• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben alinganlik mi yapiyorum beni kendime getirin.

Ben 3 tane doğurdum , kimseye eziyet olmadım . Çevremde çocuğu olmayan çok insan vardı . Uzulduklerini bildiğim için yanlarına bol kıyafetlerle gider ,onlar sormadıkca asla bebekten bahsetmezdim. Kime ne benim midemin bulantısından, ağrımdan ,sancimdan, simarikligimdan. .bunun kurbanı her zaman eşim :) olmuştur ama aşırı doz değil ..hamile olup da bir tane daha dünya yaratacağını düşünen insanlardan tiksintiyle uzaklaşıyorum .

Eltin ve eşiyle çift olarak konuşun . Kimse onların gorgusuzluklerini çekmek zorunda değil .. gidip evlerinde ne halt yiyorlarsa yesinler , milleti canından bezdirmesinler. . İlk doğuran kendisi de değil ..doğurganlık yaygın bir olay :) kediler de doğuruyor mesela .. önemli olan sonrası ..

Siz ne yuce gonullu bir insansiniz. Emin olun bende hamile kalsam ayni seyi yaparm ben yassadim baskasi yasasin istemem. Afedersiniz essege laf anlatirim ama bunlara anlatamam ben mumkun dgl

ben de iki kere aşılama oldum
göbekten iğne vurulmak çok basit birsey anlasılmıyor bile
neden sinir krizleri geçirdin anlamadım ?

ben ilk asılama tedavimi ilaç iğneleri kullanırken eşim sehir dısındaydı üstelik iş için.
çok merak ettim gercekten asılama tedavisi iğnelerinde neden sinir krizi geçirdin ve sancı çektin ?

Ilaclar bende asiri sinir yapiyordu birde tiroidim varmiş. Yumurta buyurken catlarken hep sanci cektim afedersiniz altima kacirdigim bile oldu. Surekli duygularim degisiyordu sinirliyken guluyor guluyorken agliyordm oo hormonlar beni mahfetti sizde etki etmemis olabilir ama doktorum bunlarin normal oldugunu soyledi..

Hayır deyiverin canım siz de. Zorla mı yaptıracak. Çok basit bir sözcük. Sadece beş harf. Ayrıca tüm bunlar konunuzda yoktu. Orada yazdığınız hiçbir şey eltinizin kötü niyetli olduğunu göstermiyordu. Şimdi yorumlarda bin tane şey yazıyorsunuz ki çok uçuk şeyler. Içeriden yemek koysun diye kv cagirmalar falan. Neyse. Hep yazdığım gibi hayırlısıysa en kısa zamanda siz de alın bebeğinizi kucağınıza.

Aklima geldikce yaziyorum sizde okudugunuz kadar anliyorsunuz dogal olarak.. :)

Aslında bu zor süreçleri yaşayan birisiniz. Daha anlayışlı olmanız gerekmezmiydi.

Herkesin yapısı farklıdır konu sahibi daha hassastır. Sizin dünyayı umursamayan bit yapınız vardır.

Ben mesela rahim filmi çekindiğim gün ağlamaktan kendime gelemedim. Ama benş ne doktorum yadırgadı ne o klinikteki hemşire ikisi de elimden tutup beni teselli ettiler. Şuan olsa yaparmıyım belki hayır. Ama insanların bazen duyguları dibe vuruyor.

Rahim filmi bende cektirrdim cok rahattim problem yoktu ama hormonlar beni altust etti..

Iyi geceler oncelikle biraz kendimden bahsedeyim. Insanlarin hakkimda kotu konuşmasini hazmedemiyorum daha dogrusu kimsenin agzina laf vermek istemiyorum. Dik basliyimdir , guclu bir insanimdir , gururluyum ve kimsenin yaninda aglamayi sevmem..

Bunun yaninda cok guler yuzluyum en ufak birsey bile beni mutlu edebilir. En ufak birseyde beni cok mutsuz edebilir ama asla cevreme yansitmam kendi icimde cozerim.

Rabbim her dilegimi kabul etmis bana gonlume gore bir eş kaynana kayinbaba vermiş. Aramiz iyidir cok sukur..

Gelelim asil konuya.

