kızlar nihayet benlerimi aldırdım 5 gün oluyor 4 tane benimi lazerle aldırdım özel bir klinikte normalde doktorum bene göre değişir ama 1 ile 5 seans arasında sürebilir her seans ayda 1 demişti fakat 4 benim de ilk seans da düştü şuan sadece yara izleri var ama buda normal aldırdığım gün de dahil olmak üzere dışarı çok rahat çıktım kötü gözükmüyor kapatıcıyla kapatabilisin dedi doktor bir zararı olmaz ben güneş koruyucuda kullanıyorum tekrar ben oluşumu olmasın diye doktorum
estetik dikiş bile olsa kesinlikle cerrahi işlemi önermiyor iz kalır diyor lazerde kesinlikle iz kalmıyormuş göreceğiz kalacak mı kalmayacak mı birde benim benlerim deriyle aynı seviye de ya da biraz yüksekte olduğu için lazerle alındı yüzeyden çıkık benler lazerle alınmıyor fakat o benlerde de cerrahi yöntem önermiyorlar buharlaştırma gibi tekniklerle gözle görülür bir iz kalmıyormuş son olarak size fiyatı da söyleyeyim bir ben seans başı 50 tl 2. 3. benler ise 30 tl fakat sgk ile anlaşmalı ve sgk %50 indirimli 140 tl vermem gerekiyordu 4 ben için fakat ben 70 tl verdim dediğim gibi bu her seans için ücret benim tek seans da kayboldu 2. seansa gerek kalmadı tekar kontrole gideceğim ama ondan da ücret almıyorlar ben çok memnunum ben aldırmak isteyen arkadaşlar hiç düşünmesin derim