Ben aldırma ile ilgili çok acil yazdım edermisiniz..?

kızlar nihayet benlerimi aldırdım 5 gün oluyor 4 tane benimi lazerle aldırdım özel bir klinikte normalde doktorum bene göre değişir ama 1 ile 5 seans arasında sürebilir her seans ayda 1 demişti fakat 4 benim de ilk seans da düştü şuan sadece yara izleri var ama buda normal aldırdığım gün de dahil olmak üzere dışarı çok rahat çıktım kötü gözükmüyor kapatıcıyla kapatabilisin dedi doktor bir zararı olmaz ben güneş koruyucuda kullanıyorum tekrar ben oluşumu olmasın diye doktorum estetik dikiş bile olsa kesinlikle cerrahi işlemi önermiyor iz kalır diyor lazerde kesinlikle iz kalmıyormuş göreceğiz kalacak mı kalmayacak mı birde benim benlerim deriyle aynı seviye de ya da biraz yüksekte olduğu için lazerle alındı yüzeyden çıkık benler lazerle alınmıyor fakat o benlerde de cerrahi yöntem önermiyorlar buharlaştırma gibi tekniklerle gözle görülür bir iz kalmıyormuş son olarak size fiyatı da söyleyeyim bir ben seans başı 50 tl 2. 3. benler ise 30 tl fakat sgk ile anlaşmalı ve sgk %50 indirimli 140 tl vermem gerekiyordu 4 ben için fakat ben 70 tl verdim dediğim gibi bu her seans için ücret benim tek seans da kayboldu 2. seansa gerek kalmadı tekar kontrole gideceğim ama ondan da ücret almıyorlar ben çok memnunum ben aldırmak isteyen arkadaşlar hiç düşünmesin derim

merak ettim acaba nerde işlem yaptırdınız bende düşünüyorum 3 tane ben için ama yüzeyden yüksekte onu buharlaşma işlemiylemi yok ediyorlar

arkadaslar 3 hafta gectı bende lazerle aldırmıstım ama hala kırmızı neden gecmıyo neden :KK43:((((((((((( lazerle aldıranlar nolur yazsın kac ayda duzelıyo

aslında kesilerek alındığında iz kalmaması gibi bi durum söz konusu olamaz mantık dışı bence.bende yüzümdeki benleri aldırmak için doktora gitmiştik keserek alırım ama iz kalır dedi.iz kalmaz diyenlere inanmıyorum.benimkiler büyük olmadığı için lazerle aldırmamı önerdi bi doktor.benimde kafam karıştı açıkçası şimdide buz terapisi çıktı neye inanmamız lazım bilmiyorum

ben keserek aldırdım doktorum alırken gülümse dedi mimik çizgisine göre alıyormuş kremsiz 2 ayda geçti maalesef şu an doktorumuntayini çıktı aldıracak 5-6 tane benim daha var ama baişka doktora güvenmiyorum Urfa'da:KK50::KK50:

istanbulda özelde aldıran arkaşlarım nerde aldırdı acaba, fiyatları nasıl. bende aldırcam ama doktor tavsiyesi lazım,yardımınızı bekliyorum

bende 4 gün önce 3 tane leke benimi aldırdım şuan biraz geçti gibi ama zamanla daha çok geçiyo dimi ya doktor geçicek tamamen dedi ama ilk güne göre çokçok iyi şuan bekliyorum:/

hangi yöntemle aldırdın leke beni derken yüzeysel benmi şuan durumu nasıl cevap verirsen sevinirim

Merhabalar, benim ben aldırma operasyonu şeklinde alınan izlerim üstünden 1 ay geçmesine rağmen hala geçmedi. Kızarıklar ve falçata atılmış gibi geliyorlar bana. contractubex'i akşamları düzenli olarak kullanıyorum sizce doktora tekrar gitmek için biraz daha beklemeli miyim?

arkadaşlar yardım lütfen

benim sağ göz alt kapağımda alt kirpik dibimde ben var onu aldırabilir miyim sonuçta tam gözümün kenarı gözüme zararı olurmu gözün tam dibinde olan bu benler alınabiliyormu birde en iyi hangi yöntemle alınabilir...

arkadaşlar yardım lütfen

benim sağ göz alt kapağımda alt kirpik dibimde ben var onu aldırabilir miyim sonuçta tam gözümün kenarı gözüme zararı olurmu gözün tam dibinde olan bu benler alınabiliyormu birde en iyi hangi yöntemle alınabilir...

kızlar yardımcı olacak yok mu:KK50:

lazerle alındıgında yeniden cıkabiliyormus doğrumuki acaba aramızda bunu yaşayan varmı?

merhaba,
bende yazın çenemle yanağım arasındaki benimi aldırmıştım,lazerle aldırmadım,doktorum önermedi,doktorum Memorial Hastanesinde Dr. Barış Çakır'dı,iğneyle uyuşturdu,keserek aldı,hiç acı hissetmedim,iyi ki adırmışım,şu anda izi bile yok,zamanla kayboldu,arkadaşımında yüzünde benleri vardı,cilt doktoruna gitti,aldırdı ama malesef izi kaldı ve izler sanki yıldız tornavidayla yüzüne bastırmış gibiydi,alınan benim patolojiye gönderildi,herhangi bir şey çıkmadı çok şükür,toplam maliyetine gelince açıkçası bir hayli pahalıydı,ilaçlar,muayene,opresyon yaklaşık olarak 750 ytlyi buldu,bu arada ssk geçmiyor bu hastanede.
şimdiden geçmiş olsun,sana tavsiyem iyi bir doktora benlerini aldırmandır...

sizin benlerinizin boyutu nekadar dı ve nekadar sürede geçti acaba bende aldırmak istiyorum 4 adet acaba hepsini birden aldırsam izleri çokmu belli olur yada siyah syah durmassında iyimidr karar veremedim

sizin benlerinizin boyutu nekadar dı ve nekadar sürede geçti acaba bende aldırmak istiyorum 4 adet acaba hepsini birden aldırsam izleri çokmu belli olur yada siyah syah durmassında iyimidr karar veremedim

Ben Ankarada devlet hastanesinde aldırdım 5 tane. 4 üyüzde biride koldaydı.Keserek aldılar.Hiç ilaç kullanmadım kendiliğinden geçti. İz de kalmadı.KOrkma seni rahatsız ediyorsa aldır.

