ben anaç bi insan degilim..

Beddua etmedim istemiyorum demediniz mi vermesin dedim sadece.. Kötü manada demedim..

Tam mahalle agizlari. Surada iki dk seviyeli olamiyoruz.
Mahalle ağzı derken? Beddua etmedim.. Burda yazılanları hemen yanlış anlamaya ne meyillisiniz ya.. İstemiyorum demiş ben de vermesin dedim.. Aslında yazmaya çalıltığım şey istemediği bir zamanda çocuk vermesindi.. Çünkü o durumda bakmak daha da zor olur.. Hemen linö etmeyin.. Lütfen ya

Vermesin dedim... Yahu sana ne. O yaptigin sey bir temenni. Cocugunun olmamasini temenni ediyorsun nasil beddua degil Tepkiyi alinca guzel cevirdin ayrica.

Beddua etmedim istemiyorum demediniz mi vermesin dedim sadece.. Kötü manada demedim..
Ayrıca konu sahibi ben değilim,fikrinizi başkasına aklınız sıra beddua edip kendi çoluk çocuğunuza zarar vermek için kullanacağınıza konu sahibine destek amaçlı kullanabilirsiniz.
Hangi manada demişseniz Allah size iki katını versin.
Polemik oluyor böyle
MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Allah'ın işine de karışacak değilsiniz.
Terbiye ve had sınırından da haberiniz yok.
MuneMune hesabı doğrulanmış üye.
Kesinlikle kötü niyetle yazmadım gerçekten.. Yanlış anlaşıldım.. Özür dilerim.. İstemiyorum dediğiniz için öyle söyledim.. Beddua etmek benim haddime olamaz..Vermesin derken istemediğiniz bir zamanda vermeisn manasında söylemiştim aslnda...ciddi manada özür dilerim.. Yanlış anlaşıldım

Vermesin dedim... Yahu sana ne. O yaptigin sey bir temenni. Cocugunun olmamasini temenni ediyorsun nasil beddua degil Tepkiyi alinca guzel cevirdin ayrica.
Ya yuh ya.. Vallahi yuh.. Hemen linç.. Bir insana çocuğunun olmamasımı temenni etmem ben.. Gerçekten yanlış ifade ettim.. Gerçekten.. Neyse..

Anaclik bende de yok :)
Gelir falan diye bekliyordum ama ciks :)
Benimki de cok miz miz...yani yemesi uykusu allahtan yerinde ama onun disinda cok haraketli sikilgan ve miz miz ve bu enerji emiyor resmen...yapacak birsey yok cekicez

ilk 1 yıl çok zor, ikinci yıl kısmen, 3 den sonrası rahat,
şu an bizimki 5.5 yaşında, sadece neşe kaynağı,
ama ikinci mi, benim için asla, tam rahata ermişken hem de
yani özetle, geçecek merak etmeyin, hatta bugünleri unutacaksınız, bebeklik fotolarına bakınca o hallerini özleyeceksiniz

Ablan bakarım diyorsa bir saat çok değil bak bir saat bırak ve çık. İlk başta koşarak gitmek isteyeceksin, huzursuz olacaksın ama biraz vakit geçince oh be diyeceksin. Yardım edenin varken değerlendir, benim işimi halletmek için bırakabileceğim bir Allahın kulu yok. Bazen huzursuz oluyorum, istediğim gibi rahat olamayınca stres oluyorum falan ama eşim gelince bırakıyorum ona geçiyorum pc başına dizi izliyorum, ev işi yapıyorum.... rahatlıyorum biraz. İnsan ev işi yapınca mutlu olur mu ya kendimi özgür hissediyorum o bile yetiyor :)
Biz insanız kolay değil 30 yıl istediğim gibi yaşadım şimdi bir minnak bütün düzenimi etkiliyor. Buna alışmak bütün o alışkanlıkların içinde yeni bir rutin oluşturmak zor oluyor. Bebeğimi çok seviyorum, o ağlayınca dayanamıyorum ama benim de kendime vakit ayırmam lazım. Ben ne kadar mutlu olursam o da o kadar mutlu olur biliyorum. O yüzden sıkma canını bırabileceğin birileri varsa bırak bir kahve yap iç o kadar mutlu olacaksın ki...

