Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl yani yaaasu mavi egzersisler bence kücültüyo gibime geliyo...cünkü ebru sallinin platez yaptigi programmda ayni hareketler var zayiflamak icin bel karin basen kalca siklastirmak icin..yapmam onlari ben banane aaaaa kalca basen istiyorum allahim ya sinir oluyom kiyafet giyinince pantolonlarin üzerine uzun giyiniyorumki iyi dursun diye yoksa öyle kötü duruyo
nasıl yani yaaa
o hareketler daha çok küçültüyor mu şimdi..
aman Allahım :1shok:
ama antrenör büyültmek istediğimizi biliyor..
buna rağmen bile bile bu hareketleri önermez di sanırım..
birde sırt üstü yatıp bacakları havaya kaldırarak bisiklet pedalı çevirir gibi bacakları çevirmekte basen yapıyormuş kızlar haberiniz olsun ben denicem..
ya şu spor salonuna bende taktım ..
geçenlerde kapının önünden döndüm soruvaktım ama baktım içride erkekler filan var soramadım utandım..
aslında gidip bir danışmak lazım..
Uzun zamandır antrenmanlar dolayısıyla yoğunum.
O sebeple de kk den biraz uzak kaldım.
Mavi egzersizler dahil haftanın belli günleri ağırlık antrenmanları yapıyorum ve için rahat olsun parlaa kalçam sıkılaşıp kotumu giydiğimde istediğim gibi duruyor.
Ben yıllardır yapıyorum bu egzersizleri zararı olsa şuanda kalçam bir kemikten ibaret olurdu.
İçin rahat olsun canım
canım beniim zaten sana ve tecrübelerine güvendiğim için bu hareketleri yapıyorum..
o konuda bir şüphem yok kesinlikle..Şeniz
ben birde bunlara basen ekleyim dedim kaydirigubbakcemile2
onun içinde mavi hareketlerle birlikte stepe başlıcam ..
sen ne dersin canım ya...
senin onayını almadan da başlamak istemiyroum aslında
Güvenin için teşekkür ederim canım.Şeniz
Basen istiyorsun demek hımmCADIARZU
Canım bu tamamen bünyeyle alakalı aslında.
Bence öncelikli yapman gereken sporla beraber orantılı olarak bol bol yemek yemek
Spordan zarar gelmez canım bunu unutma yani amacın belli bölgelerini toparlamak bile olsa spor işe yarar.
Her egzersizden sonra karbonhidratlı besinler tüketmeye çalış canım(yeşil mercimek,tavuk,haşlanmış patates vs. vs.)
aaaaa lütfen,bu sefer benden olsun,ben vericem ve çok ısrarlıyım bu konuda itiraz istemem:dilcikar:bende fazlalık var
isteyene verebilirim kaydirigubbakcemile3
yha bendede yok hiç kalcada yok basen de olmasnı nasl çok isterdm bilseniz...
yha ben kilo alnca olur die düşünüorm ama olrmu acaba sizcede?
ayy arkadaşlar ciddimisiniz ya basen istiyosunuzdelikafadulden.inanamadım valla okuyunca.bisikletin basen yaptığını bende duymuştum ne kadar doğru bilemem ama daha çok yapıyla alakalı sanırım.çünkü ben zayıfım ama bariz şekilde basenlerim var.ben pek sevmiyorum ama herkes hoş oluyo,kadına yakışıyo diyince de hoşuma gidiyo.hele şimdi burda basen isteyenleri görünce daha bi sevmeye başladım basenlerimi ve kalçamıkaydirigubbakcemile3
:1shok::1shok:kız sen delimisin basenlerinin kıymetini senağlamasenağlamabil pırasa olmaktansa:1closedeyes: