Ben anne ve es olmayi beceremedim :(

On dakikada bile duş alınabilir eşiniz de siz de bi tuhaf geldiniz gözüme kusura bakmayın da en kötü video açıp göz kulak olsun yine halledin özbakım işini,yani çocuk bu her türlü idare edilir,iki yaşındayken koca günün muhabbettini yaparlardı eşimle,ha ben hala çok hamarat bi insan değilim şuan salonda üç makine katlanmayı bekleyen çamaşırım,dağınık bi mutfağım ve ütüyü bekleyen gömleklerim var ama kaşım bıyığım alınmış dip boyam yapılmış akşamüstü de duşumu da aldım ayaklarımı uzattım eşimle kahvemi bile içtim,kendinizden ödün vermeyin ev işlerinden verin,çocuk uyuyorsa kalkın şu duşu da alın şuan çok rica edicem

Duş almak için illa şey yapmakmı lazım? :))
Ama takmayın boyle seyleri kafaya boş yere kendinizide esinizide uzmeyin. Eslerin yaptigi en buyuk hata baska seyler icin bunalima girip hıncını birbirlerinden çıkarmalarıdır. Ayni sizin esinize yaptiginiz gibi, yaptiginiz çok gereksiz bir trip olmuş açıkçası. Adam kokunuzdan rahatsiz oldugu icin degil bir rahatlayin diye dus alin demistir.
Anne es olamadim vs bunlarla kendinizede yuklenmeyin. cok surmez gecer gider zaten yakinda bebekte biraz daha buyuyunce rahatlarsiniz.

Daha nasıl hamarat olcaan kahveye kadar halletmişin maşallah ohh mis...

benim kizimin yasida 2 ye yakin, emiyor. uyku problemimiz var bir turlu uyutamiyorum. uykulu ve bitmus halinizi cogu anne yasiyor sanirim.2. cocugum care bulamadım. aglamalarina biraz cevap vermemek gerekiyor sanirim.

dus alicaginiz zaman agliyorsa babada oyalamaya calissin, oyalayamiyorsa aglamaya devam etsin . sonucta cani yanmiyor . bir sure sonra vazgecicegini dusunuyorum. dusunuzu kisa tutmaya calisin yeter. ben gecede atni yontemi denemeyi düşünüyorum, komsulari rahatsiz etmek istemiyorum. allah kolaylik versin

Banyoya sokun cocugu da henuz iki yasinda zaten hatirlamayacak karsinizda size bakip otursun
Bende iki bebe var buyugu 2 yasinda beni gormeyince onlarda agliyor bende dusakabinin karsina oturtup yapiyorum
Inanin bana yardim edecek kimse yok esim saolsun sizinki gibi degil ama yine de tum gun beraberiz temizlik yemek hepsi bana bakiyor arada aglatiyorum da hic aglatmiyorum diyemem yani ama bu guzel bi yol denerseniz
Cok cok kolay gelsin

Lego alın Lego :) bu aralar taktım logoya. Babasıyla onu oynarsa sizi unutur. Daha olmadı Nilay’a, Harika kanatlar

Bu arada bebeğinizin üstünü ince ve kolları dılarda kalacak şekilde uyutmayı denediniz mi? Karnı da iyiy doymuş olacak!

Durmuyor bagiriyor kapiiyi ac die
O zmn guvenli bi yer olustur banyoda ona..yaninda al dusunu cik:)

Ben oyle yapiyodum. Banyo yatak odamda.. kapiyi acardim ana kucaginda koyardim ve dusa oyle girerdim.. bi yandan sampuanlanip bi yandan laf atardim.. simdide en ufak olani yatagina koyuyorum banyo kapisi acik ve laf atiorum.. zaten 2 saat banyo keyfi yapamam onlar ayaktayken..10 dk yetiyo inan.

allah sabır versin valla çok çok zor haliniz. İnşallah düzelir bi an önce yada siz işten çıkın tek maasla gecinebilcekseniz.canınıza yazık sonradan patlak verir hastaliklar

Ben dusa girdgm zaman agliyor durmuyor
Aglasin aglamakla bisey olmaz her istediği her zaman olmaz bunu anlayacak yasa gelmis aglamasini cok takmayin siz takmadikca oda aglamayi kesecek ama her agladiginda karsilik verirsen cocuk herseyi aglayarak yaoturacaginin farkina varior biz ogretioruz bunu cocuklara