Daha once konu acmistim burda ama kisa ozet geceyim. 4 senedir sayisiz tedavi denemiş psikolojisi yerle bir olmus hormon ilaclarindan kilo almis biri olarak yeni yeni kendime geldigim zamanlarda 2 aylik gelin olan eltimin hamile oldugunu ogrendim. Ilk hissettigim sey senelerdir kaynanamgile nasil soyleriz nasil yapariz suppriz yapalimmi diye hayal ederken hayallerim tuzla buz oldu.. kiskanclik degil ama 4 sene o kadar sey cekip birinin 1 ayda hamile kalmasi beni isyana surukluyordu. Rabbim tabi ki kimseye yasatmasin bunu ama cok farkli duygular hissettim. Ilk defa benim cok yakinimda olan biri hamileydi ve ben bu durumu kaldirabilirmiydim bilmiyordum. Daha ben bunun şokunu atlatamamisken tup bebek icin gittigim doktorum bana tuplerimin alinacagini soyledi. Eltimle bu konuyu konustum ( haberi yoktu ya da hic benim agzimdan duymamisti cocuk mevzunu istemiyoruz saniyordu)
Neyse bu sure zarfinda eltim beni ne aradi ne sordu ameliyattan sonra ( tuplerim alinmadi ve doktor 1 sene dogal dene dedi) iki buklumken beni 1 aydir arayip sormayan ameliyati ne yaptin demeyen insan arayip benim evim cok soguk sizin evde sobayi açta uzanayim ben dedi.. her bulundugum ortamda bagira bagira ayyy midem cok bulaniyo basim donuyo iyi degilim galiba tarzi konustu.. baslarda onemsemedim ama sonucta bizim olmadigini biliyor davranislari git gide farklilasmaya basladi.

Bana hollandada dayingil var bebegim icin bisey siparis etsem getirirlermi dedi..

Kaynanamla sohbet ederken durup dururken 1 saattir konusmayan kiz birden yaa ben erkek hissediyorum diye sozumu kesti kaynanamla şok olduk ne alaka diye..

Surekli canim sunu istiyor canim bunu istiyor şunu yapta yiyelim dedi. Benim yanimda kaynimi arayip yaa askimm canim sunu bunu cekti aksam getir demeler falan bizim yanimizda bugun bunu aldim bugun sunu aldim demeler. Inanin cok sabrettim kotu niyetli olmadigini dusundum hep. Ama ben konuyu degistirsemde konu yine hep bebege geldi.

Neyse kizlar ben kaynanama anlattim durumu anne cok bozuluyorm artik bilerekmi yapiyo anlamadim dedim. Cunku ciddi anlamda cevremde kimsede gormedim ben boyle birsey anliyorum heyecanli ilk cocugu ama bana cok sacma geldi. Ameliyattan cikmisim eve gelmişim bana geldi diyorki yaa biz cocugumuza para biriktiriyoruz destek olurmusun ? Oda yapacam nasil bisey alsam.
Oturuyoruz ameliyatla ilgili sorular soruluyor bana eltim diyorki cocugumun listesine sunu yazmayi unuttum..

Uzattim biraz farkindayim toparliyorum. Kaynanamda iyi niyetinden birde ben agladim bu yaptiklarina içerledim diye gitmis eltime kizim biraz dikkat et pinkin yaninda uzuluyor demiş. O da onun olmuyo diye biz mutlulugumuzu paylasmayalimmi demiş. Sonra eve gitmis aglamiş. Kaynimda eve gelince ona anlatmiş.

Kaynim beni aldi konusalim diye neden bu kadar artniyetlisiniz biz mutlulugumuzu paylasamicakmiyiz benim karim hamile benim karimin midesi bulaniyotr psikolojisi bozuk 1 aydir annem pinkin yaninda bahsetme dedi diye kavga ediyoruz cok bozulmuş karim dedi. Yazik degilmi karima dedi. Hep birlkte psikkolojisini duzeltmeliyiz hamileligini iyi gecirmeli dedi... ben cok sasirdm cunku kaynanamin soyledigini bilmiyordum..

Şimdi kizlar ben kendimi ezik gibi hissediyorum.. Yani bana acimasini istemiyorum acimasini biraktim birilerine anlatmasindan cekiniyorum. Cunku cocuk mevzusu benim tabum ve belirli kisiler haric bilsinler istemiyorum
..

