• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben asla yalan söylemem testi hade buyrun!!

Test Sonucu:
Kesinlikle para için evlendiniz, en yakın arkadaşınızın eşiyle yatıyor ve muhtemelen de onun cüzdanından para yürütüyorsunuz. :kızgın:

Test Sonucu:
İnsanlar sizi taze, canlı, çekici, eğlendirici, pratik ve daima ilginç birisi olarak görürler; her zaman ilgi odağı olan ama çok aşırıya kaçmayacak kadar da dengeli birisi.. İnsanlar sizi ayrıca iyiliksever, düşünceli, anlayışlı ve kendilerini neşelendiren ve rahatlatan birisi olarak tanırlar.

Bu işi biliyorlar aynı beni anlattı :))))))

Test Sonucu:
Siz Kızılay balosuna giderken bağış zarfını evde unutanlardansınız.kaydirigubbakcemile3

Test Sonucu:
Son derece dürüst bir insansınız.

Bu testi çok sevdim bidaha yapıcam bidaha:P:lepi:

Test Sonucu:
Siz Kızılay balosuna giderken bağış zarfını evde unutanlardansınız.

bana durustsunuz çıktı -tatlicadiarzu- çunku durustçe cevap vermedım :jeyyar: sırnaşık şey

en kötusu çıkardı doğru cevaplasam sositososito

bu ne beeee:(
Kesinlikle para için evlendiniz, en yakın arkadaşınızın eşiyle yatıyor ve muhtemelen de onun cüzdanından para yürütüyorsunuz.

Kimsiniz siz? Çok doğru bir kişimisiniz? Madem öyle, bu testle sizin ne işiniz var? tobe tobee

kızılay balosuna giderken yardım zarfını evde unutanlardansınız diyo.doğru çünki çok unutkanım

Test Sonucu:

Kimsiniz siz? Çok doğru bir kişimisiniz? Madem öyle, bu testle sizin ne işiniz var? :1ninca:

Hiçç, meraktan gelmiştim..

Siz Kızılay balosuna giderken bağış zarfını evde unutanlardansınız. :roflol: :roflol:

sonuç: avukat yada politikacısınız çıktı
pehh pehh yalandan kim ölmüş test bile yalan sölüyoo yanii
kaydirigubbakcemile3

Kesinlikle para için evlendiniz, en yakın arkadaşınızın eşiyle yatıyor ve muhtemelen de onun cüzdanından para yürütüyorsunuz.

töbe töbeeeeee :)

Back