ben artık tükendim yardım edin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

gulen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2006
223
8
96
39
Antalya
beni hatırlarsanız 3,5 aylık oğlum var.göğüslerim feci şekilde yara olmuştu.şimdi sol göğsüm iyileşti ama oğlum o göğsümü emmiyor yara göğsümü emiyor.ben artık ne yapacağımı şaşırdım ağlamaktan helak oluyo o da bende.böyle tek göğüsü emme gibi sorun yaşayan varsa bana akıl versin

geçmiş olsun canım... tek göğüsü emmeme gibi bi sorun yaşamadım ama
göğüs yarası için lansinoh kremi denedin mi ?
çok etkili, ayrıca sürdükten hemen sonra bile emzirebiliyorsun bitkisel olduğundan yan etkisi yok bebişe.. o krem benim acılarımı bayağı hafifletiyor.. denemediysen tavsiye ederim..

Bebeğini emzirdikten sonra son sütü sür göğsüne iyi gelecektir bana doktorum tavsiye etmişti krem önermiyoruz demişti zaten anne sütünün o kısmı antibiyotik özelliği taşırmış.Benim bebeğimde kısa bir süre öyle yapmıştı daha öncede okuduğum bir çok yazıda bu konuyla ilgili değişik yorumlar okumuştum.Ama sen o göğsünü iyileştirmeye bak çok acı verir sana emmediği göğsünü sağmanı tavsiye ederim.Birde yara geçene kadar slikon uçlar var böyle durumlarda işe yarıyor onlardan kullanki iyileşsin.

bende yok öyle bi sorun bepantene de ii geliyo yaraya benimkide yüzükoyun emme manyagı bunları emzirmek bi yana bide keyiflerini çekiyoruz:) allah şifa versin

Benim meleğim de sağ göğsümü emmiyordu çünkü ucu diğerine göre küçüktü.Sola geldimi cuk cuk sağa geldimi çığlığı basıyordu.Ben de inatla sağı veriyordum önce,sütü sağıp üstten damlatıyor hemen memeyi ağzına sokuyordum biraz biraz çekiyordu o zaman.Böyle bağıra çağıra bir hafta geçirdik ama sonunda alışmıştı.Ama benimki yeni doğmuştu ve zayıftı senin bebeğin 3.5 aylık olmuş onun emmek istememsinin sebebi ne olabilir.Hiç mi emmedi o göğsünü yoksa sonradan mı emmeyi bıraktı.Sütünü sağıp bi bak bakalım belki çok az geliyodur veya çok birikmişse sertlemişse de çekemiyordur.Bir iki kere çekip süt akmayınca sinirleniyorlar ve devam etmek istemiyolar.En kötü ihtimal canım sol göğsün iyileşene kadar sağ sütünü kaşıkla ver.Sana da yazık.Hem yara iyileşmesse Allah korusun ilerde kanaya kanaya emzirirsin.

2 gündür emmiyor.önce yarayken emiyordu.şimdi sola yatınca daha memeyi görmeden çığlığı basıyor.uyku sersemliğiyle emiyor sadece bazen o bile zor oluyor.yaralar için bütün kremleri kullandım hiç biri fayda etmedi.en iyisi kendi sütüm.sabredicem artık yeterki oğlum memeyi bırakmasın.

sakın memeyi bırakmasına izin verme hatta bi müddet aç kalınca deli gibi saldırıyolar çok doluysa sagmasan bile gögsünün tam ucuna makas yaparak ver sıkıstır az gelsin daha rahat emer çok geldiğinde kızıyolar.

canım Allah şifa versin göğsünü emzirmediğin zaman kuru tutmaya çalış ayrıca saf zeytinyağıda iyi geliyor.. seni çok iyi anlıyorum ilk zamanlar benimde olmuştu ilk emzireceğim zaman çığlık atıp ağlıyordum resmen geçer inşallah canım yaaa....

ha birde zeytinyağı sürdüğün zaman streçle sararsanda iyi gelir hem sürtünmeyide engelliyor ya.....

benim de 33 günlük bi oglum var..ilk günler,sol kolumda serum takılı oldugu için sag tarafı vermek kolayıma gelmişti..sol taraf süt dolup sertleşti,ucu küçük kaldı..derken bizimki secmeye başladı..o tarafa yatırdıgımda daha çıglıgı basıyodu..acıktıgında sagı verdim,biraz doyduktan sonra sola geçirip sıkıp agzına damlattım.yumuşatıp agzına vermeye calıştım..bikaç gün ugraştım ama değdi dogrusu..şimdi çok şükür ikisini de aynı derecede emiyo..

yara olmaması için de; ben ayva çekirdeğini kaynamış ılıtılmış suyla ıslattım,beklettim..bikaç saat sonra jel kıvamına geliyo zaten..bunu göğüs uclarına sürdüm..hiç yara,çatlak olmadı..forumda okumuştum bunu da..yaralara da iyi geliyomuş..

umarım aşarsın sorunlarını,kolay gelsin.

bu bebişler ne fena yaa solu sagı bile ayırıyorlar.acaba gögüste iltahap falan mı var o yüzden almıyor olabilirmi?

yaralarının geçmesi için aventin göğüs kalkanları var süper bir ürün benim denemedğim yol kalmamıştı en sonunda bu kalkanları aldım onlar iyileştirdi yaralarımı....

cnm benimde böyle olmuştu.bebeğini sanki sağ göğsünü veriyormuş gibi tut.yani senin sağ göğsünü emerken bebiş kendi sol kolu üzerine dönük duruyor hani,onu yine kendi sol kolu üzerine eğimli tutarsan -belki bi yakınından yardım alarak-böyle emebilir .dene bakalım kanacak mı.geçmiş olsun kolay gelsin..

canımcım
oncelıkle emzırırken avent gogus ucunu kullan acıların bıraz da olsa hıfıleyecektır bu sekılde dayanabılıyor ınsan
sonra hakıkık zeytın yagı ve ya ayva cekırdegı jelı sur
ve yıne aventın gogus kalkanını kullan
cunku kalkan sayesınde uzerıne sutyen ve ya atlet hıc degmıyor
hatta delıklı oldugundan hava almasını da saglıyor
ben de cok cektım goguslerımden ama ben bunlarla ıyısletım

çok geçmiş olsun...sana tavsiyem ayva çekirdeklerini suya atıp bikaç gün beklet o jöle kıvamına gelir sonra gögsüne sür yara olan yere...ilaçtan daha iyi kimyasal değil çünkü...allah şifa versin...a.s.

öncelkikle çok geçmiş olsun bende 27 günlük anneyim.benimde göğüslerim feci şekilde yara olmuştu herşeyi denedim ama kar etmedi,en son steril novuksol pomad çok iyi geldi ,ben en son çare bu kremi kullandım ve bir kaç gün içeriisnde eski haline döndü,emzirmeden önce ılık su ile göğüs ucunu temizleyin ama.tekrar geçmiş olsun acil şifalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…