Bu arada dikkat eder bundan sonra sandim ama bgn msj atti bana bebegimin herseyi hazir gecen tahlile gittim suna buna gittim diye.

Ben bu psikolojiden nasil kurtulabilirim ???

Beni en iyi yasayan anlar..

Not : Cevremde o kadar hamile var başta kuzenim hamile ama o kadar dikkatli ki bu konuda beni kirmamak icin elinden geleni yapiyor. Eltimlede aram iyiydi son zamanlarda hatta hamile kaldiginda da iyiydi sonradan bu olaylar olnca biraz uzaklastim kendisinden cunku pskolojimi bozuyordu.

Beni kendime getirirmisiniz cok uzuluyorum bu duruma cunku bilmeselerdi kendimi daha iyi hissederdim. Şimdi yuzyuze gelmeye cekiniyorum artik uzuldugumu biliyor ve o anlatirken ben mutlu rolu yapamiyorum.

Konusmalimiyim kendisiyle ya da ne demeliyim ?
Beddua etmemek içi zor tutardım kendimi. Kaç kere töbe est dedim ama içimden geçen göz yaşlarının on katını yaşasınlar demek olurdu. Ayy töbe bu insanlar ne ara bu kadar kötü oldu ya ne zaman. Demiycemm kötü söz demiycem...

Malesef konu sahibi insanin en yakini bile bu konularda anlamıyor esimle biz tedavi sürecindeydik kardesimin iyi niyetinden sübem yok ama nisanliydi ikide biz hemen cocuk yapalim diye konusuyorlardi. Esekten dusenin halini esekten dusen anlar
Sonra ilk hamile kaldin 1 ay sonra kardesim. Allah herkesin gönlüne
gore verir üzülme

Iyi geceler oncelikle biraz kendimden bahsedeyim. Insanlarin hakkimda kotu konuşmasini hazmedemiyorum daha dogrusu kimsenin agzina laf vermek istemiyorum. Dik basliyimdir , guclu bir insanimdir , gururluyum ve kimsenin yaninda aglamayi sevmem..

Bunun yaninda cok guler yuzluyum en ufak birsey bile beni mutlu edebilir. En ufak birseyde beni cok mutsuz edebilir ama asla cevreme yansitmam kendi icimde cozerim.

Rabbim her dilegimi kabul etmis bana gonlume gore bir eş kaynana kayinbaba vermiş. Aramiz iyidir cok sukur..

Gelelim asil konuya.

Daha once konu acmistim burda ama kisa ozet geceyim. 4 senedir sayisiz tedavi denemiş psikolojisi yerle bir olmus hormon ilaclarindan kilo almis biri olarak yeni yeni kendime geldigim zamanlarda 2 aylik gelin olan eltimin hamile oldugunu ogrendim. Ilk hissettigim sey senelerdir kaynanamgile nasil soyleriz nasil yapariz suppriz yapalimmi diye hayal ederken hayallerim tuzla buz oldu.. kiskanclik degil ama 4 sene o kadar sey cekip birinin 1 ayda hamile kalmasi beni isyana surukluyordu. Rabbim tabi ki kimseye yasatmasin bunu ama cok farkli duygular hissettim. Ilk defa benim cok yakinimda olan biri hamileydi ve ben bu durumu kaldirabilirmiydim bilmiyordum. Daha ben bunun şokunu atlatamamisken tup bebek icin gittigim doktorum bana tuplerimin alinacagini soyledi. Eltimle bu konuyu konustum ( haberi yoktu ya da hic benim agzimdan duymamisti cocuk mevzunu istemiyoruz saniyordu)
Neyse bu sure zarfinda eltim beni ne aradi ne sordu ameliyattan sonra ( tuplerim alinmadi ve doktor 1 sene dogal dene dedi) iki buklumken beni 1 aydir arayip sormayan ameliyati ne yaptin demeyen insan arayip benim evim cok soguk sizin evde sobayi açta uzanayim ben dedi.. her bulundugum ortamda bagira bagira ayyy midem cok bulaniyo basim donuyo iyi degilim galiba tarzi konustu.. baslarda onemsemedim ama sonucta bizim olmadigini biliyor davranislari git gide farklilasmaya basladi.

Bana hollandada dayingil var bebegim icin bisey siparis etsem getirirlermi dedi..

