Bence ugrasma bile.. cok da kirici bir olay yok.. kim olsa ayni seyleri dusunurdu yerinde.. kiskanmis kizmissin..olabilir... Onun bunu bahane bilip seninle konusmamasi mesafe koymasi bence rahat olmak istedigini ve sana yeterince deger vermedigini gosterir. Lutfen artik arama ugrasma.. onune bakSelam kızlar bir konuda size danışmak istiyorum. Biriyle flörtleşiyordum yaklaşık 20 gün olmuştu. Kendisiyle yüz yüze bir kez görüştüm. Birbirimizinden bayağı etkilendik. Bana karşı oldukça ilgiliydi. Çok güzel anlaşıyorduk. Yalnız Bundan birkaç gün önce onun instagram hesabına bakarken etiketlendiği fotoğraflarda bir resim gördüm. O ve yakın erkek arkadaşı 2 kız ile aynı masada oturuyorlardı. Görünce direkt onlarla takıldıklarını düşündüm. Ve resimi ona gönderdim. Altına da ben seninle iken böyle ortamlara girmeyip hayatıma bir erkek almıyorsam senden de aynı özveriyi beklerdim gibisinden şeyler yazdım. Konuşmayalım dedim. Açıklama olarak sadece foto çekindik ünlü oldukları için 3 dk bile sürmedi kalktık ben suçlu değilim kötü birsey yapmadım sen bilirsin tarzında şeyler yazdı. Kızlar tiktok ünlüsüymüş. Onları tanımadığımı söyledim. Biraz sert konuştum. Öyle kavgalı bir şekilde uyuduk. Ertesi gün günaydın mesajı atmamıştı. Ben attım. Cevap olarak bir süre konuşmak istemiyorum dedi. Anlayışla karşılıyorum dedim. Ertesi gün oldu dayanamadım mesaj attım. Düşündüm, cok sert çıkıştığımı farkettim. Bana açıklama yaptığında ona inanmayıp kırdığımı hissettim. Özür dilerim çok sert çıkıştım önce sormalıydım gibisinden şeyler yazdım. Şuan konuşmak istemiyorum dedi yine. Tamam dedim. Aradan 1 gün geçti. Ben onunla bu meseleyi sakince konuşmak istiyordum arayı düzeltmek istiyordum. Mesaj attım gayet güzel bir dille anlattım kendimi. Yine şuan konuşmak istemiyorum dedi. Bu beni çok üzdü. O an üzüntü ve öfke ile bitirdiğimi söylediğim olayla ilgili olan uzun tahrik edici mesajlar attım ve onu instagramdan vs sildim. Daha sonra cevap olarak ben sadece sessiz kalmak istemiştim tepkini ölçmek istemiştim seni kırmak değildi amacım ayrıca sen beni direk suçladın yargıladın ben bunu kabul etmiyorum tarzında şeyler yazdı. Baktım olmuyor mesajda bu iş hallolmuyor birbirimizi anlayamıyoruz arayayım konuşalım neyse halledelim diye düşündüm. Aradım meşgule attı. Şuan konuşmak istemiyorum lütfen saygı duy dedi. Ben artık bu sözün üzerine sadece kusura bakma iyi akşamlar yazdım. Zamanı gelince konuşuruz yazdı cevap olarak. Birsey demedim. O vakitten sonra aramadım yazmadım çizmedim. Ona çok baskı yaptım farkında olmadan yalnız kalıp düşünmek istedi farkındayım sürekli darladım ama ben de konuşmak halletmek istemiştim. Bu arada bu sabah ona instagramdan istek attım. İsteği bekletiyor. Ben arayı düzeltmek istiyorum kızlar. Şu saatten sonra olur mu bilmiyorum ama. Ne yapmalıyım sizce
