• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben anne ve es olmayi beceremedim :(

Tatlim birak az aglasin sen gir 10 dk dusa cik.. o aglarken cinsellige odaklanamazsin ama dusunu alabilirsin bence. Esin o kdr temizlige dikkat ediosa once bi 10 dk cocuga baksin nadem sen dus al. Yenidogan olsa aglayinca bisey olacak diye korkarsin ama 2 yasinda cocuk inan kucuk degil

Yapacak birsey yok goruyorm ben senn halini benmde hosuma gitmiyor bu hali ama napaym pisde olsan dedi!
esim bundan sonra birlikte olmayiz, sende cocuk uyanikken alirsn dusunu dedi benimle girmessin.. temizlik konusunda cok hassasdir.
Eşiniz pis de olsanız sizinle olmak mı istiyor? Pis olduğunuza vurgu yaptığı için mi bozuldunuz? O halde bile sizinle olmak istediğine mi?
Bu kötü bir şey mi?
Ben mi yanlış anladım ya da hiçbir şey anlamadım mı?

Esim ve ben ikimizde calisiyoruz.
Cok huysuz uykusu duzensiz bir bebegm var cok cektm cekmeye devam ediyorum 2 yasinda.. Son zamanlarda islerm yogunlasti cok yorgundum bebegimi uyuturken olan enerjimde tukeniyor, cogu zaman yaninda uyuyup kaliyorm. kalmasam bile yarim saate kalmaz uyaniyor, geri uyutuyorum ve basa sariyoruz.. Benim pilim bitiyor derin uykuya gecene kadar 3 4 sefer uyaniyor
6 gundur dusa giremedm.. :KK43: bugun gireym artik dedm
Esim de beni cok ozledigini soyledi .onunlada uzak kaliyoruz bu etkenler yuzunden , cocuk uyanuyor genelde yarim kaliyor cinsellik,
geri uyut geri devam et derken pilimz bitiyor herneyse esime once dusa gireym sonra gelirim yanina eger uyanmaz ise uyanir ise sansina kus dedim..
9 30 da bebegime masal anlattm ninni soyledm dualar okudum 10da daldi uykuya tam icerden ciktm uzerimi cikardm geri uyandi.. Gttim geri uyutmaya calistm ama uymasi cok zaman aldi 1 saat tipisladm :KK43:
Sessizce aglamaya basladm, tutamadm kendimi esim geldi o tipisladi birazda..
Ben icerde agladm bittim, tukendm insanliktan cktm dedm esime
Bu cocuk boyle kabullenmemiz gerekiyor dedi
Evet boyle biliyorm! ama kendime ayiracak 5 dakikam bile yok .. Hergun onu uyutmaktan bitkin dusup bende uyuyorm pes edip.. Dusa dahi girip bakamiyorum kendime sabah kostur kostur ise git :KK43:
Yapacak birsey yok goruyorm ben senn halini benmde hosuma gitmiyor bu hali ama napaym pisde olsan dedi!
esim bundan sonra birlikte olmayiz, sende cocuk uyanikken alirsn dusunu dedi benimle girmessin.. temizlik konusunda cok hassasdir.
İyi hosuna gitmiyorsa, kokmus esinle yatma o zaman kokumdan rahatsiz oluyorsndur dedim
Cik git oturma odasnda yat ben dusu mu yarin alirim, ve yarin hic biryere gelmiyorum cocukda gelmiyor .. Ben insan deglm, iyi bir es deglm zaten hakkim yok hic brseye dedim. cekti gitti yatti,:KK43: neden kimse beni anlamiyor cok bunaldm bittim tukendm.. Gucum kalmadi
Niye kendini sucluyosun anne vs es olamadım felan çocuğun diğer çocuklar gibi değil anlaşılan üstelik çalışıyorsun bu halde olmanda eşininde payı var çocukla ilgilensin sende kendi bakımını,temizliğini yap yani çalışıyorsun daha fazla özen göster kendine
Ben çalışmıyorum eşim işten gelince ikisinide atarım üstüne biri üç diğeri bir yaşında o saatten sonra kalan zaman benim

9:30da bir saat uğraştırıyorsa neden uyku saatini bir saat ileri atıp biraz daha yormuyorsunuz?
İlla hepsi aynı saatte yatan robotlar değil, bazen yönetemediğimiz huylarla doğabiliyorlar.

Ayrıca 2 yaşındaki çocuğu babası 15 dakika oyalayamıyorsa maaşallah iyi babaymış!!

Esin niye yatırmıyor?memeyi tam kesmediysen rahat edemezsin.2 yaşına gelmiş zaten yeter

Bizdede bisey cikmadi tamamen huy babasina birakip grdgmde agliyor kapiyi acipbnaa a bakiyor :KK43:
Şimdi şimdi düzelir gibi oldu aglamaları azaldı gece uykusu da tam oturmadı biz tüm elektrik leri kesip tv vs kapatıyoruz 1 2 saat aglayıpil bitap düşüp uyuyor

9:30da bir saat uğraştırıyorsa neden uyku saatini bir saat ileri atıp biraz daha yormuyorsunuz?
İlla hepsi aynı saatte yatan robotlar değil, bazen yönetemediğimiz huylarla doğabiliyorlar.

Ayrıca 2 yaşındaki çocuğu babası 15 dakika oyalayamıyorsa maaşallah iyi babaymış!!
Onuda denedk gene ayni benm banyoya girdimi anliyor yikiyor ortaligi kapiyi acip bana bakana kadar susmuyor

Çocuk uyanıkken girin duşa,babası baksın 15-20 dk. 6 gün yıkanmamak nedir ya,bahanesi yok bu işin. Sabah işe gitmeden yarım saat öncr uyanın yine girin duşa.

Onuda denedk gene ayni benm banyoya girdimi anliyor yikiyor ortaligi kapiyi acip bana bakana kadar susmuyor
İyi de normal olan sizsiniz bebeğinizde var bi problem.
Bi banyo için bu kadar gürültü koparmaması gerek.
Bence yardım alın uyku eğitimi, güvenli bağlanma-ayrılma ile ilgili.

Canım bu yaşta anneye bağımlılık artıyor sanki benim oğlumda öyle. Ama uyku konusunda yorulmuyor mu acaba uykusu gelmiyor olabilir hemen uyanıyormuş çünkü bence biraz uykusunu ileri alın 10.30 gibi birde uyumadan önce oyunlarla yorulsun iyice uyudu mu uyanmasın birdaha.

duşa çocuğunuzla girmeyi deneseniz sizle yeterince kaliteli vakit geçiremiyor sanırım genelde bu yüzden uykuya tepkili olur çocuklar. Ben hastanede çalışıyorum bu yüzden mecburen hedefin duşa girmek zorundayım. Kızım babasıyla çok vakit geçirir fakat ben evdeysem hep Benimle olmak ister. Hergün duşa birlikte giriyoruz duş sonrası babamızıda yanımıza alırıZ hep birlikte giyinme saç kurutma sohbet oyun rahat yarım saat 45 dakika zaman geçiririz sonra mutlaka yarım saat tv telefon hiç bir şey açık ve yanımızda olmadan oyun oynarız yine birlikte yatağa girip kitap okuyup uykuya dalmasını bekleriz o uyuduktan sonra bizim zamanımız başlar. Önceleri gece sürekli uyanan kızım şimdi sabaha kadar deliksiz uyuyor biz bu rutinle çözdük işi. Evet yorucu yıpratıcı ama hepsi geçecek

Back