Benim oğlum da 4 yasında uyku sorunu azalmakla beraber hala var bir hafta hic uyumadan işe gittiğim günler oldu benimki gece asla uyumuyordu biyolojik saati tersmis !!! ve WC bile gitsem kapı da ağlıyordu neyse ki artık ben banyo yapacağım dediğimde tamam diyor ama çok uzatirsam kapıdan anneeeeee diye bağırmaya başlıyor hala bile... 6 gün nasıl durabildiniz üstelik çalışırken... geldiğinizde 5 dakika bakıcı ya rica etseydiniz bir dus 5 dakikada da alınır

Arkadaslarda yazmis ama bende pekistireyim. Kesinlikle birlikte dusa girmenizi tavsiye ederim. Hem o sicak suyun etkisiyle daha rshat uyuyacaktir hemde siz guzel guzel dusunuzu alacaksiniz. Iki iskembe bir kova bu kadar birbirinize su ata ata yapin banyonuzu daha sonra babasi onu alsin sizde son suyu dokunup cikin.

Ayrica bahsetmemisiniz ama eger emzirmeye devam ediyorsaniz lutfen kesin uykularinda cok fark edecektir

Ben de iki evlat sahibi bi anneyim biri 4 erkek biri kız 2 yaslarindalar ev hanimiyim çocuk büyütmek çok zor Allah herkesin yardımcısı olsun ben dusa girdiğimde genelde kapıyı açık bırakıyorum gelip gidip bana bakıyorlar mecburen yada alıyorum ikisininde beraber yikaniyoruz ben günlük duş almadan kendimi hasta gibi hisseden biriyim ancak çocuklara suyu sevdirsin onları 2 günde 1 kendim hergun giriyorum dusa.

Kızım küçükken mama sandalyesine koyar banyoya yanıma getururm ben banyo yaparim oda beni gördüğü icin korkmazdı sizde oyke yapin madem eger ağlıyorsa banyoda sizin yanınızda kalsin sizde banyo yapın

Mesela benim kizim suan 20 aylik banyoya leğen koyuyorum kızı içine koyuyorum kizim suyla sabunla oynuyo bendr yaninda yikaniyirum sonra adalarda onu yıkayıp kizimi kucagina alip su döküp çıkıyorum kucagimda

1. Çocuk uyutma yöntemin güzel geldi bana. Ama rutin yapmazsan çocuk sürekli uyanır. 2 yaşında çocuk artık düzenli uyumalı. Ses alıyorsa çok kolik seslerine alıştır sesi başında açık bırak, duşa öyle git.

2. Çocuğu beraber yaptınız. Eşin çocukla neden bu kadar az ilgileniyor? En azından bi saat oynatsın sende duşunu al. Hayır hem cinswllşk istiyor hem temiz kadın istiyor. Hem çocuğa bakmıyor. Bu nedir ben size soruyorum?

3. Sizin canınız Yok mu? Kendinize acımıyor musunuz

Bakıcı bakabiliyor da babası neden bakamıyor gerçekten anlamadım. Sonuçta bu çocuk gün içerisinde bir şekilde sizsiz durabiliyor öyle değil mi? Baba-bebek ilişkisine çok müdahale edip, her şeyi yüklenen annelerdenseniz yapacak bir şey yok. Böyle alıştırmışsınız. Sağlıklı bağlanma konusu üzerine biraz okuyun bence, burda bir sorun var gibi geliyor bana.

Bakicimiz bakiyor esm ilgileniyoe ben giriyorm ama durmuyor banyo kapisini actirana kadar agliyor
çocukta bi baba kavramı Yok. Baba ile vakit geçirme zamanı gelmiş. Tam da vakti. Ayrıca duş kapısına gelip ağlıyorsa siz çıkmayın. Artık her istediği anında olmayacak bunu öğrenmeli. Sanki 1 aylık bebekten bahşeder gibi bu çocuk da böyle işte demeniz çok ilginç

Esinize çok kizdimm doğrusu 2 gün önce misafirim gelecek öğleyin eşim çocuklar uyanınca kahvaltilarini yaptırdı banyoya girip bi güzel yikadi üstlerini giydirip dışarıya cikardi ben islerimi rahat yapayım diye ki benim eşim hem çalışıyor hem hergun 70 km uzağa okula gidip geliyor üniv okuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…