Çocuklu konularda bazı annelerin içinden canavar çıkmasına çok şaşırıyorum.herkes çocuk sevmek istemek aglamasini gürültüsünü çekmek zorunda mı böyle bir kural mı var sizler kabul etmek istemeseniz de bazı insanlara çocuk büyütmek zor ve korkunç gelebilir.üstesinden gelemiyor olabilir.

Geçen gün de buna benzer bir konu vardı rezil ettiler kadını.ne kötü anneliği kaldı ne başka bir şeyi.millet geldi kendi mükemmel anneligini anlattı gitti.

Velev ki herhangi bir üye çocuk sevmiyorum veya sesine katlanamiyorum desin en aşağı bir beddua yiyor.

Büyüyünce geçecek unutursunuz bunları tek başına uğraşmak kolay değil elbette

Inan ki cocukla oyun oynamaktan ben de nefret ediyorum. Çünkü ben ve sen cocuk degiliz, oyundan keyif almamamız çok normal.

Sürekli bebeği takip etmenin zorlugu, hayatı kaciriyor muyum düşüncesi vs... ben de aynilarini yaşadım.

3-4ten sonra rahatliyorsun, işin keyfine asıl o zaman başlıyorsun bence.

Ben kötü anne miyim diye kendine eziyet etme. Bu hissttiklerin çok çok normal.

dün gece alt komşumun 2 aylık bebeği çok ağladı, Allah sabır versin deyip uyudum Benim ki 14 aylık oldu geceleri rahat uyur oldum. Biraz büyüsün rahatlaycaksın annesi herşey çok normal...

Bende senin gibiyim ben bı yere gidicem bı başlıyor ağlamaya. Oyuncak veriyor elime öyle kaçıyorum sora bırakıyor oyuncağı.. ağlıyor offf çok zor ya alıştırmak lazım bunu yapmaya calisiyom zaten

Büyüyünce geçecek unutursunuz bunları tek başına uğraşmak kolay değil elbette kendine yüklenme

Bunalmanızın sebebi sizin sabırsızlığınız değil eşinizin yardımcı olmaması bence.
Aynı şeyi yazacaktım. Bizim çocuklardaki temel problem bu. Bütün yük kadında. Bir süre sonra bunalıyor haliyle. Ya çocuğun her dediğini yapmaya çalışıyor yada çok baskıcı oluyor anneler. Çocuk büyüyünce de ben saçımı süpürge ettimler devreye giriyor. Halbuki erkekler azıcık yardımcı olsa her şey çok farklı olacak.

Sen anaç bir annesin öyle olmadan aglamasin diye kendini parcalamazdin.anaç olmasan çocuğunu bu kadar onemsemeyip o dudusunupte yapamadigin herşeyi yapar atar bir köşeye aglarsa agladin derdin.cocuk büyütmek çok zor.eskiden nasıl yapıyorlardı o kadar cocuk diyorsan iş ten güçten çocuklarını sevmete besleme ye nazlamaya fırsatları yoktu.büyüyen büyüyordu büyümeden ne yazık ki oluyordu.

Kim ne derse desin eskiden daha kolaymış her şey. Şimdi üç çocuğu dört duvar arasında büyütüyorum aman çocuğum koşma komşu rahatsız oluyor diye diye.

Ne kadar ilginçsiniz bi bebeğin ağlaması size gürültü olarak mı geliyor. Anlama kıtlığı var sanırım
Hasta olduğu için ağlayan bi bebek,doğum yaparken inleyen bi kedi,ağrısı olunca sayıklayarak bağıran bi hasta bunlar rahatsız olunacak bi durum değil hanımefendi. En fazla sağlık dileyip üzülür insan gelen seslere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…