merak etme yakında senin de yüzüne gülüp arkandan demedikleri laf kalmazKizlar eltim nisanlimin ailesinde hic sevilmeyen bi tip ama kv kp gorumceler caktirmiyor durumu.
Nisanlimdan haber aliyorum nisanlimda nefret ediyor yengesinden aramizda da kmler var.
Sorun su ki eltimin sutunun olmamasindan hatta abur cubur yemesinden dolayi olmamasindan, bebegine bakamamasindan,esini doldurmasindan herseyden nisanlimin haberi oluyor. Bu normal midir? Yani sutunun olmayip cocugu mama ile beslemelerinden nisanlimin haberi olmasi dogru mu?
Acikcasi senin arkandanda konusur sana caktirmaz bu aile.Kizlar eltim nisanlimin ailesinde hic sevilmeyen bi tip ama kv kp gorumceler caktirmiyor durumu.
Nisanlimdan haber aliyorum nisanlimda nefret ediyor yengesinden aramizda da kmler var.
Sorun su ki eltimin sutunun olmamasindan hatta abur cubur yemesinden dolayi olmamasindan, bebegine bakamamasindan,esini doldurmasindan herseyden nisanlimin haberi oluyor. Bu normal midir? Yani sutunun olmayip cocugu mama ile beslemelerinden nisanlimin haberi olmasi dogru mu?
Nisanlimi seviyorumbence sormanız gereken soru loğusa bir kadını ulu orta çekiştiren bir aileye gelin gitmek üzereyim ,ben ne yaptığımın farkıda mıyım olmalı ..
Ikiyuzluymus. Bilmiyorum.Eltini sevmemelerinde ki en saglam neden ne peki ?
Eltin belki hakli olarak kocasini doldurmustur olabilir yani..
aynen nişanlısı da ayrı bir vakka o kimde yengesinin sütüne kadar karışıyorNisanlin da oturup kadinin sutunden vs sana mi bahsediyor. En sevmedigim erkek modeli.