• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben anne ve es olmayi beceremedim :(

Aynen o agrilar cok kotu bu kadar fazla yapacağını dusunmuyodm benim oglumda hep memede uyuyodu bu zamana kadar memeden kesince napcam diyodm cok sukur uyuyo herseye alisiyolar senin bebeğin daha cok kucuk kesme simdi ama memede uyumasinada izin verme alistr simdiden kesince zorlanmazsin
Nasıl alıştırayım bilemiyorum emmeye başlayınca hemen uyuyor normalde kendi kendine de uyuyor ama emerken uykusu varsa memede uyuyor var mı bir yöntem

Bakicimiz bakiyor esm ilgileniyoe ben giriyorm ama durmuyor banyo kapisini actirana kadar agliyor
Ağlayarak size istediğini yaptırıyor.yaşı gereği normal.ipleri vermişsiniz.
Bu tip ağlamalarda umursamayın.
Seni anlıyorum ama anne bıcı bıcı yapacak.deyin ve girin banyonuza.tutarlı olun.vazgeçecek.

Nasıl alıştırayım bilemiyorum emmeye başlayınca hemen uyuyor normalde kendi kendine de uyuyor ama emerken uykusu varsa memede uyuyor var mı bir yöntem
Gozunu kapattigi an memeden cek hafif uyandir yatagina yatr bi hafta mahvoldum ben cunku aglaya aglaya yirtti bogazini resmen memesiz hic uyumadigi icin alisamadi gece uyaninca bi daha uyutamdim sabaha kadar oturuyodk sonra uyuyodu cok sukur alisti simdi ama zor oldu

Benim bir aylık bebeğim var
Hemde ne bebek
Gazlı ve aşırı ağlıyor
gün aşırı banyo yapabiliyorum
Nedense derdiniz den burada konu açan birine çok benzettim sizi
Onunda 2 yaşında
Sürekli ağladığını söylediği bir çocuğu var ve kendisi de günlerce banyo yapamıyor
Bir dus 10 dakika
Ağlasın 10 dakika da çocuğunuz ne olavak

Ben dusa girdgm zaman agliyor durmuyor :KK43:
duşu uzun uzadıya almayın hemen bir sacınızı yıkayın vucudunuza bır sabun tutun cıkın en fazla 10 dk alır o kadar zamanda babası ıdare edıversın bır zahmet artık bebek degıl kı cocuk ...ağlasada dikkatini dağıtacak birşey bulursa sizi aramaz..

çocuk bu ağlar ya. bırakın babasıyla beraberken ağlasın. babası da sinirlenirse sinirlensin. siz kendinize vakit ayırın.en azından duş alacak kadar :KK51:

bit de ağlayınca,kendini yere atınca ve sinirli bir hale girerse asla istediğini yapmamalısınız. ben yapmıyorum mesela hemen annem bebeğim diye sarılmaya başlar kızım o zaman yaparım istediğini. deneyin bunları bir kaç ay sonra bunları oturtmanız baya zorlaşır.

Hemde ne bebek
Gazlı ve aşırı ağlıyor
Onunda 2 yaşında
Sürekli ağladığını söylediği bir çocuğu var ve kendisi de günlerce banyo yapamıyor
Bir dus 10 dakika
majeste dimi ta kendisi yönetimden torpilli bence sürekli farklı üyelik aynı konu

