- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.115
- 748
- Konu Sahibi Ponciginannesi
-
Daha nasıl hamarat olcaanOn dakikada bile duş alınabilir eşiniz de siz de bi tuhaf geldiniz gözüme kusura bakmayın da en kötü video açıp göz kulak olsun yine halledin özbakım işini,yani çocuk bu her türlü idare edilir,iki yaşındayken koca günün muhabbettini yaparlardı eşimle,ha ben hala çok hamarat bi insan değilim şuan salonda üç makine katlanmayı bekleyen çamaşırım,dağınık bi mutfağım ve ütüyü bekleyen gömleklerim var ama kaşım bıyığım alınmış dip boyam yapılmış akşamüstü de duşumu da aldım ayaklarımı uzattım eşimle kahvemi bile içtim,kendinizden ödün vermeyin ev işlerinden verin,çocuk uyuyorsa kalkın şu duşu da alın şuan çok rica edicem
Ben kendime kadarım işte keyif insanıyım hey gidiDaha nasıl hamarat olcaankahveye kadar halletmişin maşallah ohh mis...
O zmn guvenli bi yer olustur banyoda ona..yaninda al dusunu cik:)Durmuyor bagiriyor kapiiyi ac die
Ben de konuyu anlayamadımben baba kisisinin neden cocuga bakamadigini anlayamadim
Aglasin aglamakla bisey olmaz her istediği her zaman olmaz bunu anlayacak yasa gelmis aglamasini cok takmayin siz takmadikca oda aglamayi kesecek ama her agladiginda karsilik verirsen cocuk herseyi aglayarak yaoturacaginin farkina varior biz ogretioruz bunu cocuklaraBen dusa girdgm zaman agliyor durmuyor
çocukta bi baba kavramı Yok. Baba ile vakit geçirme zamanı gelmiş. Tam da vakti. Ayrıca duş kapısına gelip ağlıyorsa siz çıkmayın. Artık her istediği anında olmayacak bunu öğrenmeli. Sanki 1 aylık bebekten bahşeder gibi bu çocuk da böyle işte demeniz çok ilginçBakicimiz bakiyor esm ilgileniyoe ben giriyorm ama durmuyor banyo kapisini actirana kadar agliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?