Çadır al git evinin önüne kur radyodan Ferdinin şarkılarını aç son ses ayy bu ne bee herif kaçıyor siz kovalıyorsunuz 20 günde nasıl sahipleniyorsunuz.Selam kızlar bir konuda size danışmak istiyorum. Biriyle flörtleşiyordum yaklaşık 20 gün olmuştu. Kendisiyle yüz yüze bir kez görüştüm. Birbirimizinden bayağı etkilendik. Bana karşı oldukça ilgiliydi. Çok güzel anlaşıyorduk. Yalnız Bundan birkaç gün önce onun instagram hesabına bakarken etiketlendiği fotoğraflarda bir resim gördüm. O ve yakın erkek arkadaşı 2 kız ile aynı masada oturuyorlardı. Görünce direkt onlarla takıldıklarını düşündüm. Ve resimi ona gönderdim. Altına da ben seninle iken böyle ortamlara girmeyip hayatıma bir erkek almıyorsam senden de aynı özveriyi beklerdim gibisinden şeyler yazdım. Konuşmayalım dedim. Açıklama olarak sadece foto çekindik ünlü oldukları için 3 dk bile sürmedi kalktık ben suçlu değilim kötü birsey yapmadım sen bilirsin tarzında şeyler yazdı. Kızlar tiktok ünlüsüymüş. Onları tanımadığımı söyledim. Biraz sert konuştum. Öyle kavgalı bir şekilde uyuduk. Ertesi gün günaydın mesajı atmamıştı. Ben attım. Cevap olarak bir süre konuşmak istemiyorum dedi. Anlayışla karşılıyorum dedim. Ertesi gün oldu dayanamadım mesaj attım. Düşündüm, cok sert çıkıştığımı farkettim. Bana açıklama yaptığında ona inanmayıp kırdığımı hissettim. Özür dilerim çok sert çıkıştım önce sormalıydım gibisinden şeyler yazdım. Şuan konuşmak istemiyorum dedi yine. Tamam dedim. Aradan 1 gün geçti. Ben onunla bu meseleyi sakince konuşmak istiyordum arayı düzeltmek istiyordum. Mesaj attım gayet güzel bir dille anlattım kendimi. Yine şuan konuşmak istemiyorum dedi. Bu beni çok üzdü. O an üzüntü ve öfke ile bitirdiğimi söylediğim olayla ilgili olan uzun tahrik edici mesajlar attım ve onu instagramdan vs sildim. Daha sonra cevap olarak ben sadece sessiz kalmak istemiştim tepkini ölçmek istemiştim seni kırmak değildi amacım ayrıca sen beni direk suçladın yargıladın ben bunu kabul etmiyorum tarzında şeyler yazdı. Baktım olmuyor mesajda bu iş hallolmuyor birbirimizi anlayamıyoruz arayayım konuşalım neyse halledelim diye düşündüm. Aradım meşgule attı. Şuan konuşmak istemiyorum lütfen saygı duy dedi. Ben artık bu sözün üzerine sadece kusura bakma iyi akşamlar yazdım. Zamanı gelince konuşuruz yazdı cevap olarak. Birsey demedim. O vakitten sonra aramadım yazmadım çizmedim. Ona çok baskı yaptım farkında olmadan yalnız kalıp düşünmek istedi farkındayım sürekli darladım ama ben de konuşmak halletmek istemiştim. Bu arada bu sabah ona instagramdan istek attım. İsteği bekletiyor. Ben arayı düzeltmek istiyorum kızlar. Şu saatten sonra olur mu bilmiyorum ama. Ne yapmalıyım sizce
Evet doğru söylüyorsun, defalarca kez yazdım konuşmak halletmek istediğim belliydi. Ortada kendini bu derece uzak tutup mesafe koyacağı bir durum yoktu. Artık başka bir hamle yapmayacağım.Bence ugrasma bile.. cok da kirici bir olay yok.. kim olsa ayni seyleri dusunurdu yerinde.. kiskanmis kizmissin..olabilir... Onun bunu bahane bilip seninle konusmamasi mesafe koymasi bence rahat olmak istedigini ve sana yeterince deger vermedigini gosterir. Lutfen artik arama ugrasma.. onune bak
Evet dengesizce oldu bende farkındayım keşke yapmasaydım uğraşmasaydım hiç.Çadır al git evinin önüne kur radyodan Ferdinin şarkılarını aç son ses ayy bu ne bee herif kaçıyor siz kovalıyorsunuz 20 günde nasıl sahipleniyorsunuz.
Çok dengesizce davranmışsınız.