Esim ve ben ikimizde calisiyoruz.
Cok huysuz uykusu duzensiz bir bebegm var cok cektm cekmeye devam ediyorum 2 yasinda.. Son zamanlarda islerm yogunlasti cok yorgundum bebegimi uyuturken olan enerjimde tukeniyor, cogu zaman yaninda uyuyup kaliyorm. kalmasam bile yarim saate kalmaz uyaniyor, geri uyutuyorum ve basa sariyoruz.. Benim pilim bitiyor derin uykuya gecene kadar 3 4 sefer uyaniyor
6 gundur dusa giremedm.. :KK43: bugun gireym artik dedm
Esim de beni cok ozledigini soyledi .onunlada uzak kaliyoruz bu etkenler yuzunden , cocuk uyanuyor genelde yarim kaliyor cinsellik,
geri uyut geri devam et derken pilimz bitiyor herneyse esime once dusa gireym sonra gelirim yanina eger uyanmaz ise uyanir ise sansina kus dedim..
9 30 da bebegime masal anlattm ninni soyledm dualar okudum 10da daldi uykuya tam icerden ciktm uzerimi cikardm geri uyandi.. Gttim geri uyutmaya calistm ama uymasi cok zaman aldi 1 saat tipisladm :KK43:
Sessizce aglamaya basladm, tutamadm kendimi esim geldi o tipisladi birazda..
Ben icerde agladm bittim, tukendm insanliktan cktm dedm esime
Bu cocuk boyle kabullenmemiz gerekiyor dedi
Evet boyle biliyorm! ama kendime ayiracak 5 dakikam bile yok .. Hergun onu uyutmaktan bitkin dusup bende uyuyorm pes edip.. Dusa dahi girip bakamiyorum kendime sabah kostur kostur ise git :KK43:
Yapacak birsey yok goruyorm ben senn halini benmde hosuma gitmiyor bu hali ama napaym pisde olsan dedi!
esim bundan sonra birlikte olmayiz, sende cocuk uyanikken alirsn dusunu dedi benimle girmessin.. temizlik konusunda cok hassasdir.
İyi hosuna gitmiyorsa, kokmus esinle yatma o zaman kokumdan rahatsiz oluyorsndur dedim
Cik git oturma odasnda yat ben dusu mu yarin alirim, ve yarin hic biryere gelmiyorum cocukda gelmiyor .. Ben insan deglm, iyi bir es deglm zaten hakkim yok hic brseye dedim. cekti gitti yatti,:KK43: neden kimse beni anlamiyor cok bunaldm bittim tukendm.. Gucum kalmadi o uyanikken babasi ilgilensin giriym diyorm ama banyilo kapisini actirana kadar agliyor bagiriyor esimde sinirleniyor yardm edecek destek olacak kimsem yok :KK43:
çocuga sakin davran bence majesteeee vurma ondandır belki

Bizdede bisey cikmadi tamamen huy babasina birakip grdgmde agliyor kapiyi acipbnaa a bakiyor :KK43:

Canim... baksin... girsin... ilgisi çekiyor. Birak ağlasın. Çocuk ağlamasın diye 6 gün duş almamak nedir? İşe nasil gitdin kokarca gibi? Hadi kokmadin... sacin yağlanmadimi?
Yani 6 gün yıkanmamiş insanla cinsellik zaten olmaz... cinselliği birak oran buran mantar olur yahu...

Cocuk kendini yirtsa bile gir duşa... onuda alin yanina... bici bici yapsin... zaten bir iki yapar sonra sıkılır

Bakicimiz bakiyor esm ilgileniyoe ben giriyorm ama durmuyor banyo kapisini actirana kadar agliyor
Aglayinca her istediğinin yapılacağını biliyor bırakın aglarsa ağlasın, ağlıyorsa susar.
Yeğenim küçüktü, bazen annesi onubize bırakıp dışarı çıkıyordu. O da ağlıyordu ama zamanla alıştı çünkü annesi kendinden hiç taviz vermedi.onun da arada bir dışarı çıkmaya, normal insanların yaptıklarını yapmaya hakkı var

Benim kızım 4 yaşında benim de banyoya girmelerim olay olurdu, artık sabah 5te kalkıp banyoya girerdim ama öyle başım çok ağrırdı, banyoya girip işe gittiğim için
En son ağlasa bağırsa da girmeye karar verdim başta yanımda duruyordu resmen duşakabinin önünde ben çıkana kadar dikilirdi eşim de oyalayamazdı
Ama böyle yapa yapa alıştı, şimdi ben giriyorum duşa o da bir ya da iki kere gelip banyoda mıyım diye kontrol ediyor sonra babanın yanına gidiyor
Bence sizi özlediğinden ve bütün gün göremediğinden biraz daha yalnız kalmaya tahammülü olmuyor kızınızın
Ama mesela banyoya onun oturabileceği bişe koyun bi süre otursun siz duş alırken sonra yavaş yavaş babası bak şunu yapalım sonra anneye sürpriz yapalım diyerek alıştırsın
Burada eşinize çok iş düşüyor ama

Hemde ne bebek
Gazlı ve aşırı ağlıyor
Onunda 2 yaşında
Bir dus 10 dakika
Hanımefendi 1 aylık bebek 2 yaşındaki çocuktan kat kat fazla Uyur o uyurkende gayet duş alabilirsiniz.
Yani konuyu açan üye bunalımda çaresiz belliki ama burda verilen örneklerde çok saçma yani. Niye kendinizle kıyaslıyorsunuz ki. Ruh sağlığı yerinde olan bi kadın zaten 6 gün pis durmaz

