• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben asla yalan söylemem testi hade buyrun!!

Test Sonucu:Siz Kızılay balosuna giderken bağış zarfını evde unutanlardansınız.

Test Sonucu:Kesinlikle para için evlendiniz, en yakın arkadaşınızın eşiyle yatıyor ve muhtemelen de onun cüzdanından para yürütüyorsunuz.
muahahaha

siz son derece durust bır insansınız cıktı bana .testı pek anlayamadım ama olsun emegıne saglık canım

"Siz Kızılay balosuna giderken bağış zarfını evde unutanlardansınız" çıktı. Kanımca
a- "doğru" seçeneği çok işaretlenmişse eşinizle para için evlendiniz arkadaşınızın kocasıyla yatıyorsunuz vs.
b- "doğru" ve "yanlış" şıkları dengeliyse Kızılay balosu ...
c- "yanlış" seçeneği çok işaretlenmişse dürüstsünüz çıkıyo... :)

bana da bu çıktı:Test Sonucu:Siz Kızılay balosuna giderken bağış zarfını evde unutanlardansınız.
Bence bu test bize yalan söylüyor.:):):):)

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı Siz Kızılay balosuna giderken bağış zarfını evde unutanlardansınız o kadarda değill hiç cimri değilimmm :oklava:

Test Sonucu:Son derece dürüst bir insansınız. a.s

Teveccühünüz efema.s.

Test Sonucu:Kesinlikle para için evlendiniz, en yakın arkadaşınızın eşiyle yatıyor ve muhtemelen de onun cüzdanından para yürütüyorsunuz.

Bu cikti ama sacma tabiki,testle insan kendi kisiligini anlayamaz...

bu ne dedi bana şimdi bulun ulennnnn bana bunu yazanııııııııııııııııııııı

Test Sonucu:Kesinlikle para için evlendiniz, en yakın arkadaşınızın eşiyle yatıyor ve muhtemelen de onun cüzdanından para yürütüyorsunuz. fisfisfis
Hiç gülücem yoktu:roflol: bu ne be :mymeka
:

teste gerek yok ki öyle bir iddiam yok arda söylüyoruz beyaz yalanlar

Back