Kaynanamla sohbet ederken durup dururken 1 saattir konusmayan kiz birden yaa ben erkek hissediyorum diye sozumu kesti kaynanamla şok olduk ne alaka diye..

Surekli canim sunu istiyor canim bunu istiyor şunu yapta yiyelim dedi. Benim yanimda kaynimi arayip yaa askimm canim sunu bunu cekti aksam getir demeler falan bizim yanimizda bugun bunu aldim bugun sunu aldim demeler. Inanin cok sabrettim kotu niyetli olmadigini dusundum hep. Ama ben konuyu degistirsemde konu yine hep bebege geldi.

Neyse kizlar ben kaynanama anlattim durumu anne cok bozuluyorm artik bilerekmi yapiyo anlamadim dedim. Cunku ciddi anlamda cevremde kimsede gormedim ben boyle birsey anliyorum heyecanli ilk cocugu ama bana cok sacma geldi. Ameliyattan cikmisim eve gelmişim bana geldi diyorki yaa biz cocugumuza para biriktiriyoruz destek olurmusun ? Oda yapacam nasil bisey alsam.
Oturuyoruz ameliyatla ilgili sorular soruluyor bana eltim diyorki cocugumun listesine sunu yazmayi unuttum..

Uzattim biraz farkindayim toparliyorum. Kaynanamda iyi niyetinden birde ben agladim bu yaptiklarina içerledim diye gitmis eltime kizim biraz dikkat et pinkin yaninda uzuluyor demiş. O da onun olmuyo diye biz mutlulugumuzu paylasmayalimmi demiş. Sonra eve gitmis aglamiş. Kaynimda eve gelince ona anlatmiş.

Kaynim beni aldi konusalim diye neden bu kadar artniyetlisiniz biz mutlulugumuzu paylasamicakmiyiz benim karim hamile benim karimin midesi bulaniyotr psikolojisi bozuk 1 aydir annem pinkin yaninda bahsetme dedi diye kavga ediyoruz cok bozulmuş karim dedi. Yazik degilmi karima dedi. Hep birlkte psikkolojisini duzeltmeliyiz hamileligini iyi gecirmeli dedi... ben cok sasirdm cunku kaynanamin soyledigini bilmiyordum..

Şimdi kizlar ben kendimi ezik gibi hissediyorum.. Yani bana acimasini istemiyorum acimasini biraktim birilerine anlatmasindan cekiniyorum. Cunku cocuk mevzusu benim tabum ve belirli kisiler haric bilsinler istemiyorum
..

Bu arada dikkat eder bundan sonra sandim ama bgn msj atti bana bebegimin herseyi hazir gecen tahlile gittim suna buna gittim diye.

Ben bu psikolojiden nasil kurtulabilirim ???

Beni en iyi yasayan anlar..

Not : Cevremde o kadar hamile var başta kuzenim hamile ama o kadar dikkatli ki bu konuda beni kirmamak icin elinden geleni yapiyor. Eltimlede aram iyiydi son zamanlarda hatta hamile kaldiginda da iyiydi sonradan bu olaylar olnca biraz uzaklastim kendisinden cunku pskolojimi bozuyordu.

Beni kendime getirirmisiniz cok uzuluyorum bu duruma cunku bilmeselerdi kendimi daha iyi hissederdim. Şimdi yuzyuze gelmeye cekiniyorum artik uzuldugumu biliyor ve o anlatirken ben mutlu rolu yapamiyorum.

Konusmalimiyim kendisiyle ya da ne demeliyim ?
bence art niyetli degil sadece cahil ince dusunemeyen biri..
senin de olunca sen de bahsedersin kafana takma
nasip her seyin zamani var..artik tıp.ilerledi cocugu olmayan kalmıyor hele yumurta ve sperm varsa hic korkma..Ayrica niye bekliyorsun 1 sene paran varsa git 1aylık tedavi tüp bebek kolay zor degil yaptır gizlice ki etrafin strese bogmasin seni..

