• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ben artık anne olmak istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sidar 231

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2021
28
11
3
25
Merhaba 22 yaşındayım 4 aylık evliyim çocuk istiyorum ama olmuyor Dr. Gittim ilaçlar verdi kullandım hiçbir faydasını görmedim eşimde olmasını çok istiyor ama olmuyor hiçbir tecrübem yok bana yardımcı olabilir misiniz rica ediyorum.

Merhaba 22 yaşındayım 4 aylık evliyim çocuk istiyorum ama olmuyor Dr. Gittim ilaçlar verdi kullandım hiçbir faydasını görmedim eşimde olmasını çok istiyor ama olmuyor hiçbir tecrübem yok bana yardımcı olabilir misiniz rica ediyorum.
Daha cok gncesiniz biraz sabr ilaclar icin daha cok erken ilk once bir dogal demeyin

Sizin hormon değerlerinize bakıldımı? Eşinizde çok istiyorsa onunda değerlerine bakılmalı ama sizin daha erken biraz daha bekleyin derim

Canım daha 4 aylık evlisin bu isyan niye benim 3 senedir olmuyor? Çok erken başlamışsın pes etmeye isyan etmeye kendine yazık edersin söyleyim kafana takma olur daha

sen daha 4 ay da bu kadar karamsar olma yaşın daha genç yeni evlisin evliliğinin tadını çıkar biraz cnm ben 5 yıl bitti senin kadar isyan etmedim bu kadar çok stres yaparsan olacağı varsada olmaz..

Canım stres yapma öncelikle bende 6 ay denedim her bünye farklıdır doğal yolla 1 sene deneyin diyor doktorlar Allah ın izni ile sende alırsın o mutlu haberi hiç telaş yapma 🥰😘

Ovulasyon testi kullanmanı tavsiye ederim olmaması için 4 ay çok normal bir süre

sen daha 4 ay da bu kadar karamsar olma yaşın daha genç yeni evlisin evliliğinin tadını çıkar biraz cnm ben 5 yıl bitti senin kadar isyan etmedim bu kadar çok stres yaparsan olacağı varsada olmaz..
Eşim çok istiyor ilk başta karşı çıkmıştı istemiyorum demişti şimdi de istiyorum diyor her ne kadar da denesek olmuyor doktor ilaçta verdi kullandım bir faydasını görmedim

Eşim çok istiyor ilk başta karşı çıkmıştı istemiyorum demişti şimdi de istiyorum diyor her ne kadar da denesek olmuyor doktor ilaçta verdi kullandım bir faydasını görmedim
çok stres yapmayın sürekli hamilemiyim neden olmuyor diye düşünüp stres yapma stres gebeliği geciktiren en büyük etken rahat ol Allah gönlünüze göre versin cnm 🙏🤲

Bende 9 aydır evliyim 1 kimyasal gebeliğim var üzülme stres yapma biliyorum bendede hala korku var stres var her ne kadar herkes stres yapma desede yapıyoruz malesef günlerce ağladıgımı bilirim ama kendimize yazık ediyoruz. Allah en kısa zamanda sağlıklı bebek nasip etsin herkese sana bana inşallah 🤲🏻🤲🏻

Bende 9 aydır evliyim 1 kimyasal gebeliğim var üzülme stres yapma biliyorum bendede hala korku var stres var her ne kadar herkes stres yapma desede yapıyoruz malesef günlerce ağladıgımı bilirim ama kendimize yazık ediyoruz. Allah en kısa zamanda sağlıklı bebek nasip etsin herkese sana bana inşallah 🤲🏻🤲🏻
Aynen olmuyor diye çok stres yapıyorum etrafımdaki insanların çocuklarına baktıkça içim çok yanıyor benim neden olmuyor diye diye ağlıyorum bütün günüm ağlamak la uzulmekle geçiyor

Evlendigimiz ilk günden beri istiyoruz 4 aydır deniyoruz olmuyor
Daha cok yenisiniz stres yapmayın streste cok etkiliyor malesef hormonları bir kac ay daha deneyin olmazsa bir muayene olun gem esiniz hem siz degerlerinize baktirin 1 yılı geçince olmuyorsa tedavi öneriyor doktorlar biz 4 yıldır evliyiz bu sene nasip oldu çok şükür saglikla kucağımiza alırız insAllah

Daha cok yenisiniz stres yapmayın streste cok etkiliyor malesef hormonları bir kac ay daha deneyin olmazsa bir muayene olun gem esiniz hem siz degerlerinize baktirin 1 yılı geçince olmuyorsa tedavi öneriyor doktorlar biz 4 yıldır evliyiz bu sene nasip oldu çok şükür saglikla kucağımiza alırız insAllah
Doktora gittim herşeyin normal dedi çocuk sahibi olabilirsin de ilaç verdi kullandım ama yine olmadi

Back