özellikle nişanlınız eltiniz hakkında eleştiri yaptığı an sert bir üslupla çok ayıp,o senin yengen ,kaldı ki loğusa bir kadın yakışıyor mu hiç sana ..gibi çıkış yapın ,olur da kayınvalisdeniz vs çekiştirmeye kalkarsa da saygılı fakat sert bir üslupla başkasının ardından konuşamayacağınızı söyleyin ...çok gidip gelmeyin ,sırlarına ortak olmayın ..Kizlar ben bu aileye nasil mesafe koyayim peki?
Nisanlima kotu bi gelin gibi gorunmeden nasil siyiracagim kendimi onlardan?
Ne yapmali ne yapmamaliyim?
Nişanlınızın ailesi sizi de böyle çekiştiriyor demektir.Kizlar eltim nisanlimin ailesinde hic sevilmeyen bi tip ama kv kp gorumceler caktirmiyor durumu.
Nisanlimdan haber aliyorum nisanlimda nefret ediyor yengesinden aramizda da kmler var.
Sorun su ki eltimin sutunun olmamasindan hatta abur cubur yemesinden dolayi olmamasindan, bebegine bakamamasindan,esini doldurmasindan herseyden nisanlimin haberi oluyor. Bu normal midir? Yani sutunun olmayip cocugu mama ile beslemelerinden nisanlimin haberi olmasi dogru mu?
E kv denler ne oluyor bu durumdaIkiyuzluymus. Bilmiyorum.
Kizlar eltim nisanlimin ailesinde hic sevilmeyen bi tip ama kv kp gorumceler caktirmiyor durumu.
Nisanlimdan haber aliyorum nisanlimda nefret ediyor yengesinden aramizda da kmler var.
Sorun su ki eltimin sutunun olmamasindan hatta abur cubur yemesinden dolayi olmamasindan, bebegine bakamamasindan,esini doldurmasindan herseyden nisanlimin haberi oluyor. Bu normal midir? Yani sutunun olmayip cocugu mama ile beslemelerinden nisanlimin haberi olmasi dogru mu?
byle seylee esone sylenmesi gereksiz esin napsn yani km sylemisse dedikoduyu seven bi tip heralde:) ama bilyorsada kotuye almamakm.lazm normal.bsey bence.Kizlar eltim nisanlimin ailesinde hic sevilmeyen bi tip ama kv kp gorumceler caktirmiyor durumu.
Allah askina yorum yapmak icin yorum yapmayin. Ben bu aileden nasil uzak kalabilirim nasil siyrilabilirim derdindeyim. Zahmet edip de yorumlari okuyun bu kadar pesin hukum vereceginize.O değil de nisanlinin abisi duysa karisini orda burda cekistiriyor, çakardı ağzına bitane heralde. Ona ne,aileye ne,size ne.sizin de üslubunuz yargılar gibi eltiyi daha tanımadan sevmemis ve suçlar gibi.aranizda niye dedikodusunu yapıyorsunuz. Sizde dinliyorsunuz ki anlatiyor nisanliniz.hepinize ayıp. O kizcagiz konu açsa burda aynen şöyle yazardi:kv, kaynım daha evlenmemis eltim benimle uğraşıyorlar.sutum yetmediği için bebegime üzülüyorum zaten.bide hepsi bir olmuş şu lohusa halimle benle uğraşıyorlar dedikodumu yapıyorlar hep Bıktım artık. Eltim kendini çok sevilen bi tip zannediyor fakat başına geleceklerden habersiz. Olabilir yani böyle bişey bence...Bide hiçbir anne bilerek sütüne zarar vermez başka bi duygu o.ama sizde fenasiniz gibi.tencere kapak olursunuz belki...
demek ki çok dedikodu yapıyor kvKizlar eltim nisanlimin ailesinde hic sevilmeyen bi tip ama kv kp gorumceler caktirmiyor durumu.
Kizlar ben bu aileye nasil mesafe koyayim peki?
Nisanlima kotu bi gelin gibi gorunmeden nasil siyiracagim kendimi onlardan?
Ne yapmali ne yapmamaliyim?
Yatıp kalkıp kadinin dedikodusu yapılıyor hazır ol sıra sana gelirKizlar eltim nisanlimin ailesinde hic sevilmeyen bi tip ama kv kp gorumceler caktirmiyor durumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?