- 5 Ocak 2016
- 2.237
- 4.777
ben heyecanlandım buradan :)) hadi bakalım hayırlısı olsun
iyiyim nazlı sen nasılsın:) yarın aldırıyorsun demek çok sevindimPink nasilsin canimben yarin gidiyorum 12 de tırsıyorum sanki biraz musaitsen bisey sorucam sana. Yatirarak mi yoksa oturarak mi yaptilar sana işlemi ? Bide konulan bandaj cok mu buyuk is gorusmem var yarin dikkat cekmesin istiyorum
hiç araştırma canım reklam kokan bir yazıya benziyor
nazlihilton nazlı naber canım işlem tamam mı?
Gözün aydın canım geçmiş olsun çok sevindimAy canim bende tam sana yazicaktim ya
Aldirdim bitti cok şükür. Disci koltugu gibi oturdum sonra kalemle isaretledi nerden kesicegini igne yapti yuzumu kapatti benin oldugu kismi acik birakti sadece kesti dikti canim. 6 dikiş atti ince ince atiyorum dedi. Haftaya carsambaya kadar acma su değdirme dedi carsamba gel hem pansuman hem dikis alticam dedi kremde vericekmis. Yani sorun yok şimdilik canim sende cok yardimci oldun cok sagol
Resimde yukledim bak bandajli
Gözün aydın canım geçmiş olsun çok sevindimnihayet kurtuldun küçük ilgi çekmeyen bi bandaj olmuş, doktorun vereceği kremi söylersin canım ve mutlaka 15-20 faktörlük bir güneş kremi edin yüzün için şimdiden
acıdımı peki geçmiş olsun, ne kadar ödedinizAy canim bende tam sana yazicaktim ya
Aldirdim bitti cok şükür. Disci koltugu gibi oturdum sonra kalemle isaretledi nerden kesicegini igne yapti yuzumu kapatti benin oldugu kismi acik birakti sadece kesti dikti canim. 6 dikiş atti ince ince atiyorum dedi. Haftaya carsambaya kadar acma su değdirme dedi carsamba gel hem pansuman hem dikis alticam dedi kremde vericekmis. Yani sorun yok şimdilik canim sende cok yardimci oldun cok sagol
Resimde yukledim bak bandajli
acıdımı peki geçmiş olsun, ne kadar ödediniz
siz neredesiniz çok pahalıya yaptırıyorsunuz sanki, ben 2 yıl önce fiyat almıstım doktordan 3 4 ben için 280 tl ye anlaşmıştık ve özelde cok iyi bir doktor du.Fiyatlarınıza şaşırdımTesekkur ederim Acimadi cok sukur igneden sonra zaten sadece calisildigini hissettim bide yakti kokunu sanirim yanik kokusu geldi burnuma agri olmadi. 700 tl patolojiyle birlikte
Selam canımmDikis alindiktan sonra ve ilaclar scarex jel ve bepanthen plus verildi
Siz cerrahi yöntemle yani kesilerek alınan yöntem için mi o fiyata anlaştınız yoksa lazer için mi? Hangi hastane ve hangi doktor bu ?siz neredesiniz çok pahalıya yaptırıyorsunuz sanki, ben 2 yıl önce fiyat almıstım doktordan 3 4 ben için 280 tl ye anlaşmıştık ve özelde cok iyi bir doktor du.Fiyatlarınıza şaşırdım
Selam canımmbende kaşıntı olmuştu çok az, bir iki güne geçer bence o kaşıntı.
Benine göre çok ince bir dikiş atmış doktorun yüzüne çok beğendim canım yalnızca neden ortadaki dikişi almadı anlamadım?
O iz dikiş atılan iplerden dolayı oluyor ve duş aldıkça geçiyor için rahat olsun
Kremleri sakın aksatma ve mutlaka evden her çıkışında yüzüne güneş koruyucu sür, güneş varmış yokmuş takılmadan sürmelisin
Tekrardan gözün aydın canım
Ortadakini cumartesi alalim iyice kaynasin dedi. Tamam mutlaka surerim gunes kremi
cerrahi yöntem, mersin sistem tıpSiz cerrahi yöntemle yani kesilerek alınan yöntem için mi o fiyata anlaştınız yoksa lazer için mi? Hangi hastane ve hangi doktor bu ?
çok iyiymiş, aldırdınız mı peki?cerrahi yöntem, mersin sistem tıp
hayır fırsat olmadı kaldı oyle sonra keşke o an yaptırsaydımçok iyiymiş, aldırdınız mı peki?