Ben arayı düzeltmek istiyorum kızlar. Şu saatten sonra olur mu bilmiyorum.

Mesaj attım mesaj attım mesaj attım ayy bu ne ya. İstemiyor seni adam konuşmak istemiyorum diyor. Valla ben hatadan önce ya hu bu adam tik yok gibi saçma bir mecranın fenomenleriyle foto çekiliyor ben bununla yapabilir miyim der çoktan basardım tekmeyi

Biz kadınları kandırmak ne kadar kolay. Okudukça görüyorum. Adamlar aldatsa bile özür diletiyorlar helal olsun

Yaptığınız yanlış olmuş daha kesin birşey yokmuş aranızda ama istediğiniz kadar dengesiz davranın isteyen erkek istese zaten sizinle konuşurdu ama siz onu şişirmişsiniz gerek yok bence bundan sonrası da

Arayı düzeltirsen, senin peşinden koştuğun bir ilişkin olacak, sorun aynı duygusal frekansta değilsiniz. Senin histerikleşme sebebin de o. Bırak gitsin.

20 günlük flörtleştiğin birine neden öyle mesaj attın? Daha sevgili deyilmişsiniz. Bence o da size sizin ona verdiğiniz değeri verseydi onu kıskanmanız hoşuna giderdi. Gitmese bile bu tavrınızı alttan alırdı. Demek ki siz daha artık önemsiyosunuz. O yüzden biraz geçsin " yolları ayırmak adına" bir mesaj atın. Çünkü değer veren insan çok şeyi alttan alır

Resmen sizi peşinden koşturuyor.. Siz arayı düzeltmek için elinizden geleni fazlasıyla yapmışsınız ama her adımınızı “şu an konuşmak istemiyorum” diye geri tepen reddeden de kendisi. Daha fazla üstelemek sadece karşı tarafı iyice havalandırıp sizin kendinize olan saygınızı yok eder.

20 günlük flörtünüzü kıskanacak kadar nasıl sahiplendiniz? Ve görüşemezsin başka kızlarla deme haddını nasıl buldunuz anlamadım. Adamın karşısında kendinizi acayip küçük düşürmüşsünüz. Hem özgüvensiz hem dengesiz, üstelik 20 günlük flörtün peşinden koşan yapışkan kız imajı çizmişsiniz adam sizle tabi konuşmak istemez biraz düşünür benim ne işim bar bu kızla diye. Kesinlikle bu şekilde hiçbir ilişkiniz düzgün gitmez her seferinde kendinizi küçük düşürüp üzüldüğünüzle kalırsınız

Çocuk gayet medeni davranıyor, bir süre konuşmak istememek hakkı yani… sen de duygularını yoğun yaşayan birisin sanırım ben de senin gibiyim ama kendimi sakinleştirir tutuyorum. Asla duygusal davranmıyorum, mantolumla uyuşursa yapıyorum. Malesef o duygusal tepkilerinin kurbanı olmuşsun…
Bundan sonra her zorlaman ters tepki olarak dönecektir, bence en güzeli son bir mesaj atmak ancak şu şekilde; şu şu hareketlerim için özür dilerim, sessiz kalmak istemeni anlıyorum. Fazla duygusal davrandım, umarım seni kırmamışımdır, kendine iyi bak tarzı. Yani hem evet pişman oldum hem de bitebilir peşinden koşmuyorum mesajını verip geri çekil. Yazarsa yazar yazmazsa zaten sonra atacağın her adım onu daha da soğutacaktır yolu yokmuş dersin.
Bu arada ben asıl tiktok ünlülerini tanıyor ve kaale alıp foto çektirmek istiyor olmasından soğurdum sanırım

Tribini cekecek kadar istediğini seni düşünmüyorum.. üstüne gitme istemeyecegi anlamına gelmez.bir sure bir şey yapma olacağı varsa illa ki adım atacaktır

Ben takıntılı bir sapık olduğunuzu düşünürdüm 20 günde bunları yapan 1 senelik ilişkide eve kapatır adamı

Geçen bir video izledim. Dizilerde,filmlerde vs oynayan şimdi evli olan birilerinin.
Adam ayrılmış kadın baya bence taciz etmiş yani.
Erkek etse bunları takıntılı,manyak denir uzaklaştırma al denir.
Ama 1.5 sene sonunda bir laf üstüne kesmiş yaptıklarını kadın.
Bir bakmış sonra adam gelmiş.
Şimdi evliler küçük bebekleri var.
Ben şaşırdım bu kadar şey üstüne adam gitmiş yani.
Demek ki sessiz kalmak işe yarıyor.
Sessiz kalın artık. Hiç yokmuşsunuz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…