Bende farkındayım hatamın gereksiz üstüne düştümAyy surekli mesaj atmanizdan ben bunaldim erkekler pesinden kosani degil pesinden kostugunu sever bu kadar verici olursaniz boyle reddedilirsiniz
Evet cok yanlış anlaşıldım keske böyle tepkiler vermeseydim anlık içimden geldiği gibi davrandım ama saçma oldu yaniHenüz 20 gündür flörtleştiğin birine bu kadar asılmak, istemiyorum demis ne diye konuşmak için hergün israr ediyorsunuz. Çocuk şey diyordur saplantılı heralde yok dedikçe geliyor iyi kurtardım yakayı diyrodur. Ayrıca 1 kere görmüşsünüz bu kadar üstüne düşmeyin. Demek ki olmayacak
Bu ne ısrar pekiSelam kızlar bir konuda size danışmak istiyorum. Biriyle flörtleşiyordum yaklaşık 20 gün olmuştu. Kendisiyle yüz yüze bir kez görüştüm. Birbirimizinden bayağı etkilendik. Bana karşı oldukça ilgiliydi. Çok güzel anlaşıyorduk. Yalnız Bundan birkaç gün önce onun instagram hesabına bakarken etiketlendiği fotoğraflarda bir resim gördüm. O ve yakın erkek arkadaşı 2 kız ile aynı masada oturuyorlardı. Görünce direkt onlarla takıldıklarını düşündüm. Ve resimi ona gönderdim. Altına da ben seninle iken böyle ortamlara girmeyip hayatıma bir erkek almıyorsam senden de aynı özveriyi beklerdim gibisinden şeyler yazdım. Konuşmayalım dedim. Açıklama olarak sadece foto çekindik ünlü oldukları için 3 dk bile sürmedi kalktık ben suçlu değilim kötü birsey yapmadım sen bilirsin tarzında şeyler yazdı. Kızlar tiktok ünlüsüymüş. Onları tanımadığımı söyledim. Biraz sert konuştum. Öyle kavgalı bir şekilde uyuduk. Ertesi gün günaydın mesajı atmamıştı. Ben attım. Cevap olarak bir süre konuşmak istemiyorum dedi. Anlayışla karşılıyorum dedim. Ertesi gün oldu dayanamadım mesaj attım. Düşündüm, cok sert çıkıştığımı farkettim. Bana açıklama yaptığında ona inanmayıp kırdığımı hissettim. Özür dilerim çok sert çıkıştım önce sormalıydım gibisinden şeyler yazdım. Şuan konuşmak istemiyorum dedi yine. Tamam dedim. Aradan 1 gün geçti. Ben onunla bu meseleyi sakince konuşmak istiyordum arayı düzeltmek istiyordum. Mesaj attım gayet güzel bir dille anlattım kendimi. Yine şuan konuşmak istemiyorum dedi. Bu beni çok üzdü. O an üzüntü ve öfke ile bitirdiğimi söylediğim olayla ilgili olan uzun tahrik edici mesajlar attım ve onu instagramdan vs sildim. Daha sonra cevap olarak ben sadece sessiz kalmak istemiştim tepkini ölçmek istemiştim seni kırmak değildi amacım ayrıca sen beni direk suçladın yargıladın ben bunu kabul etmiyorum tarzında şeyler yazdı. Baktım olmuyor mesajda bu iş hallolmuyor birbirimizi anlayamıyoruz arayayım konuşalım neyse halledelim diye düşündüm. Aradım meşgule attı. Şuan konuşmak istemiyorum lütfen saygı duy dedi. Ben artık bu sözün üzerine sadece kusura bakma iyi akşamlar yazdım. Zamanı gelince konuşuruz yazdı cevap olarak. Birsey demedim. O vakitten sonra aramadım yazmadım çizmedim. Ona çok baskı yaptım farkında olmadan yalnız kalıp düşünmek istedi farkındayım sürekli darladım ama ben de konuşmak halletmek istemiştim. Bu arada bu sabah ona instagramdan istek attım. İsteği bekletiyor. Ben arayı düzeltmek istiyorum kızlar. Şu saatten sonra olur mu bilmiyorum ama. Ne yapmalıyım sizce