Bence kayınvalidenize de bahsetmeseydiniz
Çünkü insanlar yüzde yüz iyi niyetli bile olsa iyiliğiniz için konuyu belli ediyor
Kaynananananızın da belirtmesi iyi olmamış
Eltinizin gözünde kıskanç tarzı bi moda girmiş oldunuz istemeden
Ben de istiyorum ama kaynanama belli edemem sanırım hatta ben de baya bi takıyorum
Sorup duruyodu mesafe koydum soramıyo artık
Bi daha sorarsa da çoktan hastaneye gittik sorunumuz yok şükür hayırlısı dicem geçicem
Maalesef kimseye üzüntümü belli edecek kadar güvenmiyorum
Bu saatten sora olan olmuş
Eltiniz istediği kadar midem bulanıyor vb desin
Umurunuzda olmasın
Ne anlarsa da anlasınlar geçti gitti

Eltin gercekten buldumcuk olmus ayrica bu insanlarin bu sekilde yapmalarinin tek sebebi cocuk dogurmaktan baska bir meziyetleri olmadigi icin sadece bununla ovunebiliyor seni sadece bununla uzebiliyor olmalari, sen de hiicc orali olma bir kac ay sonra cocugu dogunca hic yardim etme bosver esinle cik cik gez o cocukla hic bir yere cikamayacak sen se yaninda de ki aman cocuk olsa yapamam diye butun gezmlerimizi simdi yapiyoruz keyfimize bakiyoruz de Allah nasip edince er ya da gec olur nasil olsa simdi keyif zamani de oyle sinir et o zaman susar

Beddua etmemek içi zor tutardım kendimi. Kaç kere töbe est dedim ama içimden geçen göz yaşlarının on katını yaşasınlar demek olurdu. Ayy töbe bu insanlar ne ara bu kadar kötü oldu ya ne zaman. Demiycemm kötü söz demiycem...

Canim baslarda hak verdim senelerdir kaynim kaynanam kayinbabam tarafindan sevilmemiş ( kendi yaptigi saygisizliklar yuzunden ) hamileligini tabiki de kullanacak ama bu benim zaafim bende kullanmasin onlarda kullaniyorsa kullansin. Ben hen eltime hem kaynima ama daha cok kaynima kiziyorum. Sonucta onun abisinin cocugu soz konusu.. yasamayan bilemez yasasinlarda istemem zaten..

Bende insanlarla kolayca gorusmeme karari alan biri degilim tartar bicerim burda daha anlatmadiklarim kisa ozet gectiklerimde var. Yani 2-3 yaptigi seyden sonra rahatsiz olmadim bildiginiz 10 saymşimdir..

Kaynanam benimle sohbet ederken bagirdi hadi markete gidelim anne diye. O da dediki pinkle oturuyoruz birazdan gideriz. Sonra bidaha bagirdi ben hamileyim benim sancim var midem bulaniyor yeter gideceksek gidelim kotuyum zaten sizi bekleyemem diye. Ben kalktim gittim sonra...

Birkere de bizi evinden kovmuştan beter etti. Iyi degildi gittik kaynanama benim uykum geldi hadi gelinide al git dedi biz sok olduk. Ben bu konuda sadece ben ve esime olanlari anlattim.

Malesef konu sahibi insanin en yakini bile bu konularda anlamıyor esimle biz tedavi sürecindeydik kardesimin iyi niyetinden sübem yok ama nisanliydi ikide biz hemen cocuk yapalim diye konusuyorlardi. Esekten dusenin halini esekten dusen anlar
Sonra ilk hamile kaldin 1 ay sonra kardesim. Allah herkesin gönlüne
gore verir üzülme

Gercekten cok isterdim psikolojimi bebegimin varligi duzeltsin herseyden elimi ayagimi cekim diye. Ama beddua etmiyorum allah gonlume gore verick biliyorum. Hep dedim ki acaba neyin cezasini cekiyorum diye. Bu bir sinav ve kazanani ben olacam.

bence art niyetli degil sadece cahil ince dusunemeyen biri..
senin de olunca sen de bahsedersin kafana takma
nasip her seyin zamani var..artik tıp.ilerledi cocugu olmayan kalmıyor hele yumurta ve sperm varsa hic korkma..Ayrica niye bekliyorsun 1 sene paran varsa git 1aylık tedavi tüp bebek kolay zor degil yaptır gizlice ki etrafin strese bogmasin seni..

Ben tup bebek icin gittim herseyim hazirdi herseyyy...

