- 13 Mayıs 2013
- 461
- 94
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
önce bulundugunuz yerdeki bir cildiyeciye görünün bence.o size dogru yolu gösterecektir.
ben size kendi yaşadığımı anlatayım;genel cerraha gittim bulunduğum yerde çok alternatifim yoktu.buharlaştırma denilen bir yöntemle aldı benlerimi ama benim et beniydi.
siz de bu forumdaki diğer konulara da bakın isterseniz bahsetmiş arkadaslar yaşadıklarından..bir de atilla kaya yazın google'a ve benin fotografını yolladıgınızda size aşama aşama bilgi veriyor.umarım yardımcı olabilmişimdir..
arkadaşlar benimde gözümün hemen altında doğum lekesi var.fakat et beni şeklinde değil.ben nasıl şekilde aldırıcam bunu fondötenle muazzam şekilde kapatıyorum ama yaş ilerlediikçe kırışıklık boyutu artar veya gün boyu hava almadığı için cilt hastalığı falan olur diye korkuyorum.çünkü sürekli kapatıyorum ve aartık kurtulmak istiyorum.lazerle alımı olurmu çünkü göz altında gözlük takılınca lekede kapanır diye korkuyorum.soyma peeling işlemleri ne derecede faydalı olur nekadar sürer tam bi sonuç verirmi bilmiyorum.hiçbi doktorla görüşmedimde henüz.sizlerin önerileri bnm için çok değerli.lütfen yardımcı olurmusunuz.fikrlerinize ihtiyacım varEki Görüntüle 958890
Ay allah korusun cnm neden ölmüş acaba yapılan bi maddeye karşı alerji belki..umarım hiçbi sorun olmadan aldırırım.bnde gözümün altında olduğu için endişe ediyorum.. Of napıcam bilemiyorum gerçektenbuna benzer bir izi bir kız çocugunun kolunda varmış ve ailesi aldırmıştı geçen yıl bütün tvlerde haberleri vardı kız ölmüştü bu tür geniş benler farklı olabiliyor iyice araştırmalısın çok dikkatli olmalısın benimde 2benim vardı yüzümde 2yıl evvel aldırdım izi bile kalmadı ozamanlar iğne ucu kadar olan 2 ben vardı şimdi büyükler onları aldırmak için fırsat kolluyorum ilk fırsatta aldırıcam umarım hiç bir sorun çıkmaz ve sende aldırırsın benini tatlım geçmiş olsun ama şekil olarak geniş olması nedeniyle dikkatli ol içine sinmeden aldırma
Ay allah korusun cnm neden ölmüş acaba yapılan bi maddeye karşı alerji belki..umarım hiçbi sorun olmadan aldırırım.bnde gözümün altında olduğu için endişe ediyorum.. Of napıcam bilemiyorum gerçekten
Evet ama devlet ilgilenmiyor doğru düzgün.özeldede harcicak param yok şuara.oyüzden erteliyorum ozamana kadarda araştırıyorum işte...Aslinda sorun edilecek bir ben degil doktora gorun zaten ne gerekiyosa yapar
kızlar nihayet benlerimi aldırdım 5 gün oluyor 4 tane benimi lazerle aldırdım özel bir klinikte normalde doktorum bene göre değişir ama 1 ile 5 seans arasında sürebilir her seans ayda 1 demişti fakat 4 benim de ilk seans da düştü şuan sadece yara izleri var ama buda normal aldırdığım gün de dahil olmak üzere dışarı çok rahat çıktım kötü gözükmüyor kapatıcıyla kapatabilisin dedi doktor bir zararı olmaz ben güneş koruyucuda kullanıyorum tekrar ben oluşumu olmasın diye doktorum estetik dikiş bile olsa kesinlikle cerrahi işlemi önermiyor iz kalır diyor lazerde kesinlikle iz kalmıyormuş göreceğiz kalacak mı kalmayacak mı birde benim benlerim deriyle aynı seviye de ya da biraz yüksekte olduğu için lazerle alındı yüzeyden çıkık benler lazerle alınmıyor fakat o benlerde de cerrahi yöntem önermiyorlar buharlaştırma gibi tekniklerle gözle görülür bir iz kalmıyormuş son olarak size fiyatı da söyleyeyim bir ben seans başı 50 tl 2. 3. benler ise 30 tl fakat sgk ile anlaşmalı ve sgk %50 indirimli 140 tl vermem gerekiyordu 4 ben için fakat ben 70 tl verdim dediğim gibi bu her seans için ücret benim tek seans da kayboldu 2. seansa gerek kalmadı tekar kontrole gideceğim ama ondan da ücret almıyorlar ben çok memnunum ben aldırmak isteyen arkadaşlar hiç düşünmesin derim