- 26 Eylül 2013
- 873
- 58
- 73
- Konu Sahibi pamukprensler
-
tesk ederm canim 2000tl ye oldum
belki merak eden ARKADASlarim vardir dedim.cuma gunu ameliyatimi oldum ,harika gorunuyorlar,iyi ki olmusum.cok fazla ve dayanilmaz bir agrim olmadi .2 gundur kendi isimi gorebiliyorum bacagimdan destekle kndi kendime kalkabiliyorum.(masallah dyeyim kendimme).bugun bandajlari acacakdr.um bakalim nasil gorunucem.artik tamamen iyi olmayi ve hemen dantelli sutyen almayi bekliyorum.
tesk ederm canim 2000tl ye oldum
Gözün alismasin odemler inince bu halinden eser kalmiyo kuculuyor :)arkadaşlar hatay iskenderun da oldum
250 cc high profil protez konuldu veee şuan göğüs üstü ölçüm 86 göğüs altı 71 çıkıyor...yanii C cup oldu
Gözün alismasin odemler inince bu halinden eser kalmiyo kuculuyor :)
Bende ilk hafta 87 idi sonraki 2. Ayda 84 suanda durum nedir fikrim yok... Keske 33o taksaymis diyorum :) gerci o zamanda yine bi boy buyugunu isterdm goz odemli hala alisinca :)
Umarm sorunsuz gecirirsin surecini
Artik is isten gecti nede olsa diyorsun :)
Kanama olayini ihmal etme p.tesi doktoruna gorun ayni sehirde isen.. benimki 43o km uzak oldugu icin zorla telefonla aradim 1-2 allahtan pek sorunludu gecmedi o iyilesme sureci kendimce sorunlar buldum... Su durumuda atlatirim insallah :)
belki merak eden ARKADASlarim vardir dedim.cuma gunu ameliyatimi oldum ,harika gorunuyorlar,iyi ki olmusum.cok fazla ve dayanilmaz bir agrim olmadi .2 gundur kendi isimi gorebiliyorum bacagimdan destekle kndi kendime kalkabiliyorum.(masallah dyeyim kendimme).bugun bandajlari acacakdr.um bakalim nasil gorunucem.artik tamamen iyi olmayi ve hemen dantelli sutyen almayi bekliyorum.
arkadaşlar merhaba..uzun zamandır uzak kaldım forumdan çünkü bayağı sıkıntı yaşadım.öncelikle sağ dikiş yerinde enfeksiyon başlamıştı.onun önüne geçmek için 15 gün antibiyotik ve titiz bir pansuman evresi yaşadım ,korkudan balataları sıyırmama ramak kalmıştı...yaram enfeksiyondan uzaklaştı ama bir türlü o minik delik kapanmıyordu.bir 15 gün daha koruyucu pomatlarla pansumanlarla kapanmasını bekledik.dr a göre bir sorun yoktu ama işte o minik delik beni çok rahatsız ediyordu.15 gün sonunda içerde bir madde farkettik dr. sütur(dikiş) ipi olduğunu ve kendiliğinden eriyeceğini bunun 3 ayı bile bulabileceğini söyledibense onun kabuk olduğunu düşünüyordum ve haklı çıktım.1 hafta daha bekledik tabii vücut yabancı maddeye karşı savunma olarak o maddeyi tükürmeye çalışır bunu da süreç içinde görünce dr basit bir manevrayla o kabuğu çekti.o delik birkaç gün içinde kapandı gibi ama hala bişey olacak diye ödüm patlıyor.bu arada vücudum dikiş ipine de tepki veriyor..hala biraz kabarık yaram:18: işte böyle....yine de çok güzeller diye düşünüp mutlu olduğumu söyleyebilirim. bi de ben yanlardan protezi hissedebiliyorum ama eşim hissetmiyor bunu da çok sıkıntı yapmıyorum amaannn yeter ki sağlıkla bitsin bu iyileşme süreci bu bana yeter..giysiler fevkalade duruyor hele bazı model sütyenler bir harika bu ben miyim diyorummm
Gecmis olsun canim. Iste benim de korkularim bu gibi seyler yani ameliyat sonrasi SIKINTILAR! Benimde 2. günüm ameliyat olali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?