• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben asla yalan söylemem testi hade buyrun!!

....Kesinlikle para için evlendiniz, en yakın arkadaşınızın eşiyle yatıyor ve muhtemelen de onun cüzdanından para yürütüyorsunuz....
he he he ben evli değilim kiii laelaelaelaelae

Siz Kızılay baloSiz Kızılay balosuna giderken bağış zarfını evde unutanlardansınızsuna giderken bağış zarfını evde unutanlardansınız
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Test Sonucu:
Siz Kızılay balosuna giderken bağış zarfını evde unutanlardansınız.

ne yalancıymışım :jeyyar:

Test Sonucu:
Kesinlikle para için evlendiniz, en yakın arkadaşınızın eşiyle yatıyor ve muhtemelen de onun cüzdanından para yürütüyorsunuz.

voşş ahahahaha amma yalancıyım yaaaaaaaa

yada testi anlamadım yanlış yaptım ahaah

Son derece dürüst bir insansınız.
banada bu çıktı hoş ben biras patavatsızlar grubunada dahil oldugumu düşünüorummzemuszemus

....Kesinlikle para için evlendiniz, en yakın arkadaşınızın eşiyle yatıyor ve muhtemelen de onun cüzdanından para yürütüyorsunuz....
he he he ben evli değilim kiii laelaelaelaelae
:roflol::roflol::roflol: buda iyiydi
Test Sonucu:

ne yalancıymışım :jeyyar:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Test Sonucu:
Kesinlikle para için evlendiniz, en yakın arkadaşınızın eşiyle yatıyor ve muhtemelen de onun cüzdanından para yürütüyorsunuz.

voşş ahahahaha amma yalancıyım yaaaaaaaa

yada testi anlamadım yanlış yaptım ahaah
doğru analdın canımkaydirigubbakcemile3

hade be ordan :olmaz:

banada buu çıktı

Kesinlikle para için evlendiniz, en yakın arkadaşınızın eşiyle yatıyor ve muhtemelen de onun cüzdanından para yürütüyorsunuz. çüşşşş:)

hadııı beeeeeee yalan soyleyen yalancı test

Back