Ben anlamiyorum normal mi?

Kizlar ben bu aileye nasil mesafe koyayim peki?
Nisanlima kotu bi gelin gibi gorunmeden nasil siyiracagim kendimi onlardan?
Ne yapmali ne yapmamaliyim?
özellikle nişanlınız eltiniz hakkında eleştiri yaptığı an sert bir üslupla çok ayıp,o senin yengen ,kaldı ki loğusa bir kadın yakışıyor mu hiç sana ..gibi çıkış yapın ,olur da kayınvalisdeniz vs çekiştirmeye kalkarsa da saygılı fakat sert bir üslupla başkasının ardından konuşamayacağınızı söyleyin ...çok gidip gelmeyin ,sırlarına ortak olmayın ..

Kizlar eltim nisanlimin ailesinde hic sevilmeyen bi tip ama kv kp gorumceler caktirmiyor durumu.
Nisanlimdan haber aliyorum nisanlimda nefret ediyor yengesinden aramizda da kmler var.

Sorun su ki eltimin sutunun olmamasindan hatta abur cubur yemesinden dolayi olmamasindan, bebegine bakamamasindan,esini doldurmasindan herseyden nisanlimin haberi oluyor. Bu normal midir? Yani sutunun olmayip cocugu mama ile beslemelerinden nisanlimin haberi olmasi dogru mu?
Nişanlınızın ailesi sizi de böyle çekiştiriyor demektir.
Mesafeli olmakta ve yanlarında ne konuştuğunuza dikkat etmekte fayda var.
Her şeyi geçtim, velev ki eltiniz öyle ama bunu nişanlınızın bilmemesi, size duyurmaması gerek.
Evin içinde bu konular sürekli konuşuluyor, aile birbirini dolduruyor ve o da duyuyor diye düşünürüm ben.

Kizlar eltim nisanlimin ailesinde hic sevilmeyen bi tip ama kv kp gorumceler caktirmiyor durumu.
Nisanlimdan haber aliyorum nisanlimda nefret ediyor yengesinden aramizda da kmler var.

Sorun su ki eltimin sutunun olmamasindan hatta abur cubur yemesinden dolayi olmamasindan, bebegine bakamamasindan,esini doldurmasindan herseyden nisanlimin haberi oluyor. Bu normal midir? Yani sutunun olmayip cocugu mama ile beslemelerinden nisanlimin haberi olmasi dogru mu?

eltine iki yüzlü diyorlarmışta bu durumda kim iki yüzlü acaba?

byle seylee esone sylenmesi gereksiz esin napsn yani km sylemisse dedikoduyu seven bi tip heralde:) ama bilyorsada kotuye almamakm.lazm normal.bsey bence.

umarım evlendikten sonra bu ailenin yakınına falan taşınmayı düşünmüyorsunuzdur,yani her ne olursa olsun loğusa dönemi konusunda hassas olunmalı,hangi anne ister ki bebeğini sütsüz bırakmayı,evladına yetersiz kalmayı,böyle duygusallığın tavan yaptığı bir dönemde başkalarına karşı bilenmeyi ? (kocasını dolduruyor lafınıza istinaden söyledim ) yaşınız kaç bilmiyorum fakat eltinizin geçtiği yollardan sizin de geçeceğiniz malum ,o yüzden böyle bir aileye yakın olmamanızı öneririm ,zira nişanlınız da onların ağzı ile konuştuğuna göre ailesinin etkisi altında kalabilir evliliğiniz süresince

offf ne bicim aile yaaa.... sonucta eltiniz onlarin evlatlarinin esi vede torunlarinin annesi nasil bu sekilde konusurlar?????nisanlinda ayir bi alem yani aile icinde diyelim bi konu oldu konusuldu bunu neden size anlatiyor ne yapmaya calisiyor??? ilerde seninde cocugun olursa sakin aburcubur yeme bak neler oluyor..... yarinda senin arkandan konusacaklar .....

