- Konu Sahibi pamukprensler
-
belki merak eden ARKADASlarim vardir dedim.cuma gunu ameliyatimi oldum ,harika gorunuyorlar,iyi ki olmusum.cok fazla ve dayanilmaz bir agrim olmadi .2 gundur kendi isimi gorebiliyorum bacagimdan destekle kndi kendime kalkabiliyorum.(masallah dyeyim kendimme).bugun bandajlari acacakdr.um bakalim nasil gorunucem.artik tamamen iyi olmayi ve hemen dantelli sutyen almayi bekliyorum.
ameliyatın kas altı mı oldu canım?? bi de bebişle ne yapıyosun yanına yaklaşmak istiyodur mutlaka..
normale donmek icin sabirsizlaniyorumfoto koyamam ama inanin bize gore cok iyi oldu.ne buyuk ne kucuk cuk oldu.iyiki soz dinlemisim bazi seyleri uzmanina birakmak lazimmis.
asyam umarim sen de bebisinde kolay atlatirsiniz.hic korkmaya gerek yokmus.esimin evi cevirmesini de yadsiyamam tabi
herkese selam olsun
tesk ederm canim 2000tl ye oldum
devlette mi oldun canmtesk ederm canim 2000tl ye oldum
evet devlet hast. hatay da.
karazeytin canim hic korkmaya gerek yokmus.benim ki kasustu 250 cc high profil mentor protez.valla ben cuma oldum pazartesi bandaji acti ve cok siki olmayan bir sporcu sutyeni giydirdi.yan yatmak yasak tabi bu cok;:, zor2 gunde 1 pansuman cuma kontrol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?