Ben arayı düzeltmek istiyorum kızlar. Şu saatten sonra olur mu bilmiyorum.

Tiktoker ünlüsüyle foto çektiren bir adamla da konuşma bence boşver

Canım sen şurda dur bekle. Ben boşta kaldigimda ararım seni olmuş. Bir tepki veriyorsaniz arkasinda durun. Ayrilmissiniz, o kararinizda durun, cok mu bulunmadik hint kumaşı?

Selam kızlar bir konuda size danışmak istiyorum. Biriyle flörtleşiyordum yaklaşık 20 gün olmuştu. Kendisiyle yüz yüze bir kez görüştüm. Birbirimizinden bayağı etkilendik. Bana karşı oldukça ilgiliydi. Çok güzel anlaşıyorduk. Yalnız Bundan birkaç gün önce onun instagram hesabına bakarken etiketlendiği fotoğraflarda bir resim gördüm. O ve yakın erkek arkadaşı 2 kız ile aynı masada oturuyorlardı. Görünce direkt onlarla takıldıklarını düşündüm. Ve resimi ona gönderdim. Altına da ben seninle iken böyle ortamlara girmeyip hayatıma bir erkek almıyorsam senden de aynı özveriyi beklerdim gibisinden şeyler yazdım. Konuşmayalım dedim. Açıklama olarak sadece foto çekindik ünlü oldukları için 3 dk bile sürmedi kalktık ben suçlu değilim kötü birsey yapmadım sen bilirsin tarzında şeyler yazdı. Kızlar tiktok ünlüsüymüş. Onları tanımadığımı söyledim. Biraz sert konuştum. Öyle kavgalı bir şekilde uyuduk. Ertesi gün günaydın mesajı atmamıştı. Ben attım. Cevap olarak bir süre konuşmak istemiyorum dedi. Anlayışla karşılıyorum dedim. Ertesi gün oldu dayanamadım mesaj attım. Düşündüm, cok sert çıkıştığımı farkettim. Bana açıklama yaptığında ona inanmayıp kırdığımı hissettim. Özür dilerim çok sert çıkıştım önce sormalıydım gibisinden şeyler yazdım. Şuan konuşmak istemiyorum dedi yine. Tamam dedim. Aradan 1 gün geçti. Ben onunla bu meseleyi sakince konuşmak istiyordum arayı düzeltmek istiyordum. Mesaj attım gayet güzel bir dille anlattım kendimi. Yine şuan konuşmak istemiyorum dedi. Bu beni çok üzdü. O an üzüntü ve öfke ile bitirdiğimi söylediğim olayla ilgili olan uzun tahrik edici mesajlar attım ve onu instagramdan vs sildim. Daha sonra cevap olarak ben sadece sessiz kalmak istemiştim tepkini ölçmek istemiştim seni kırmak değildi amacım ayrıca sen beni direk suçladın yargıladın ben bunu kabul etmiyorum tarzında şeyler yazdı. Baktım olmuyor mesajda bu iş hallolmuyor birbirimizi anlayamıyoruz arayayım konuşalım neyse halledelim diye düşündüm. Aradım meşgule attı. Şuan konuşmak istemiyorum lütfen saygı duy dedi. Ben artık bu sözün üzerine sadece kusura bakma iyi akşamlar yazdım. Zamanı gelince konuşuruz yazdı cevap olarak. Birsey demedim. O vakitten sonra aramadım yazmadım çizmedim. Ona çok baskı yaptım farkında olmadan yalnız kalıp düşünmek istedi farkındayım sürekli darladım ama ben de konuşmak halletmek istemiştim. Bu arada bu sabah ona instagramdan istek attım. İsteği bekletiyor. Ben arayı düzeltmek istiyorum kızlar. Şu saatten sonra olur mu bilmiyorum ama. Ne yapmalıyım sizce :KK43:
Cocukla arani duzeltmek istiyorsan, cocugun sana uyguladigi taktigi sende ona uygula.
Mesela işe bu kadar mesaj atmamakla baslayabilirsin.
Gizem ve sessizlik genelde kazanir.
Aradiginda sen acma
Mesaj attiginda cevap verme
Az bi o ugrassin yahu..
Bu sirf tavsiye istedigin icin yazdigim yorum

