm:))
haydaaaa basen isteyen de hiç duymadımher istediğini giy çık napacaksın baseni :)
annem de hep allahtan göğüslerin var der..
yoksa çıta gibi olucan der..
harbiden ya allahtan onlar var..
zayıfım ama onlar nereden çıkmış anlamadımmm
annem de hep allahtan göğüslerin var der..
yoksa çıta gibi olucan der..
harbiden ya allahtan onlar var..
zayıfım ama onlar nereden çıkmış anlamadımmm
Neden kimse yardim etmiyo,kizlar yardiiiiiiiim
çok sağolun kızlar..ama gördüğünüz gibi normale göre küçük popom..ve biraz daha geniş olsa çok daha güzel olur du..ben bir bayana baseni çok yakıştııyorum ve de büyük popoyu..normalde o tarz pantolon giymeyi sevmem..tam olarak boyutu belli olsun diye dar pantolon giydim..normalde biraz daha bol pantolonları seçiyorum..kenarlardan bol olunca daha geniş gösteriyorlar..kızlar sizlerdende foto bekliyorum ona göree..
canım görmemişim ben bu yazını görür görmez 30 er defa yaptım her iki bacağım içindehay allah..çok şaştım..kızlar bi bende var böyle problemler die düşünürdüm :)
her yerde zayıflamanın popo göbek kçültmenin yöntemleri var..bizi hep es geçiyorlar!
kızlar şimdi dinleyin beni..
geçen sene sürekli bi egzersiz uyguladım ve birazcık da kilo alarak çok faydasını gördüm.
yatağa yan yatıyorsunuz bacaklarınızı kırıp dizlerinizi karnınıza doğru çekiyorsunuz ve o pozisyondayken dizinizi yukarı kaldırıp indiriyorsunuz bu hareket tam da istediğiniz kası çalıştırıyor ve baseniniz oluyor :)
bunun yanında aklınıza her geldiğinde popo kaslarınızı sıkıp bırakın çalıştırın onları şekilli ve kadınsı bi poponuz olacakhihoyyyt