Ben aldırma

ay cok mutlu oldum çok sağolun ablam var istanbulda gerreken maddiyatı sağlarsam direkt lazere giderim inşallah, peki maliyeti nasıl çok mu pahalı (çok soru sordum ama hakkınızı helal edin)

ay cok mutlu oldum çok sağolun ablam var istanbulda gerreken maddiyatı sağlarsam direkt lazere giderim inşallah, peki maliyeti nasıl çok mu pahalı (çok soru sordum ama hakkınızı helal edin)
sorun tabiki her şeyi netleştir kafanda..
ben medical art diye bir yerde 150-200 tl arası fiyatlandırma olduğunu okudum yani bence 100 den fazla olabilir ama 200 den fazla verilmemeli lazerle alınacaksa, bana kalırsa yani. kaç tane aldırmayı düşünüyorsun?

Son düzenleme:
Merhabalar, bende benlerimi aldırmayı düşünüyorum . Yüzümde ufak ufak birkaç benim var , hangi yöntem daha uygun olur bilginiz var mı ?

Merhabalar, bende benlerimi aldırmayı düşünüyorum . Yüzümde ufak ufak birkaç benim var , hangi yöntem daha uygun olur bilginiz var mı ?
merhaba, bir cilt doktoru en uygun yöntemi söyleyecektir diye düşünüyorum bir yandan da eğer ufak ufaklarsa sanki lazerle alınması daha pratik olur gibi de geliyor

valla yüzümde çok fazla var, her gecen gün artıyor sanki, küçük olanlar da büyüyor üstelik peki lazerde de iz kalıyor mu

fabric nasilsin canim Bugun biraz moralim bozuldu sana bir soruyim dedim. Benim yaranin pembe mor karisimi rengi gecmiyo ya boyle kalirsa verilen 3 Aylik kremi kullaniyorum ama hicbir duzelme yok gibi. Resimde ekledim Sence ne zaman acilir rengi?

Eklentiler

• IMG_3628.JPG
    23,2 KB · Görüntüleme: 259
Meraba canım bu renk zamanla geçecek biraz sabretmen gerekiyor
Hiç üzülme sen büyük bir dertten kuruldun bu iz de geçecek

nazlihilton nasılsın canımm kremlerini düzenli sürüyor musun güneşten koruyor musun cildini, dikiş izinde bir gelişme var mı?

Canım kusura bakma lütfen atlamışım sorunu. Benim ben alımım ameliyatla oldu ağustosta bir yıl olacak. Her şekilde iz kalacak bunu engelleyemeyiz sanırım
Tabi başarılı bir şekilde alınırsa ve iyi bakılırsa az iz kalır. Dikiş izimin son hali de bu. iki tüp contratubex bitirdim
Tekrardan kusura bakma canım

Eklentiler

• IMG_5763.PNG
    201,2 KB · Görüntüleme: 219
  • IMG_5764.PNG
    83,7 KB · Görüntüleme: 213
nazlihilton nasılsın canımm kremlerini düzenli sürüyor musun güneşten koruyor musun cildini, dikiş izinde bir gelişme var mı?

İyiyim tesekkurler canim sen nasilsin gunes kremide ilaci da kullanıyorum duzenli ama acılmiyo rengi sanki. Mor kirmizi renk karisimi siyah benden daha iyi gerci ama yinede acilir insallah bak son halini yukledim

Eklentiler

• image.jpg
    44,5 KB · Görüntüleme: 234
İyiyim tesekkurler canim sen nasilsin gunes kremide ilaci da kullanıyorum duzenli ama acılmiyo rengi sanki. Mor kirmizi renk karisimi siyah benden daha iyi gerci ama yinede acilir insallah bak son halini yukledim
iyiyim canım :) bu renk zamanla açılacak sen yeterki kremlerini aksatma. ben de bayağı endişelenmiştim ama rengi açıldı şimdilerde.. üç aylık krem dediğin kremin adı nedir?

Benimde yanağında 3 dikis var 1 ay oldu ama kesik yeri kırmızı hala benli hali daha iyidi 'ne zamana düzeldi sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…