Erkeklwr boyle bogucu kizlardan hic hoslanmaz bence. Adam konusmayalim demis kudurmussunuz yani cok itici tanisma asamasinda bu sekilde davrandiginiz icin sizinle bisey dusundugunu sanmiyorum istese o size yazar daha fazla zorlamaniz adamin seyini kaldirir yani gerek yok ayricada degersiz olursunuz

Hareketleriniz fevri ve dengesiz. Son yapılacak şeyi başta yapıp, son söylenecek şeyi en başta söylüyorsunuz. 20 günlük görüştüğüm kişi bana görüşmeyelim dese açıklama bile yapmadan görüşmem. Sonra tekrar görüşmek istese, tekrar silse, kışkırcıı mesajlar atsa "ne dengesiz insan" deyip uzak dururum. Yaş kaç bilmiyorum ama gelgitli insanlar çok yorucu oluyor

Sizi kirmak adina söylemiyorum ama sahsen böyle baslayan birseyi bende uzatmazdim. Cünkü bir insani kavga aninda da taniyorsunuz ve kimse sizin davranislarinizla ugrasmak istemez.

Bir daha attım bir daha attım cümlesi okudukça fenalık geldi. Şimdi siz düşünün normalde çok hoşlandığınız çok istediğiniz bir kız var. Bir problem yaşasanız bu kadar uzatır mısınız ? Konuşmamaya dayanabilir misiniz? Adama yazdıkça bir tarafını kaldırmışsınız.

Adam şu an müsait değilim konuşmak istemiyorum derken o kızlarla takılıyor olmasın sakın👀

Ay 20 gün konuştuğunuz adam fotoda etiketlendi diye atarlanırsanız böyle olur. Blöf yapmışsınız elinizde patlamış.
Bana da birisi böyle aptal aptal şeylerden konuşmayalım dese, ben kimseyi almıyorsam hayatıma senden de beklerim bla bla derse ben de hayatımdan çıkarırım. Aynı masada oturmuşlar sadece, sevgili değilsiniz bi şey değilsiniz.

Kimse sizin kaprisinizi çekmek zorunda değil üzgünüm.

Selam kızlar bir konuda size danışmak istiyorum. Biriyle flörtleşiyordum yaklaşık 20 gün olmuştu. Kendisiyle yüz yüze bir kez görüştüm. Birbirimizinden bayağı etkilendik. Bana karşı oldukça ilgiliydi. Çok güzel anlaşıyorduk. Yalnız Bundan birkaç gün önce onun instagram hesabına bakarken etiketlendiği fotoğraflarda bir resim gördüm. O ve yakın erkek arkadaşı 2 kız ile aynı masada oturuyorlardı. Görünce direkt onlarla takıldıklarını düşündüm. Ve resimi ona gönderdim. Altına da ben seninle iken böyle ortamlara girmeyip hayatıma bir erkek almıyorsam senden de aynı özveriyi beklerdim gibisinden şeyler yazdım. Konuşmayalım dedim. Açıklama olarak sadece foto çekindik ünlü oldukları için 3 dk bile sürmedi kalktık ben suçlu değilim kötü birsey yapmadım sen bilirsin tarzında şeyler yazdı. Kızlar tiktok ünlüsüymüş. Onları tanımadığımı söyledim. Biraz sert konuştum. Öyle kavgalı bir şekilde uyuduk. Ertesi gün günaydın mesajı atmamıştı. Ben attım. Cevap olarak bir süre konuşmak istemiyorum dedi. Anlayışla karşılıyorum dedim. Ertesi gün oldu dayanamadım mesaj attım. Düşündüm, cok sert çıkıştığımı farkettim. Bana açıklama yaptığında ona inanmayıp kırdığımı hissettim. Özür dilerim çok sert çıkıştım önce sormalıydım gibisinden şeyler yazdım. Şuan konuşmak istemiyorum dedi yine. Tamam dedim. Aradan 1 gün geçti. Ben onunla bu meseleyi sakince konuşmak istiyordum arayı düzeltmek istiyordum. Mesaj attım gayet güzel bir dille anlattım kendimi. Yine şuan konuşmak istemiyorum dedi. Bu beni çok üzdü. O an üzüntü ve öfke ile bitirdiğimi söylediğim olayla ilgili olan uzun tahrik edici mesajlar attım ve onu instagramdan vs sildim. Daha sonra cevap olarak ben sadece sessiz kalmak istemiştim tepkini ölçmek istemiştim seni kırmak değildi amacım ayrıca sen beni direk suçladın yargıladın ben bunu kabul etmiyorum tarzında şeyler yazdı. Baktım olmuyor mesajda bu iş hallolmuyor birbirimizi anlayamıyoruz arayayım konuşalım neyse halledelim diye düşündüm. Aradım meşgule attı. Şuan konuşmak istemiyorum lütfen saygı duy dedi. Ben artık bu sözün üzerine sadece kusura bakma iyi akşamlar yazdım. Zamanı gelince konuşuruz yazdı cevap olarak. Birsey demedim. O vakitten sonra aramadım yazmadım çizmedim. Ona çok baskı yaptım farkında olmadan yalnız kalıp düşünmek istedi farkındayım sürekli darladım ama ben de konuşmak halletmek istemiştim. Bu arada bu sabah ona instagramdan istek attım. İsteği bekletiyor. Ben arayı düzeltmek istiyorum kızlar. Şu saatten sonra olur mu bilmiyorum ama. Ne yapmalıyım sizce :KK43:
Buz gibi parmağında oynatıyor. Haksızken haklı durumuna geçmiş. Manipüle edilmişsiniz. Kendinize gelin. Sessiz kaldıkça kaybetme korkusu ile üstüne gidip özür diler duruma düşmüşsünüz.

