• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben asla yalan söylemem testi hade buyrun!!

Test Sonucu:Siz Kızılay balosuna giderken bağış zarfını evde unutanlardansınız.

bu ne yaaa..yani doğruları yazmasaydık herhalde test sonucu mutlu ederdi beni...vay beee...ben neymişim...

Test Sonucu:Kesinlikle para için evlendiniz, en yakýn arkadaþýnýzýn eþiyle yatýyor ve muhtemelen de onun cüzdanýndan para yürütüyorsunuz.
musadenizle ben bir ohaa diyecegim bu teste,birincisi zugurdun onde geleni ile evliyim ki para icin evlenseydim daha zengin birini secerdim,ikincisi en yakin arkadslarimin esleri benim kardeslerimdir,ucuncusu hickimsenin hicbirseyini yurutmedim bugune kadar,aaaaa bu kadarda olmazki kardesim bu ne bicim test:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:: :roflol: :roflol:

Test Sonucu:Siz Kızılay balosuna giderken bağış zarfını evde unutanlardansınız.:1closedeyes:

Test Sonucu:Son derece dürüst bir insansınız.
çıktı banada .aam çoğu soru bana uygun değildiiii

Test Sonucu:Siz Kızılay balosuna giderken bağış zarfını evde unutanlardansınız

Banada bunu dedi:roflol:

Test Sonucu:Siz Kızılay balosuna giderken bağış zarfını evde unutanlardansınız.
hahahha...pinti de oldum...oysa oyle degilim yauuwwwwww!!!!

bana da kesinlikle para için evlendiniz, en yakın arkadaşınızın eşiyle yatıyorsunuz ve cüzdanından da para aşırıyosunuz diye çıktıııııı............. yok daha neler

ya bencede haksızlık bana da kızılay balosuna giderken bağiş zarfını evde unutanlardan sın çıktı

hiçte bileeeKötü Kazen laelaelaelaelae

Siz Kızılay balosuna giderken bağış zarfını evde unutanlardansınız. aha bu çıktı bana delü mü ya

Back