Ameliyat cikinca baya bir para gitti. Neyse dedik doktor dogal yolla dene dedi. Baktik 3 ay olmuyo tekrar aradim doktoru doktor dogal yolla hamile kalacaksin bekle dedi. Dinlemedim randevu icin aradim tup bebek yaptiricam 5 bin olan tup bebek 9 bin olmuş.. dogal olarak biraz birikim şart oldu. Bence bunda da var bir hayir cunku ne zaman birsey yaptirmaya kalksam bebekle ilgili hep onume engel cikiyor.

Bence kayınvalidenize de bahsetmeseydiniz
Çünkü insanlar yüzde yüz iyi niyetli bile olsa iyiliğiniz için konuyu belli ediyor
Kaynananananızın da belirtmesi iyi olmamış
Eltinizin gözünde kıskanç tarzı bi moda girmiş oldunuz istemeden
Ben de istiyorum ama kaynanama belli edemem sanırım hatta ben de baya bi takıyorum
Sorup duruyodu mesafe koydum soramıyo artık
Bi daha sorarsa da çoktan hastaneye gittik sorunumuz yok şükür hayırlısı dicem geçicem
Maalesef kimseye üzüntümü belli edecek kadar güvenmiyorum
Bu saatten sora olan olmuş
Eltiniz istediği kadar midem bulanıyor vb desin
Umurunuzda olmasın
Ne anlarsa da anlasınlar geçti gitti

Ben olmuyo diye agliyordum sonra kaynimin yaptiklari geldi aklima senin oglun bildigi halde ne yapmaya calisiyo canimizi mi acitmaya calisiyor ddim. Ordan acildi konu. Ama ayrintili anlatmis sanirm kaynanam bende sormadim daha fazla kucuk dusmek adina. Evet kaynanam soylememeliydi. Ama eger soylemeseydi acaba bilerek yapmiyorlarmi gunahlarini mi aliyorum dicektim. Soylemis olmasina ragmen hala ayni seyi yapiyorlarsa demekki bilerek yapiyorlar yanlismi dusunuyorm ?

Eltin gercekten buldumcuk olmus ayrica bu insanlarin bu sekilde yapmalarinin tek sebebi cocuk dogurmaktan baska bir meziyetleri olmadigi icin sadece bununla ovunebiliyor seni sadece bununla uzebiliyor olmalari, sen de hiicc orali olma bir kac ay sonra cocugu dogunca hic yardim etme bosver esinle cik cik gez o cocukla hic bir yere cikamayacak sen se yaninda de ki aman cocuk olsa yapamam diye butun gezmlerimizi simdi yapiyoruz keyfimize bakiyoruz de Allah nasip edince er ya da gec olur nasil olsa simdi keyif zamani de oyle sinir et o zaman susar

Canim zaten evliligi cok kotu yani kaynim bagimli bir cocuk butun parasi onlara gidiyor gezemiyor dolasamiyorlar evlerine biseyde alamiyorlar heo kavgayla geciyo evlilikleri. Ben dogacak bebege uzuluyorum boyle ana boyle baba :(

Kaynim bana laf yaptiktan sonra aralarinin bozuk oldugunu onu artik cekemedigini boguldugunu soyledi bende hamilelikte boyle seyler olur sacmalama senin karinin sana n cok ihtiyaci oldugu zaman git gonlunu al daha fazla vakit ayir kendisine ddm. Baristilar..

Bugune kadar her kavgalarinda pink essek ya o baristirdi onlari.. ama onlarin yaptigi nasil zoruma gidiyor. Kimseye iyilik yapmayacaksin bu devirde.. :(

Ben olmuyo diye agliyordum sonra kaynimin yaptiklari geldi aklima senin oglun bildigi halde ne yapmaya calisiyo canimizi mi acitmaya calisiyor ddim. Ordan acildi konu. Ama ayrintili anlatmis sanirm kaynanam bende sormadim daha fazla kucuk dusmek adina. Evet kaynanam soylememeliydi. Ama eger soylemeseydi acaba bilerek yapmiyorlarmi gunahlarini mi aliyorum dicektim. Soylemis olmasina ragmen hala ayni seyi yapiyorlarsa demekki bilerek yapiyorlar yanlismi dusunuyorm ?
Bilerek dediğim şöyle
Belki sırf inadına seni gıcık etmek için çabalamıyo eltin ama içinden nazlanmak geldiğinde de seni umursamıyor anladığım kadarıyla
Ama bi ihtimal hamilelik hormonundan da saçmalıyo olabilir bilemeyiz
Hormonlar yükselince acaip duygular olabiliyormuş
Ben olsam takıntılı biri olmama rağmen takmam bilio musun
Yaa eltimden banane
Uzaklaş ordan
Ortamına girme olsun bitsin