öncelikle 20 günlük, sadece bir kez görüştüğün insanı bu kadar ciddiye almakla yapmışsın ilk hatanı. madem blöf yapmak istiyorsun o zaman fotoğrafı ilk gördüğünde yapsaydın. resmi ona gönderip "bu kızlar bana bir yerden tanıdık geliyorlar" diyerek kim olduklarını öğrenebilir veya direkt düzgün biçimde kim olduklarını sorabilirdin. daha 20 günde girdiği ortamları önüne sunmaya kalkarsan kaybedersin.

ikinci hatan ise iletişim kurma konusunda aşırı ısrarcı davranman. çok samimi söylüyorum zamanında çok beğendiğim, tanımak istediğim, bi flörte başladığım insanlardan soğuma nedenim ısrarcı davranmaları olmuştu. konu farketmez ısrar etmek daima iticidir, iter. ilk adım attığında konuşmak istemediğini söylediğinde pekala, sen bilirsin deyip kesmeliydin. seni isteyen insan zaten sana gelirdi, arayı düzeltme niyeti olsaydı. ben şuna çok inanıyorum bir insan karşıdakini kaybetmek istemiyorsa ya adım atıyor ya da gelen adıma cevap veriyor. tatsızlık yaşanabilir, her ilişkide olur gayet de normal ama şunu da unutmamak lazım, iyiyken herkes iyi ama en ufak bir tavır değişikliğinde karşı taraf vazgeçiyorsa o işten hayır gelmiyor.

zamanı gelince konuşuruz yazması ise gerçekten konuşacağından falan değil seni orada bekletmek, aklına takılmak istemesi.

yerinde olsam şu saatten sonra asla bişey yazmam, adım atmam. günün birinde kafasına eser de o konuşacağı zaman gelirse ona cevap olarak "zamanı gelince konuşuruz demiştin. evet zaman geçti ve zaman her şeyi değiştirdi. seninle konuşacak bişeyimiz kalmadı artık" deyip yoluma bakardım.

adam sallamıyor sizi orası belli de sizdeki nasıl darlamak öyle okurken beni bastılar🤦‍♀️

Henüz flört aşamasındayken bana bu hesap sorma ve yasak koymaya çalışma durumları fazla geliyor. Sevgili olsanız ve ilişki biraz ilerlemiş olsa neyse ama adam neye uğradığını şaşırmıştır. 20 günlük flörtte fazla tepki vermişsiniz, fazla üstüne düşmüşsünüz, fazla anlam yüklemişsiniz adama. Konuşmak istemediğim dönemde bana da sürekli biri mesaj atsa uzaklaşır ve soğurum. Adamın egosu da şişmiştir. Biraz uzak dursaydınız, iletişimi koparmasaydınız adam kendiliğinden dönecekti belki. Bence artık sadece bekleyin.

X