Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonunda bugün operasyon geçirdim. Anestezi iğnesi biraz acıtıyor gerçekten de. Yani 1den 10a kadar acı değerlendirmesi yapsam 4.5 verirdim bu acıya. Tabi ki bu kişiye göre değişebilecek bir durum. Özellikle benim gibi iğne fobisi olanlar için iğne öncesi tuhaf anlar yaşanabiliyor :) Ama 2-3 saniye sürüyor bu acı. Birkaç kez iğneyi batırıyor benin etrafını tamamen uyuşturmak için. En sonuncusunu hissetmiyorsunuz bile. O kadar kısa sürüyor uyuşması. İşlem sırasında da kesmeyi hissedip hiç acı duymamak da tuhaf bir duygu uyandırıyor insanda :S Ama paniklemeyin sakın! 5dk'dan uzun sürmüyor masaya yatmakla kalmak arasındaki süre :)))
Sabah 11.30 civarında oldu işlem. Öğlen 2'ye kadar da pek acı hissetmedim. Şimdi biraz acıyor. Parol ağrı kesici yazdı doktor. Acımaya başlayınca bir tane içtim ama henüz pek etkisi olmadı açıkçası. Yine de o kadar büyütülecek bir acı değil. Buna da 2.5-3 arasında bir değer verebilirim şuan için. Üstelik benim aldırdığım ben dudağımın üzerindeydi. Oldukça hassas bir bölge olmasına rağmen düşündüğüm kadar çok acımıyor :) Zamanla azalacaktır sanıyorum.
Normalde 2 gün hiç su değdirmeyip sonra üzerindeki bandaj çıkarılıyormuş. Ama bana 3 gün sonra duş alırken çıkar dedi. İçine estetik dikiş attığı için sanırım. en üstte galiba garanti olsun diye 1 tane normal dikiş attı. Şu anda kapalı olduğundan dikiş sayısını tam bilemiyorum :) Cumartesi günü bandajı çıkarınca dikişli halinin fotosunu da ekleyeceğim. Nasıl göründüğünü merak edenler mutlaka vardır. Ben çok merak ediyorum mesela :)))
İlk hali ve şimdilik son durumu böyle:
Eki Görüntüle 387779
Eki Görüntüle 387778
Bende iz kalmasından çok korkuyorum. Birde ne kadar sürüyo acaba beni alması ?
Bende aldırmak istiyorum ama benim ki et beni değil normal ben, bu tür benler alınınca tekrar çıkıyormuş diyorlar.. :// doğru mu? bir de kalan iz aşırı büyük olmuyor değil mi?
arkadslar bende bazı arkadsların denemıs oldugu elma sırkesyle ben dusurme tedavısını ugluyanlardanım kesınlıkle sonuc alınıyor bılgınz olsun
kızlar,ameliyat olup iz kalmamış olanlar :) lütfen bana doktor ismi verebilir misiniz? özelde olabilirim.cevap yazarsanız sevinirim...:)
Et beni ile ilgili aldırmadan önce şu yönteme bir göz atabilirsiniz.
xxxxxxxx
Sigortada aldırmıştım normal dikişle iz falanda kalmadı çok memnunum plastık cerrahıye aldırmıstım.
ben de eğitim ve araştırma hastanesinde alıcam..hiç para ödemicem o kısmı süper:) alın kırışıklığı gibi iz kalır dedi doktorum.ensemdeki sorun değil de çenemde minik bi ben var.mercimek kadar..belki de gamze gibi durur:))
Geçmiş olsn şimdiden cnm benim benim çok küçüktü nokta kadr hani türkn şorayın ki gibiydi ama ben yüzde ben sevmediğimden sebep aldırdım millet bana niye aldırdın sana yakışıyordu falan demesine ragmen hıc sevmıyordum allahın gucune gıtmesın ama aldırdım mutluyum belkıde kucuktu dıye bende iz kalmadı , ama benım bır arkadasımın alnında kocaman ben vardı aldırdı ondada hıc ız kalmadı kalmadımı kalmıyor netıcede.
Et beni ile ilgili aldırmadan önce şu yönteme bir göz atabilirsiniz.
xxxxxxxx
sağol canım..yarın ablamın benini aldırıcaz.nohut kadar onunki..ben acısını merak ediyorum aslında..iğneleri vurunca çok acıyo mu..iyileşmesi ne kadar sürüyo..güneşe ne kadar süre çıkmamk lazım falan filan:))tecrübelerini anlatırsan sevinirim..bir de bir ilaç varmış..hiç iz bırakmıyomuş..sn ne ilacı kullandın