O değil de nisanlinin abisi duysa karisini orda burda cekistiriyor, çakardı ağzına bitane heralde. Ona ne,aileye ne,size ne.sizin de üslubunuz yargılar gibi eltiyi daha tanımadan sevmemis ve suçlar gibi.aranizda niye dedikodusunu yapıyorsunuz. Sizde dinliyorsunuz ki anlatiyor nisanliniz.hepinize ayıp. O kizcagiz konu açsa burda aynen şöyle yazardi:kv, kaynım daha evlenmemis eltim benimle uğraşıyorlar.sutum yetmediği için bebegime üzülüyorum zaten.bide hepsi bir olmuş şu lohusa halimle benle uğraşıyorlar dedikodumu yapıyorlar hep Bıktım artık. Eltim kendini çok sevilen bi tip zannediyor fakat başına geleceklerden habersiz. Olabilir yani böyle bişey bence...Bide hiçbir anne bilerek sütüne zarar vermez başka bi duygu o.ama sizde fenasiniz gibi.tencere kapak olursunuz belki...

O değil de nisanlinin abisi duysa karisini orda burda cekistiriyor, çakardı ağzına bitane heralde. Ona ne,aileye ne,size ne.sizin de üslubunuz yargılar gibi eltiyi daha tanımadan sevmemis ve suçlar gibi.aranizda niye dedikodusunu yapıyorsunuz. Sizde dinliyorsunuz ki anlatiyor nisanliniz.hepinize ayıp. O kizcagiz konu açsa burda aynen şöyle yazardi:kv, kaynım daha evlenmemis eltim benimle uğraşıyorlar.sutum yetmediği için bebegime üzülüyorum zaten.bide hepsi bir olmuş şu lohusa halimle benle uğraşıyorlar dedikodumu yapıyorlar hep Bıktım artık. Eltim kendini çok sevilen bi tip zannediyor fakat başına geleceklerden habersiz. Olabilir yani böyle bişey bence...Bide hiçbir anne bilerek sütüne zarar vermez başka bi duygu o.ama sizde fenasiniz gibi.tencere kapak olursunuz belki...
Allah askina yorum yapmak icin yorum yapmayin. Ben bu aileden nasil uzak kalabilirim nasil siyrilabilirim derdindeyim. Zahmet edip de yorumlari okuyun bu kadar pesin hukum vereceginize.
Yazdigim konunun icerigini okuyun eger anlamadiysaniz bi daha okuyun eger hala benim 'ay ben sevilen gelinim pis elti kaka elti' tadinda oldugumu anlayacaksaniz uzgunum sizle konusacak hicbirseyim yok.

demek ki çok dedikodu yapıyor kv
sizin de arkanızdan yapıyordur yapacktır anlamına gelir
aman tınlamayın ya herkes herkesin arkasında konuşuyor napcaz saklanacak halimiz yok konuşuyorlar diye

Eltinin abur cubur yiyip sutunun kesildigini kv gorumce ailece cekistiriyorsa bi de nisanlin sana bile ulastirabiliyorsa dikkat et derim sorun eltinde degil cok pis bi aileye gelin gidiyorsun dikkat et.

Kizlar ben bu aileye nasil mesafe koyayim peki?
Nisanlima kotu bi gelin gibi gorunmeden nasil siyiracagim kendimi onlardan?
Ne yapmali ne yapmamaliyim?

Sadece aile değil ki nişanlın da kapçık ağızlı armut dibine düşmüş, mesafe falan koyamazsın yani çekirdek alıp anca aralarına karışabilirsin

Yatıp kalkıp kadinin dedikodusu yapılıyor hazır ol sıra sana gelir

bende abur cubur yiyorum ve 2 yıl kızımı emzirdim 9 aylık oğlum var ve onuda 2 yaşına kadar emzircem veeee abur cubura devam ediyorum kayınvalidenizin dikkatine :))))

X