- 27 Ocak 2018
- 725
- 839
- 18
- Konu Sahibi Ponciginannesi
Eşinde de durmuyor demi :/ huy biraz da malesefBende sizin gibiym banyo ypmaya mecalm kalmiyor inanin koltukda bayilip kaliyorm sanki yardm edecek kimsem yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşinde de durmuyor demi :/ huy biraz da malesefBende sizin gibiym banyo ypmaya mecalm kalmiyor inanin koltukda bayilip kaliyorm sanki yardm edecek kimsem yok
Eşiniz pis de olsanız sizinle olmak mı istiyor? Pis olduğunuza vurgu yaptığı için mi bozuldunuz? O halde bile sizinle olmak istediğine mi?Yapacak birsey yok goruyorm ben senn halini benmde hosuma gitmiyor bu hali ama napaym pisde olsan dedi!
esim bundan sonra birlikte olmayiz, sende cocuk uyanikken alirsn dusunu dedi benimle girmessin.. temizlik konusunda cok hassasdir.
Niye kendini sucluyosun anne vs es olamadım felan çocuğun diğer çocuklar gibi değil anlaşılan üstelik çalışıyorsun bu halde olmanda eşininde payı var çocukla ilgilensin sende kendi bakımını,temizliğini yap yani çalışıyorsun daha fazla özen göster kendineEsim ve ben ikimizde calisiyoruz.
Cok huysuz uykusu duzensiz bir bebegm var cok cektm cekmeye devam ediyorum 2 yasinda.. Son zamanlarda islerm yogunlasti cok yorgundum bebegimi uyuturken olan enerjimde tukeniyor, cogu zaman yaninda uyuyup kaliyorm. kalmasam bile yarim saate kalmaz uyaniyor, geri uyutuyorum ve basa sariyoruz.. Benim pilim bitiyor derin uykuya gecene kadar 3 4 sefer uyaniyor
6 gundur dusa giremedm..bugun gireym artik dedm
Esim de beni cok ozledigini soyledi .onunlada uzak kaliyoruz bu etkenler yuzunden , cocuk uyanuyor genelde yarim kaliyor cinsellik,
geri uyut geri devam et derken pilimz bitiyor herneyse esime once dusa gireym sonra gelirim yanina eger uyanmaz ise uyanir ise sansina kus dedim..
9 30 da bebegime masal anlattm ninni soyledm dualar okudum 10da daldi uykuya tam icerden ciktm uzerimi cikardm geri uyandi.. Gttim geri uyutmaya calistm ama uymasi cok zaman aldi 1 saat tipisladm
Sessizce aglamaya basladm, tutamadm kendimi esim geldi o tipisladi birazda..
Ben icerde agladm bittim, tukendm insanliktan cktm dedm esime
Bu cocuk boyle kabullenmemiz gerekiyor dedi
Evet boyle biliyorm! ama kendime ayiracak 5 dakikam bile yok .. Hergun onu uyutmaktan bitkin dusup bende uyuyorm pes edip.. Dusa dahi girip bakamiyorum kendime sabah kostur kostur ise git
Yapacak birsey yok goruyorm ben senn halini benmde hosuma gitmiyor bu hali ama napaym pisde olsan dedi!
esim bundan sonra birlikte olmayiz, sende cocuk uyanikken alirsn dusunu dedi benimle girmessin.. temizlik konusunda cok hassasdir.
İyi hosuna gitmiyorsa, kokmus esinle yatma o zaman kokumdan rahatsiz oluyorsndur dedim
Cik git oturma odasnda yat ben dusu mu yarin alirim, ve yarin hic biryere gelmiyorum cocukda gelmiyor .. Ben insan deglm, iyi bir es deglm zaten hakkim yok hic brseye dedim. cekti gitti yatti,neden kimse beni anlamiyor cok bunaldm bittim tukendm.. Gucum kalmadi
Şimdi şimdi düzelir gibi oldu aglamaları azaldı gece uykusu da tam oturmadı biz tüm elektrik leri kesip tv vs kapatıyoruz 1 2 saat aglayıpil bitap düşüp uyuyorBizdede bisey cikmadi tamamen huy babasina birakip grdgmde agliyor kapiyi acipbnaa a bakiyor![]()
Durmuyor bagiriyor kapiiyi ac dieEşinde de durmuyor demi :/ huy biraz da malesef
İsmi ne ve burcu bide sezaryen mi ?Bende sizin gibiym banyo ypmaya mecalm kalmiyor inanin koltukda bayilip kaliyorm sanki yardm edecek kimsem yok
Onuda denedk gene ayni benm banyoya girdimi anliyor yikiyor ortaligi kapiyi acip bana bakana kadar susmuyor9:30da bir saat uğraştırıyorsa neden uyku saatini bir saat ileri atıp biraz daha yormuyorsunuz?
İlla hepsi aynı saatte yatan robotlar değil, bazen yönetemediğimiz huylarla doğabiliyorlar.
Ayrıca 2 yaşındaki çocuğu babası 15 dakika oyalayamıyorsa maaşallah iyi babaymış!!
Ise ne zamandir gidiyorsunuz? Sizi cezalandiriyor resmen,yani bebek de degilki boyle yapiyor babada durmuyorBakicimiz bakiyor esm ilgileniyoe ben giriyorm ama durmuyor banyo kapisini actirana kadar agliyor
Malesef huy elimde böylemişDoğru , olabilir . Huy sanırım![]()
İyi de normal olan sizsiniz bebeğinizde var bi problem.Onuda denedk gene ayni benm banyoya girdimi anliyor yikiyor ortaligi kapiyi acip bana bakana kadar susmuyor
Yaşadım biliyorum komşular kapıya gelirdi sabah dövüyor musunuz diyeDurmuyor bagiriyor kapiiyi ac die![]()
Ben oğlum küçükken yaşadım benzer şeyleri , banyoya girerken iç çamaşırınzla girip bebeğide yanınıza alabilirsiniz belki aklıma bu geldi.Azalttk hic bir faydasi olmadi![]()