Beddua etmedim istemiyorum demediniz mi vermesin dedim sadece.. Kötü manada demedim..Bu yorum olmadı bence.. Diş çıkaran bir bebeğin o ağzının içindeki ateşi hissetmediğiniz için bilemezsiniz.. O anne evladının gözünden akan yaşları, hissettiği acıyı anlamasına rağmen elinden bir şey gelemediği için ne kadar çaresiz kalır ve bunu anlayabileceğinizi hiç sanmıyorum.. Zaten çocuk istemiyorsunuz Allah da vermesin..
Mahalle ağzı derken? Beddua etmedim.. Burda yazılanları hemen yanlış anlamaya ne meyillisiniz ya.. İstemiyorum demiş ben de vermesin dedim.. Aslında yazmaya çalıltığım şey istemediği bir zamanda çocuk vermesindi.. Çünkü o durumda bakmak daha da zor olur.. Hemen linö etmeyin.. Lütfen yaTam mahalle agizlari. Surada iki dk seviyeli olamiyoruz.
Mahalle ağzı derken? Beddua etmedim.. Burda yazılanları hemen yanlış anlamaya ne meyillisiniz ya.. İstemiyorum demiş ben de vermesin dedim.. Aslında yazmaya çalıltığım şey istemediği bir zamanda çocuk vermesindi.. Çünkü o durumda bakmak daha da zor olur.. Hemen linö etmeyin.. Lütfen ya
Ayrıca konu sahibi ben değilim,fikrinizi başkasına aklınız sıra beddua edip kendi çoluk çocuğunuza zarar vermek için kullanacağınıza konu sahibine destek amaçlı kullanabilirsiniz.Beddua etmedim istemiyorum demediniz mi vermesin dedim sadece.. Kötü manada demedim..
Kesinlikle kötü niyetle yazmadım gerçekten.. Yanlış anlaşıldım.. Özür dilerim.. İstemiyorum dediğiniz için öyle söyledim.. Beddua etmek benim haddime olamaz..Vermesin derken istemediğiniz bir zamanda vermeisn manasında söylemiştim aslnda...ciddi manada özür dilerim.. Yanlış anlaşıldım
Ya yuh ya.. Vallahi yuh.. Hemen linç.. Bir insana çocuğunun olmamasımı temenni etmem ben.. Gerçekten yanlış ifade ettim.. Gerçekten.. Neyse..Vermesin dedim... Yahu sana ne. O yaptigin sey bir temenni. Cocugunun olmamasini temenni ediyorsun nasil beddua degil Tepkiyi alinca guzel cevirdin ayrica.
Aynı şeyi yazacaktım. Bizim çocuklardaki temel problem bu. Bütün yük kadında. Bir süre sonra bunalıyor haliyle. Ya çocuğun her dediğini yapmaya çalışıyor yada çok baskıcı oluyor anneler. Çocuk büyüyünce de ben saçımı süpürge ettimler devreye giriyor. Halbuki erkekler azıcık yardımcı olsa her şey çok farklı olacak.Bunalmanızın sebebi sizin sabırsızlığınız değil eşinizin yardımcı olmaması bence.
Sen anaç bir annesin öyle olmadan aglamasin diye kendini parcalamazdin.anaç olmasan çocuğunu bu kadar onemsemeyip o dudusunupte yapamadigin herşeyi yapar atar bir köşeye aglarsa agladin derdin.cocuk büyütmek çok zor.eskiden nasıl yapıyorlardı o kadar cocuk diyorsan iş ten güçten çocuklarını sevmete besleme ye nazlamaya fırsatları yoktu.büyüyen büyüyordu büyümeden ne yazık ki oluyordu.Slm kizlar;
30 yasindayim 11 aylik bebegim var 2,5yillik evliyim
Bebegimi kendim buyutuyorum esim oglen 12 ise gidiyor gece 12 geliyor cok az goruyor oglumu hic yardimi yok
Ben baya zorlaniyorum bebegim kucukken kolikdi simdide cok hareketli ve bana yapisik diyebilirim
Bazen anac bi insan olmadigimi dusunuyorum..
Bilmiyorum sabrim cok az bebegime gun boyu bakmak oynatmak zor geliyor wc ye bile zor gidiyorum odadan cikinca agliyor herseyimi aglama esliginde yapiyorum aglatmamaya calisiyorum ama illaki oluyor
Iyiki bebegim var cok guzel bi duygu ama neden bana bu kadar zor geliyor ona bakmak ,sizlerede zor geliyor mu?
Bazen ilac kullanmayi dusunuyorum psikolojim bozuluyor enerjim hic olmuyor,yanlis anlasilmasin bebegimi isteyerek dunyaya getirdim tek varligim ama boyle zor bir bebek olacagi aklima gelmemisti insan yasamadan bilmiyor..yani lutfen kimse demesin madem neden dogurdun diye..
Iyiki var oglum...
Soracagim su sizde mi boyle zorlaniyorsunuz boyle psikolojiniz bozuluyor o dogdugundan beri tadına vararak ne yemek yiyebildim ne de bi yere gidebildim esim hic yanimda olmadi yok yok..
Hayattan geri kalmis gibiyim, vaktim olsa sunu sunu yaparim gibi dusunceler beynimde hic biseye vaktim yok
Ablam der bazen bana birak islerini hallet hatta gece bile kalabilir cok uykusuz kalirsan der asla birakmam isim olursada isimi halledip kosa kosa gidiyorum oglumun yanina onsuz da bisey yapmak istemiyorum
Inanin cok tuhaf duygularim var..
Sanirim tek cocuk bana yeterli bazilari 2 cocuk daha iyi birlikte oynarlar diyorlar ama inanin bu 1 yasa kadar olan surec gozumun onune geldikce cook korkuyorum hamileligimde basli basina bulantili gecti ..
Esim bebegimizi cok seviyor ama bakamiyor,iki seviyor hoop bana veriyor mizmizlaninca
Ben sabirsiz anneye tavsiyeniz neler?
Bana tek cocuk yeter dimi ..cunku ben bebeginin zorluklarina karsi hemen pes ediyorum hemen mutsuz oluyorum umutsuz oluyorum enerjim gidiyor o bebek deyip hayatimi gule simara devam edemiyorum,hayattaki en guzel sey anne olmak ama en zor da seymis,Allahim bu 3 cocuk yapanlarda nasil bir duygu var nasil bi sabir var hayrett!
Ne kadar ilginçsiniz bi bebeğin ağlaması size gürültü olarak mı geliyor. Anlama kıtlığı var sanırımÇocuklu konularda bazı annelerin içinden canavar çıkmasına çok şaşırıyorum.herkes çocuk sevmek istemek aglamasini gürültüsünü çekmek zorunda mı böyle bir kural mı var sizler kabul etmek istemeseniz de bazı insanlara çocuk büyütmek zor ve korkunç gelebilir.üstesinden gelemiyor olabilir.
Geçen gün de buna benzer bir konu vardı rezil ettiler kadını.ne kötü anneliği kaldı ne başka bir şeyi.millet geldi kendi mükemmel anneligini anlattı gitti.
Velev ki herhangi bir üye çocuk sevmiyorum veya sesine katlanamiyorum desin en aşağı bir beddua yiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?