Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar benim yüzümde 6 tane ben var ben aldıramam çünkü 17 yasındayım çocuk sayılıorum bitkisel bi çözüm yokmu ???? krem falan
Merhaba geçmiş olsun öncelikle,
Doktorun Ali Kılıç mıydı ?
solovoi, mesajını yeni gördüm şimdi yazıyorum. o doktor beyi hiç bilmiyorum. ben kendi hastanemde olduğu için ali beyi biliyodum ferhan bey hakkında hiç bilgim yok :/ gerçi gidip görüşmüşsündür zaten muhtemelen, içine sinerse zaten aldırırsın. cerrahlariçin zaten küçük bir işlem ben alma.
benim aldırdığım normal bendi. 1cm filandı. keserek aldılar.ama tabii dikiş izi kaldı. küçük de aldırdım ondan dişiş izi belli olmuyor gibi bişey diyebilirim. büyükler lazerle alınmıyoro sadece etbenlerinde yada çok küçük benlerde gecerli. et benini bide yakarak aldıklarını duymuştum...Arkadaşlar aldırdığınız bu benler et beni mi?
Benim de yüzümde normal benlerim var.Aldırmak istiyorum ama korkuyorum.Çok iz kalır mı diye?Öyle çok büyük değiller.Mercimek tanelerinden daha küçükler.Neyasan kibenim aldırdığım normal bendi. 1cm filandı. keserek aldılar.ama tabii dikiş izi kaldı. küçük de aldırdım ondan dişiş izi belli olmuyor gibi bişey diyebilirim. büyükler lazerle alınmıyoro sadece etbenlerinde yada çok küçük benlerde gecerli. et benini bide yakarak aldıklarını duymuştum...
Arkadaşlar resim çekersem koyacağım dikişten sonrasını. Eski halini çekmedim. Söz veremiyorum ama.
Ben ssk da aldırdım. Plastik cerrahide. Hissetmiyorsunuz gayet kolay ve rahat bir operasyon.
Bende etrafı kızarmış gibi görünüyor. Bana sağlık ocağında doktor kızarmış demişti ve iltihap olabilir diye antibiyotik vermişti. Kullandım onları 19 gün oldu operasyon geçireli ve dikişleri de 7.gün aldırmıştım. 12 gündür kızarık gibi duruyor. Normal olduğun düşünüyorum. Belki tende tene değişiyodur 123oley. Bilemiyorum. Bendeki kırmızı diyeyim sana. Doktor demişse şüphe etme. Demekki normal bi durum. Yine de içinde şüphe varsa başka bir doktora göster istersen ya da sağlık ocağına.
Bende aldırmak istiyorum ama kalıcı iz kalır diye çok korkuyorum, birde yaş sınırı var mı acaba? :/ Çünkü ben 14 yaşımdayım. :/
Bende aldırmak istiyorum ama kalıcı iz kalır diye çok korkuyorum, birde yaş sınırı var mı acaba? :/ Çünkü ben 14 yaşımdayım. :/
Selam,
Ben de dudağımın üzerindeki herkesin bana çok yakıştırdığı ama benim kendimi bildim bileli hiç sevmediğim benimi aldırmaya karar verdim. O kadar ki dudağı bensiz insanlara imrenerek bakıp, suratının herhangi bir yerinde bariz siyah beni olan insanlardan anında soğumama neden oldu hep. Ne saçma dimi ama elimde değil
Ümraniye Devlet Hastanesi'nde ameliyat olacağım. 11 Nisan'a gün verdi doktor. Karar vermemdeki en önemli etken bu konuyu okumuş olmamdı :) Yorum yapanlara teşekkür ederim.
Yalnız daha önce kimsenin bahsetmediği bir ayrıntı: Kan testi yaptırmamı istedi doktor. Hepatit falan taşıyıcısı mıyım diye yapıldığını söyledi. Hiç de sevmem kan vermeyi :/ neyse dün hallettim de kurtuldum bayılmadan :)))
Ameliyattan sonra önceki ve sonraki halimin fotolarını ekleyeceğim merak edenler olur diye. İyileşme sürecinde de yine unutmazsam her hafta foto güncelleyeceğim :) bakalım izler ne kadar azalacak hep beraber göreceğiz