Hanımefendi 1 aylık bebek 2 yaşındaki çocuktan kat kat fazla Uyur o uyurkende gayet duş alabilirsiniz.
Yani konuyu açan üye bunalımda çaresiz belliki ama burda verilen örneklerde çok saçma yani. Niye kendinizle kıyaslıyorsunuz ki. Ruh sağlığı yerinde olan bi kadın zaten 6 gün pis durmaz
Dogru diosun daha fazla uyumasi gerekir ama aniden baslayip saatlerce aglayabilir ve tum enerjini yer bitirir :) 1 aylik cocuk aglarsa gobegi sisebilir vs ama 2 yasindaki cocuga birsey olmaz.

neden verilen ornekler sacma olsun? Bir cok kadin ayni seyi yapiyormus bak.. sacma degil yani.. isin oluru bu!

Dogru diosun daha fazla uyumasi gerekir ama aniden baslayip saatlerce aglayabilir ve tum enerjini yer bitirir :) 1 aylik cocuk aglarsa gobegi sisebilir vs ama 2 yasindaki cocuga birsey olmaz.

neden verilen ornekler sacma olsun? Bir cok kadin ayni seyi yapiyormus bak.. sacma degil yani.. isin oluru bu!
Oluru bu da normal biri için oluru bu. Evet ağlar 1 aylık bebekte akşam babasının yanında uyuyadabilir. Yani kolay değildir huysuz bir çocuk sorumsuz bir eş. Herkes tutturmuş yarış yapma derdinde benimki daha küçükte yaramazda ben yapıyorum da. Kadın zatwn normal değil hala ne ben mükemmelim yapıyorum sen yapamıyorsun gibi cümleler kurup aciz sıfatı yapıştırmak

Oluru bu da normal biri için oluru bu. Evet ağlar 1 aylık bebekte akşam babasının yanında uyuyadabilir. Yani kolay değildir huysuz bir çocuk sorumsuz bir eş. Herkes tutturmuş yarış yapma derdinde benimki daha küçükte yaramazda ben yapıyorum da. Kadın zatwn normal değil hala ne ben mükemmelim yapıyorum sen yapamıyorsun gibi cümleler kurup aciz sıfatı yapıştırmak
Tatlim olay yaristirma degil, ama bu kdr kadin yapiosa o da yapabilir. 2 yasinda cocuk ve 6 gun dus almayan bi anne bu normal degil. Gerek sorun babasinda dersin ister cocukta ister annede. Bu durumda hepsi sorunlu ama anne biraz bos verirse otomatikmen diger seyler rayina oturacak. Herkes bunu anlatmaya calisiyo ve alternatifleri sunuyor. Kendi yaptiklarimizi anlatiyoruz hepsi bu

Öncelikle bebeğinizin uyku düzenini değiştirin.
İki yaşındaki bebek akşam en geç 20:30 da gece uykusuna geçmeli.
Gündüz 1 veya 2 defa uyumalı.
Uyku saatlerini ayarlayın.
Nasıl uyutuyorsunuz?Mümkünse kendi kendine uyumayı öğretin,uyansa bile tekrar dalmayı öğrensin.
Gece besleniyor mu,onu yazdıysanız görmedim.Gece deliksiz uyuması gerekir bu yaşta.
Bu şekilde bir düzen sağladığınızda emin olun herşeye vaktiniz kalacaktır.

Sakın kendinizi, anneliğinizi,eşliğinizi yetersiz görmeyin.
Bebek gelince işler değişiyor her evde,mühim olan fazla yıpranmadan atlatmak.
Sabredin.
İşten çıkma imkanınız varsa çıkın veya bir süre izin alın.
Düzeni sağlayın.
Yalnız olmadığınızı da unutmayın, geçrcek bugünler, kesinlikle geçecek ;)
Eşinizi de bebekle ilgilenme konusunda daha aktif olması için yönlendirin.

İlk önce sen gel bir benim eve uyuyor mu uyumuyor mu gör
Bide 1 aylık bebeği babası susturamaz ama 2 yaşında ki hayli hayli susar oyun oynar çizgi film izle yani oyalanabilir

Arkadaşın mantığı çok farklı çalışıyor demek ki
1 aylık aşırı gazlı gece gündüz ağlamaktan kendini yırtan bir bebekle 2 yaşında sadece istediğini yaptırmak için ağlayanı denk tutmuş arkadaş

Back