Ben aşkı yalnız sana yakıştığı için sevdim.

Blackberry

Allahım sen bizi koru
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2007
260
1
96
49
İstanbul
Canım kocam bitanem bana evlilik yıl dönümü hediyesi olarak çok istediğim arabayı hediye aldığın için sana çokkk ama çokkkk teşekkür ederim.

Seni seviyorum....

Ben aşkı yalnız sana yakıştığı için sevdim
Banada yaşattığın için sevgilim çok teşekkür ederim...

kaydirigubbakcemile3

:asigim:

Teşekkürler kızlar darısı başınıza inşallah Allah sizede nasip etsin benim için önemli olan bana araba almış olması değil aslında daha önce başka bölümlerde de ailesi ile yaşadığımız problemleri yazmıştım onlara inat beni mutlu etmek için çabalaması beni daha çok mutlu ediyor :)))))

Canım kocam bitanem bana evlilik yıl dönümü hediyesi olarak çok istediğim arabayı hediye aldığın için sana çokkk ama çokkkk teşekkür ederim.

Seni seviyorum....

Ben aşkı yalnız sana yakıştığı için sevdim
Banada yaşattığın için sevgilim çok teşekkür ederim...

kaydirigubbakcemile3

:asigim:

canım kocam çok zengin aslında, sizin eşleriniz size araba alabiliyor mu tadında bir mesaj olmuş kusura bakma kaydirigubbakcemile3

neyse şaka bi yana güle güle kullan da millet trafikte rahat etsin kaydirigubbakcemile3

Hayırlı olsun, kazasız günlerde kullanın inşallah. Evlilik yıl dönümüz de kutlu olsun bu arada :))

canım kocam çok zengin aslında, sizin eşleriniz size araba alabiliyor mu tadında bir mesaj olmuş kusura bakma kaydirigubbakcemile3

neyse şaka bi yana güle güle kullan da millet trafikte rahat etsin kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :1: güldürdün walla ya çok yaşa emi

Back