- 6 Aralık 2017
- 6.354
- 6.517
- 198
Eşiniz sperm testi verdim size rahim filmi cekildimiDoktora gittim herşeyin normal dedi çocuk sahibi olabilirsin de ilaç verdi kullandım ama yine olmadi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşiniz sperm testi verdim size rahim filmi cekildimiDoktora gittim herşeyin normal dedi çocuk sahibi olabilirsin de ilaç verdi kullandım ama yine olmadi
Doktora gittim herşeyin normal dedi çocuk sahibi olabilirsin de ilaç verdi kullandım ama yine olDaha cok yenisiniz stres yapmayın streste cok etkiliyor malesef hormonları bir kac ay daha deneyin olmazsa bir muayene olun gem esiniz hem siz degerlerinize baktirin 1 yılı geçince olmuyorsa tedavi öneriyor doktorlar biz 4 yıldır evliyiz bu sene nasip oldu çok şükür saglikla kucağımiza alırız insAllah
YokEşiniz sperm testi verdim size rahim filmi cekildimi
Sadece hormonlarla belirlenemiyor sorun olup olmadığı eşiniz sperm testi vermeli ultrasonla muayenesi yapılmalı tıkanıklık vs varmı diye size rahim filmi gerekirse histereskopi yapılmalı ki rahim içinde bir anomali tada tüplerde tıkanıklık varmi bakılmalıDoktora gittim herşeyin normal dedi çocuk sahibi olabilirsin de ilaç verdi kullandım ama yine ol
Yok
7 ay oldu hayla gebe kalmadım en son bu sayfaya 3 ay önce katılmıştım herşey denedim ama olmadı bu durmu da beni çok üzüyor çocuk konusunda cokk üstüme geliyor ne yapacağımı bilmiyorum artikovulasyon testi dene cnm vakti gelince olur üzülme
Eşiniz de doktora gitti mi belki onunla ilgili bir durum vardır.7 ay oldu hayla gebe kalmadım en son bu sayfaya 3 ay önce katılmıştım herşey denedim ama olmadı bu durmu da beni çok üzüyor çocuk konusunda cokk üstüme geliyor ne yapacağımı bilmiyorum artik
Eşiniz de doktora gitti mi belki onunla ilgili bir durum
Yok gitmedi ben kendim için gittim bir sürü tahlil falan yaptı ilaç verdi kullandım yine olmadı jenekolojiye de gittim ordan da bişey çıkmadı normal şartlarda gebe kalabilirsin dediler ama yine olmadiEşiniz de doktora gitti mi belki onunla ilgili bir durum vardır.
Merhaba tüplerinize bakıldı mı? Benim yaşadığım tecrübeden bahsedeyim size , siz daha bilinçli olun baktırın. 3 senedir bebek istiyoruz farklı doktorlara gittim bana sebepsiz infertilite dendi. Eşimin sperm sayısına da normal dediler, bana da bir sıkıntım olmadığını söylediler . Doktorumu değiştirdim rahim filmi istedi ancak rahim filmimde polip varmış ve yapışıklık bana 2 tüpümde açık olup hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi. Birkaç ay yine denedik tık yok. Bu süreçte iyice umutsuzluğa kapıldım, çünkü hiçbir şekilde gebelik oluşmuyordu. En son tüp bebek yaptırmaya karar verdik. Doktorum dedi ki bende polip ve yapışıklık varmış eşiminde sperm sayısında hareketlilik az bu başarısızlık değil ancak bu sebeplerin hepsi bir arada kısırlığa neden olabiliyor dedi. Şu an tedavi aşamasındayım histeroskopi ameliyatı olacağım ağustosta size naçizane tavsiyem doktorunuzu iyi seçinYok gitmedi ben kendim için gittim bir sürü tahlil falan yaptı ilaç verdi kullandım yine olmadı jenekolojiye de gittim ordan da bişey çıkmadı normal şartlarda gebe kalabilirsin dediler ama yine olmadi
Hormonlarımada baktılar normal dedilerBenim gebeliklerim 1 senede oluyor canım. Daha cok erken endiselenmek icin, bir de hormonlarina batırmakta fayda var bazen problem oluyo farketmiyoruz
Acaba yumurtlama günlerimi karistirmis olabilir miyim bu ay geç adet gordumHormonlarımada baktılar normal dediler