Bilerek dediğim şöyle
Belki sırf inadına seni gıcık etmek için çabalamıyo eltin ama içinden nazlanmak geldiğinde de seni umursamıyor anladığım kadarıyla
Ama bi ihtimal hamilelik hormonundan da saçmalıyo olabilir bilemeyiz
Hormonlar yükselince acaip duygular olabiliyormuş
Ben olsam takıntılı biri olmama rağmen takmam bilio musun
Yaa eltimden banane
Uzaklaş ordan
Ortamına girme olsun bitsin

Hayir tam tersi daha da ilgili olmam gerekmezmi suan kafasindaki sey benim onu kiskandigimm.. uzak durursam boyle dusuncek ne cok yakin ne cok uzak olmaliyim tam ortada..

Hayir tam tersi daha da ilgili olmam gerekmezmi suan kafasindaki sey benim onu kiskandigimm.. uzak durursam boyle dusuncek ne cok yakin ne cok uzak olmaliyim tam ortada..
Ya olan olmuş ki
Düşüneceği kadar düşünmüş anladınız mı
Çare yok şuan düşüncesi değişmez
Bi anda da kopmayın tabi daha kötü olur
Gül’ün geçin
İlgilenin bi süre belli etmeden

Canim zaten evliligi cok kotu yani kaynim bagimli bir cocuk butun parasi onlara gidiyor gezemiyor dolasamiyorlar evlerine biseyde alamiyorlar heo kavgayla geciyo evlilikleri. Ben dogacak bebege uzuluyorum boyle ana boyle baba :KK43:

Kaynim bana laf yaptiktan sonra aralarinin bozuk oldugunu onu artik cekemedigini boguldugunu soyledi bende hamilelikte boyle seyler olur sacmalama senin karinin sana n cok ihtiyaci oldugu zaman git gonlunu al daha fazla vakit ayir kendisine ddm. Baristilar..

Bugune kadar her kavgalarinda pink essek ya o baristirdi onlari.. ama onlarin yaptigi nasil zoruma gidiyor. Kimseye iyilik yapmayacaksin bu devirde.. :KK43:
Bosver baristrma madem sen boyle dusunurken o eltin nispet pesinde bundan sonra sen de oyle yap gezdiginz fotolari paylas yaninda cocuk konusu actikca sen de de ki zatn evligin kaygayla gecti simdi de cocukla gececk biz birbirimize vakit ayrdik faln de o tatli sozden iyilikten anlamaz anladigi dilden konusmk lazim

Bosver baristrma madem sen boyle dusunurken o eltin nispet pesinde bundan sonra sen de oyle yap gezdiginz fotolari paylas yaninda cocuk konusu actikca sen de de ki zatn evligin kaygayla gecti simdi de cocukla gececk biz birbirimize vakit ayrdik faln de o tatli sozden iyilikten anlamaz anladigi dilden konusmk lazim

Bu yaz yine tatile gidiyoruz zaten.. Cok istedigim biyere gidecez yamaç paraşutu falan yapacaz.

Ben yaptiklarimla ovunecek bir insan degilim olamiyorum yapimda yok. Yani bak kocamda bana şunu aldi bunu aldi ya da bizde tatile gidecez iste diyemiyorum. Hep bir mahcupluk acaba uzulurmu diye kendisi yasayamiyor cunku bunlari. Iliskileri hep sorunluydu. Yanindayken esim opse beni ters ters bakar. Yani blmiyorum bana ters ama insanlar nasilda yapiyorlar anlamiyorum..

Bakin bu olay aksamustu oldu.

Esimden aksam arabayi istemiş acil karim iyi degil diye..

Esimde demiski acilse taksi cagir birton kufur etmis esime esimde eger acilse bir taksi bulmak zor degil bugun ise gelmedin goturseydin karini aksam arabayla isim var anlamiyomusun demis. Kaynim yine binbirtulu kufur falan.

Sonra yazdigi sey yigeninin cani balik istedi aksam getir... gelde cildirmaaa yaaaa..!!!!

Eşiniz götürdü mü balık?

Back