arkadaşlar merhaba..uzun zamandır uzak kaldım forumdan çünkü bayağı sıkıntı yaşadım.öncelikle sağ dikiş yerinde enfeksiyon başlamıştı.onun önüne geçmek için 15 gün antibiyotik ve titiz bir pansuman evresi yaşadım ,korkudan balataları sıyırmama ramak kalmıştı...yaram enfeksiyondan uzaklaştı ama bir türlü o minik delik kapanmıyordu.bir 15 gün daha koruyucu pomatlarla pansumanlarla kapanmasını bekledik.dr a göre bir sorun yoktu ama işte o minik delik beni çok rahatsız ediyordu.15 gün sonunda içerde bir madde farkettik dr. sütur(dikiş) ipi olduğunu ve kendiliğinden eriyeceğini bunun 3 ayı bile bulabileceğini söyledi
bense onun kabuk olduğunu düşünüyordum ve haklı çıktım.1 hafta daha bekledik tabii vücut yabancı maddeye karşı savunma olarak o maddeyi tükürmeye çalışır bunu da süreç içinde görünce dr basit bir manevrayla o kabuğu çekti.o delik birkaç gün içinde kapandı gibi ama hala bişey olacak diye ödüm patlıyor.bu arada vücudum dikiş ipine de tepki veriyor..hala biraz kabarık yaram:18: işte böyle....yine de çok güzeller diye düşünüp mutlu olduğumu söyleyebilirim. bi de ben yanlardan protezi hissedebiliyorum ama eşim hissetmiyor
bunu da çok sıkıntı yapmıyorum amaannn yeter ki sağlıkla bitsin bu iyileşme süreci bu bana yeter..giysiler fevkalade duruyor hele bazı model sütyenler bir harika bu ben miyim diyorummm