Devlet hastanesinde plastik cerrahide aldır parada ödemezsin.

Ben Ankarada devlet hastanesinde aldırdım 5 tane. 4 üyüzde biride koldaydı.Keserek aldılar.Hiç ilaç kullanmadım kendiliğinden geçti. İz de kalmadı.KOrkma seni rahatsız ediyorsa aldır.

Devlet hastanesinde plastik cerrahide aldır parada ödemezsin.

4 tane aldırmak istiyorum fakat bunların hepsini birden mi aldırmak mantıklı yada iki iki aldırmak mı? sizin nekadar sürede iyileşti ? yüzümde 4 yerde de siyah iplerle dolaşmak nasıl bir duygu olur karar veremiyorum mutlaka aldırmak istiyorum offf izlerin belirgin şekilde azalması nekadar zaman aldı?

Ben dün dudağımın üstünde küçük bi et benini aldırdım işlem beş dk sürdü sürmedi devlet hastanesine plastik cerraha aldırdım gayette güzel ilgilendi espirili hoş bi doktordu .korkmanıza gerek yok, gidip başka bi yerde yaptırıp bisürü para vermenizede gerek yok haftaya salı dikişlerim alınıcak bugün bandajı değiştirmek için açtım çok küçük bi iz var dikiş bölgesinde oda zamanla farkedilmeyecek duruma gelicektir eminim :KK66:

sonunda benlerimi cerrahi operasyonla aldırım.plastik cerraha aldırdım.doktoruma çok güvendim ve beni cok doğru yönlendirdiğini düşünüyorum.iz kalıp kalmamasını sordugumda doktorun,kullanılan aletlerin ipin ve iğnenin ince uçlu olması ve en önemlisi de ten yapısının iz kalıp kalmamasında büyük etken oldugunu söyledi.birtanesini alıp nasıl olacagna bakalım dedi ona göre diğerlerini alırız yada almayız dedi 20 gün önce bir tanesini aldırdım 5gün dikişli kaldı dikişler alındıktan sonra sivilce sıkılmış gibi bir kırmızılık vardı.git gide kızarıklıgı azaldı.kk kulubundeki arkadaşların yazılarından cesaret alıp aldırdım hatta bi arkadaş fotolarını koymustu siyah ben olacagna okadarcık iz olsun diyordum ama benimki çok daha iyi iyileşiyor 20 günde neşter izi bile yok hafif bir kızarıklık .sonra diğer 3 tanesini de aldırdım.beni rahatsız edenler mutlaka aldırmalarını tavsiye ederim kesnlikle korkulacak endişe edilecek bir durum yok cilt yapısından belki kısa sürede geçmezde daha uzun süede geçer ama iz kremi etkili sonuc veriyor mutlaka benden daha iyi duracağı kesin

ayrıca kk kulubundeki ben aldıran ve paylaşan arkadaşlara teşekkürler.sizler sayesinde cesaretimi toplayıp aldırdım ve iyiki aldırmışım

benimde aynı şekilde 15 gün olmasına rağmen beklediğimden bile daha iyi sonuç iz kremini kullandıkçada tamamen yokolucak bence iz

tupper
sonunda benlerimi cerrahi operasyonla aldırım.plastik cerraha aldırdım.doktoruma çok güvendim ve beni cok doğru yönlendirdiğini düşünüyorum.iz kalıp kalmamasını sordugumda doktorun,kullanılan aletlerin ipin ve iğnenin ince uçlu olması ve en önemlisi de ten yapısının iz kalıp kalmamasında büyük etken oldugunu söyledi.birtanesini alıp nasıl olacagna bakalım dedi ona göre diğerlerini alırız yada almayız dedi 20 gün önce bir tanesini aldırdım 5gün dikişli kaldı dikişler alındıktan sonra sivilce sıkılmış gibi bir kırmızılık vardı.git gide kızarıklıgı azaldı.kk kulubundeki arkadaşların yazılarından cesaret alıp aldırdım hatta bi arkadaş fotolarını koymustu siyah ben olacagna okadarcık iz olsun diyordum ama benimki çok daha iyi iyileşiyor 20 günde neşter izi bile yok hafif bir kızarıklık .sonra diğer 3 tanesini de aldırdım.beni rahatsız edenler mutlaka aldırmalarını tavsiye ederim kesnlikle korkulacak endişe edilecek bir durum yok cilt yapısından belki kısa sürede geçmezde daha uzun süede geçer ama iz kremi etkili sonuc veriyor mutlaka benden daha iyi duracağı kesin

ayrıca kk kulubundeki ben aldıran ve paylaşan arkadaşlara teşekkürler.sizler sayesinde cesaretimi toplayıp aldırdım ve iyiki aldırmışım

çok geçmiş olsun tupper . darısı benim başıma hayırlısıyla.benlerinizi nerde hangi doktora aldırdınız acaba ?

X