- 23 Ağustos 2016
- 5.861
- 3.704
Sağlık olsun fırsat bulunca hemen yaptırırsınızhayır fırsat olmadı kaldı oyle sonra keşke o an yaptırsaydım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlık olsun fırsat bulunca hemen yaptırırsınızhayır fırsat olmadı kaldı oyle sonra keşke o an yaptırsaydım
İyiyim canımm :) kremlerini sürmeye başlaman gerekiyor bence bir de o iz zamanla normalleşecek ona hazırlıklı olmalısın geçecek yani o ton cildinin kendi rengini alacakfabric canim nasilsin iyisindir umarim bugun son dikiste alindi bak resim ekledim sormak istedigim bisey var 3 Aylik kremi kullanamaya baslamadim henuz ama bu cizgi gibi iz tam olarak gecermi bir iki ay icinde. Ustune fondeten falan surebilir miyim sence ? Benden kurtuldum cızgiyle kalmiyim
Teşekkür ederim umarım sizin de tedaviniz olur ve rahat edersiniz. Bence iz meselesi yeme içme alışkanlıklarından ten yapısına sürülen kremlerden iyi korumaya ve bünyenizin iyileşme hızı gibi bir sürü nedene bağlı.Geçmiş olsun size. Bir şey soracağım tecrübelilerden, ben de aldırmayı planlıyordum aslında ama burnumun kenarında diye iz çok da belli olmaz diye düşünüyordum. Doktor kontrolüne gittiğimde bana ameliyattan başka alternatif sunmadı, iz kalacağını da belirtti ayrıca benin altında travmatik bir doku olduğundan oynadığım için şişkin olduğunu söyledi bir süre oynama ve tekrar kontrole gel dedi ama sonuç aynı olduğundan gitmek istemedim. Siz araştırdınız mı, her yöntem her bene uygulanabilir mi ve iz açısından daha avantajlı olanı var mı acaba? Yoksa tamamen doktora mı bağlı durum?
Malesef izmirde değilim ama 1600 tl çok geldi bana yaHerkese geçmiş olsun ben de sol yanağımdaki beni aldırmak için özel bi doktora gittim bir ben için 1600 tl fiyat verdi Tüp bebek tedavisi gördüğüm için başka araştırma yapamadım öyle kaldı bu arada izmirdeyim ben İzmir'de ben aldıran var mı?
nazlihilton ben de aldırdım canım ve buraya ayrıntılı yazdım geçirdiğim süreçleri.
Her şeyden önce iyiki aldırıyorsun aklında hiç soru işareti kalmasın
Hiç de ağrımıyor hiiiç korkmana gerek yok hemencecik olucak ve biticek.
Aklına takılan şeyleri bana sorabilirsin
cerrahi işlem doktorun uygun gördüğü tüm benler için (büyük,küçük,leke,et beni) geçerlidir. yenileri çıkıyorsa çok büyük bir ihtimalle yüzünüzü güneşten hiç korumuyorsunuz demektir..Arkadaşlar benim de yüzümde küçük benler dışında , büyük benler var et beni şeklinde değil ama, doktorlar cerrahi müdahaleden bahsetmişti ama iz kalır dedikleri için düşünmedim, fakat her geçen gün yeni ben oluşuyor suratımda, en azından kurtulabildiklerimden kurtulayım istiyorum. bu cerrahi işlem sadece büyükler için gecerli sanırım, peki küçük benler için (sonradan büyüyor gerci) bi çözüm var mı?
evt maalesef cok gec farkettim güneşten olduğunu, hep yüzüm yağlıdır ondan cıkıyor diyordum, bikaç doktora gittim bu sene hepsi de güneş deyince güneş kremi aldım yeni yeni kullanmaya başladım arada unutuyorum sürmeyi, bi de sadece dışarı cıkınca kullanıyorum, hergün mü sürmeli? etkisi oluyor mu gerci hala şüpheliyim de bilmiyorum canımı fena halde sıkıyor bu durum.cerrahi işlem doktorun uygun gördüğü tüm benler için (büyük,küçük,leke,et beni) geçerlidir. yenileri çıkıyorsa çok büyük bir ihtimalle yüzünüzü güneşten hiç korumuyorsunuz demektir..
malesef biraz iz kalıyor ama zamanla tenimizin rengini aldıklarını düşününce siyah bir bendense çizgi gibi bir iz daha çekilir geliyor bana
her dışarı çıktığında ve özellikle güneş tam tepedeykenki saatlerde sürmelisin. yaz kış hep sürmek gerekiyormuş. tamam kapkara yağışlı günlerde de sürmeyiz ama açık havalarda sürmekte yarar varevt maalesef cok gec farkettim güneşten olduğunu, hep yüzüm yağlıdır ondan cıkıyor diyordum, bikaç doktora gittim bu sene hepsi de güneş deyince güneş kremi aldım yeni yeni kullanmaya başladım arada unutuyorum sürmeyi, bi de sadece dışarı cıkınca kullanıyorum, hergün mü sürmeli? etkisi oluyor mu gerci hala şüpheliyim de bilmiyorum canımı fena halde sıkıyor bu durum.
anladım cok teşekkür ederimü tecrübelerinize güvenerek bişey daha soracağım;ben güneş kremini alırken satıcı kadın burun üzerine de sürülebilir demişti ama benim t bölgem burun kısmı özellikle cok yağlı kötü bir etkisi olur mu acabaher dışarı çıktığında ve özellikle güneş tam tepedeykenki saatlerde sürmelisin. yaz kış hep sürmek gerekiyormuş. tamam kapkara yağışlı günlerde de sürmeyiz ama açık havalarda sürmekte yarar var
ben hep sürerim ve etkili olduğunu düşünüyorum
Rica ederim ne demek.. bence kötü bir etkisi olmaz, hemen emen bir krem bulursanız cilt tipinize uygun olan rahat edersinizanladım cok teşekkür ederimü tecrübelerinize güvenerek bişey daha soracağım;ben güneş kremini alırken satıcı kadın burun üzerine de sürülebilir demişti ama benim t bölgem burun kısmı özellikle cok yağlı kötü bir etkisi olur mu acaba
peki bu benler için lazer teknolojisi var mı istanbulda ,ben küçük bir yerde yaşıyorum burda doğru düzgün bu tarz işlemleri yapan yer yok maalesef,neden cerrahi operasyon tercih ediliyor, iz bırakması kafama takıldığı için cesaret edemiyorum ki bende sadece bir tane değil bikaç taneRica ederim ne demek.. bence kötü bir etkisi olmaz, hemen emen bir krem bulursanız cilt tipinize uygun olan rahat edersiniz
tabi lazerle ben alımı var ve bir çok yer alıyor küçük bir doktor ve klinik araştırması ile içine sineni bulursun bencepeki bu benler için lazer teknolojisi var mı istanbulda ,ben küçük bir yerde yaşıyorum burda doğru düzgün bu tarz işlemleri yapan yer yok maalesef,neden cerrahi operasyon tercih ediliyor, iz bırakması kafama takıldığı için cesaret edemiyorum ki bende sadece bir tane değil bikaç tane