Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha cok gncesiniz biraz sabr ilaclar icin daha cok erken ilk once bir dogal demeyinMerhaba 22 yaşındayım 4 aylık evliyim çocuk istiyorum ama olmuyor Dr. Gittim ilaçlar verdi kullandım hiçbir faydasını görmedim eşimde olmasını çok istiyor ama olmuyor hiçbir tecrübem yok bana yardımcı olabilir misiniz rica ediyorum.
Daha cok gncesiniz biraz sabr ilaclar icin daha cok erken ilk once bir dogal deme
Merhaba 22 yaşındayım 4 aylık evliyim çocuk istiyorum ama olmuyor Dr. Gittim ilaçlar verdi kullandım hiçbir faydasını görmedim eşimde olmasını çok istiyor ama olmuyor hiçbir tecrübem yok bana yardımcı olabilir misiniz rica ediyorum.
sen daha 4 ay da bu kadar karamsar olma yaşın daha genç yeni evlisin evliliğinin tadını çıkar biraz cnm ben 5 yıl bitti senin kadar isyan etmedim bu kadar çok stres yaparsan olacağı varsada olmaz..Merhaba 22 yaşındayım 4 aylık evliyim çocuk istiyorum ama olmuyor Dr. Gittim ilaçlar verdi kullandım hiçbir faydasını görmedim eşimde olmasını çok istiyor ama olmuyor hiçbir tecrübem yok bana yardımcı olabilir misiniz rica ediyorum.
Ovulasyon testi kullanmanı tavsiye ederim olmaması için 4 ay çok normal bir süreMerhaba 22 yaşındayım 4 aylık evliyim çocuk istiyorum ama olmuyor Dr. Gittim ilaçlar verdi kullandım hiçbir faydasını görmedim eşimde olmasını çok istiyor ama olmuyor hiçbir tecrübem yok bana yardımcı olabilir misiniz rica ediyorum.
Defalarca denedik olmuyor yumurtlqma günlerinde de çok denedikDaha cok gncesiniz biraz sabr ilaclar icin daha cok erken ilk once bir dogal demeyin
Eşim çok istiyor ilk başta karşı çıkmıştı istemiyorum demişti şimdi de istiyorum diyor her ne kadar da denesek olmuyor doktor ilaçta verdi kullandım bir faydasını görmedimsen daha 4 ay da bu kadar karamsar olma yaşın daha genç yeni evlisin evliliğinin tadını çıkar biraz cnm ben 5 yıl bitti senin kadar isyan etmedim bu kadar çok stres yaparsan olacağı varsada olmaz..
çok stres yapmayın sürekli hamilemiyim neden olmuyor diye düşünüp stres yapma stres gebeliği geciktiren en büyük etken rahat ol Allah gönlünüze göre versin cnmEşim çok istiyor ilk başta karşı çıkmıştı istemiyorum demişti şimdi de istiyorum diyor her ne kadar da denesek olmuyor doktor ilaçta verdi kullandım bir faydasını görmedim
Aminçok stres yapmayın sürekli hamilemiyim neden olmuyor diye düşünüp stres yapma stres gebeliği geciktiren en büyük etken rahat ol Allah gönlünüze göre versin cnm![]()
ovulasyon testi dene cnm vakti gelince olur üzülmeEvlendigimiz ilk günden beri istiyoruz 4 aydır deniyoruz olmuyor
Aynen olmuyor diye çok stres yapıyorum etrafımdaki insanların çocuklarına baktıkça içim çok yanıyor benim neden olmuyor diye diye ağlıyorum bütün günüm ağlamak la uzulmekle geçiyorBende 9 aydır evliyim 1 kimyasal gebeliğim var üzülme stres yapma biliyorum bendede hala korku var stres var her ne kadar herkes stres yapma desede yapıyoruz malesef günlerce ağladıgımı bilirim ama kendimize yazık ediyoruz. Allah en kısa zamanda sağlıklı bebek nasip etsin herkese sana bana inşallah![]()
ovulasyon testi dene cnm vakti gelince olur üzülme
Daha cok yenisiniz stres yapmayın streste cok etkiliyor malesef hormonları bir kac ay daha deneyin olmazsa bir muayene olun gem esiniz hem siz degerlerinize baktirin 1 yılı geçince olmuyorsa tedavi öneriyor doktorlar biz 4 yıldır evliyiz bu sene nasip oldu çok şükür saglikla kucağımiza alırız insAllahEvlendigimiz ilk günden beri istiyoruz 4 aydır deniyoruz olmuyor
Doktora gittim herşeyin normal dedi çocuk sahibi olabilirsin de ilaç verdi kullandım ama yine olmadiDaha cok yenisiniz stres yapmayın streste cok etkiliyor malesef hormonları bir kac ay daha deneyin olmazsa bir muayene olun gem esiniz hem siz degerlerinize baktirin 1 yılı geçince olmuyorsa tedavi öneriyor doktorlar biz 4 yıldır evliyiz bu sene nasip oldu çok şükür saglikla kucağımiza alırız insAllah