Çok çok teşekkür ederim cidden beddua edebilecek kötü niyetli olmadım hiçbir insana karşı.. Beni anladığınıza o kadar sevindim ki..Tam da demek istediğim buydu..Ayrıca bazıları lafı hopp diye çevirmeyi pek iyi başarıyor.sinope_ arkadaşın demek istediği bi bebeğin sesine katlanamıyorsun bebekte istemiyorsun allahta vermesin. Bi bebeğin olursa tahammülün olmaz Gayette anlaşılır dedi kendisi
Bende anlama kıtlığı olduğunu zannetmiyorum neyi nasıl anlamam ve anlatmam gerektiğini biliyorum da sizde anlatma-ifade etme kıtlığı oldu bariz.Ne kadar ilginçsiniz bi bebeğin ağlaması size gürültü olarak mı geliyor. Anlama kıtlığı var sanırım
Hasta olduğu için ağlayan bi bebek,doğum yaparken inleyen bi kedi,ağrısı olunca sayıklayarak bağıran bi hasta bunlar rahatsız olunacak bi durum değil hanımefendi. En fazla sağlık dileyip üzülür insan gelen seslere
Çok haklısınızMerhabapamukkiz ben şunu demek istiyorum bir süre sonra bu çocuklar büyüyecek vaktinin çoğu okulda geçecek hep arkadaşlarıyla gezecek hafta içi okula gidecek haftasonu ne bileyim dersaneye kursa oraya buraya gidecek (dershane olayı kalktı da işte o zaman olr bir şeyler herhalde) sonra evlenecekler derken yani sadece ilk yıllar 24 saat çocuğumuzla olacağız ondan sonra günün yarısı ya da daha fazlası onlardan ayrı kalacağız böyle düşün
En basitinden 36 aylık olunca kreşe başlatabilirsin ilk ayrılık böyle gerçekleşecek sen de çocuğun kreşte iken yapamadıklarını yaparsın
Bu çok kısa bir süre bakarsan 3 yıl bir şey yapamıyorsun hep çocuğunlasın 3 yıldan sonra da günün en az yarısında çocuğun yanında olmayacak
Benim 13 aylık kızım var ve tekrar hamileyim takvimde görüldüğü üzere :)
Sana katılıyorum senam, kucağa almayın,alışmasın,sizin yatağınızda asla yatmasın,ebeveynin birinin kaybı gibi önemli bir durum hariç diyordu çocuk büyütmeyle ilgili okuduğum kitaplar...Okudum,mantıklı gelmeyenleri uygulamadım.Ayağımda da doyasıya salladım.Alıştırma dediler,5 10 yaşına gelip te annesinin dizinde sallanan var mı dedim.İyikide yapmışım,3 çocuğum bugün okullara gidiyor,günleri yollarda,derslerde geçiyor.Onların yakın ilgime,benim de onların mutluluğuna ihtiyacım vardı.Pamukkızı bende asla eleştirmem,kolay değildi benim de büyütmem ama benim tercihimdi.Tek çocukla kalmakta bir tercihtir ve sonuna kadar saygı duyarım...Çok haklısınız
En büyük kızım 14 yaşına girdi okul zamanı yüzünü göremedim desem inanır mısınız? Teog a hazırlandı okul dershane etüt deneme sınavlar vs vs derken gece uykusunda öpüp kokladım inanın
Mesela bebekler için derler ya " ayy kucağa alıştırma kokuna alışmasın" ne münasebet alışsın hiç indirmedim kucağımdan öptüm kokladım sevdim sardım sarmaladım odalarını kendileri tamam diyene kadar ayırmadım yanımdan ( eşim yurt dışında görevli tabii bunun da etkisi var) sarılıp sarmaşıp yattık aynı yatakda İnanın o size ihtiyaç duydukları zamanlar çabucak geçip gidiyor
Tadını çıkartın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?