Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar bugun gittim plastik cerrahiye yarina gun verdi.gobegimde ve karnimda irili ufakli 5 tane ben var ve cok heyecanli oldugum icin dr hafif bi narkoz vericez dedi cok endiseliyim tecrubeli arkadaslar nolur bana bisey soyleyin olucem heyecandan dr yarim saat surer bu islem dedi.sonrasinda cok bi agri oluyor mu.cok korkuyorum.
Dun aksam 1saatlik bi operasyonla aldilar benlerimi kesiyle alip icten estetik dikis yapmis dr oyle soyledi ben olayin hic farkinda degildin normalde lokal anestezi yapiyorlarmis ama ben asiri heyecanlandigim icin dr sakinlestirici igne yapti islem sirasinda uyumusum en son asamada uyandim ve bitmisti suan bandajli ve hafif sizliyor ama iki hafta nasil veklicem sonuclari bilmiyorum patolojiye gidicek de..
bende pazartesi gidecem bana çok kolay bişi demişti doktor uyuşturup alacakmış anestezi ne alaka ki
Normalde lokal yapip islem yapilacak bolgeyi uyusturuyorlarmis ama ben dr konusurken bile asiri heyecanlandim dr islemden once kolumdan bi igne yapti buna sedasyon diyorlarmis narkozun en hafif hali bilincin acik oluyor ama olup biteni pek anlamiyorsun aynen oyle oldu hic bise anlamadim ben zannettim ki on dk uyudum meger pperasyon bir saat surmus.bu durum tamamen benim heyecanimla alakaliydi dr umda saolsun beni anladi cok da iyi oldu hicbise anlamadim ameliyat masasinda uyandim ve odaya aldilar beni.sanada simdiden cok gecmis olsun.
sağol sanada geçmilş olsun bende çok heyecanlı ve korkuyorum ama onlara bakınca cesaret geliyoo sonradan ağrı falan oldumu
Arkadaslar bu sabah özel bir estetik merkezinde yüzümden mercimek büyüklügünde 2 tane ben aldirdim.Ort. 35 dk gibi bir sürede alindi.Estetik dikis yapildigi icin daha ince bir dikis teknigi kullaniliyor.Ayrica estetik dikis olmasi konusunda özellikle tercih edilmesinden yanayim eger yüz icin islem yapilcaksa tabi.Her estetik-plastik cerrahi estetik dikis yapmayabiliyor.Bu anlamda doktor secimi de kesinlikle cok önemli! Ben aldirma isleminden cok korkmama ragmen doktorum bu konuda bana cok yardimci oldu.İslem sirasinda hic aci hissetmedim sadece dudak üstü bölgesi cok hassas oldugu icin igne yapilirken hafif bir aci oldu.Yanagimdaki bene igne yapilirken hic aci hissetmedim.Su an hafif bir sizlama var o da doktorumun yazdigi agri kesici ve antibiyotikle hic hissedilmemekte.Bantlarim p.tesi günü cikartilacak dikislerim de 10 gün sonra alinacak.Ben de forumdaki yorumlar üzerine korkumu yendim ve aldirmaya karar verdim.Kesinlikle korkmayin derim.Cok sükür simdilik bir sorun yok umarim bundan sonraki sürecte böyle güzel devam eder.Sorusu olan arkadaslara burdan yardimci olabilirim.Gelismeler oldukca burdan yazmaya devam edicem.Herkese saglikli günler dilerim.
Quote selam , öncelikle geçmiş olsun
rica etsem hangi hastanede hangi doktora yaptırdın paylaşabilir misin ?
bende istanbulda oturuyorum banada doktor tavsiyesinde bulunurmusunuz benimde aldırmam gereken 2 tane var
Bursa esteticarede Erhan Safak'a da aldirdim. Ücret 650 tl.bende istanbulda oturuyorum banada doktor tavsiyesinde bulunurmusunuz benimde aldırmam gereken 2 tane var