- 23 Mart 2012
- 8
- 0
Geçmiş olsun şimdiden :) Kan testi yaptıranı hiç duymamıştım ama vardır bir bildiği elbette. Doktor olan olan o sonuçta. Ben kan testi yaptırmadım ama sordu doktor bir hastalığın alerjin duyarlılığın var mı diye.
Sonuçta kararını vermişsin ben de böyle bir operasyon geçirdim ama yine de emin misin? yani benin yeri kulağa hoş geliyor marilyn monroe gibi :) Büyük müydü ya da şekli mi dağınıktı ? Ruj vs sürmene engel oluyor mu? Yoksa sadece sen mi sevmiyorsun? Ben bir doktor tanıdığımı arayıp konuşmuştum yaptırmadan önce beni çok sever kendisi ve bana kendine 2 ay ver eğer hala istersen yaptır hatta imkanın varsa görünmeyen bir yerde dene demişti. ben hemen randevu aldım kardeşimin doktorundan.Ona güvendiğim için de yaptırdım. Yoksa iki ay düşünecektim. Aklında olsun bence senin de.Benim 15 gün geçti bakalım nasıl olacak merak ettiğin birşey olursa cevaplarım.
İyi düşün kendin için en güzel kararı ver.
Çok teşekkür ederim :) ben de kan verirken tam anlamıyla kanı çekilen bir insan olduğumdan burada hiç kimse de bahsetmediği için doktor test yaptır dediğinde şok geçirip bir an vazgeçecek bile oldum
Çok uzun zamandır istiyordum aldırmayı ama çok pahalı bir estetik ameliyatıymış gibi düşünmüştüm hep. Tesadüfen aklıma gelip forum konularını okuyunca "bu muymuş yaw yarın gider aldırırım" dedim direkt ameliyattan sonra paylaşacaktım ama madem sordun bi foto ekliyorum :) çok küçük sayılmaz benim için. Bayağı bir de çıkıntılı bir ben. 4-5 yaşlarımdan beri hatırlıyorum olduğunu. Düzenli, benim büyümemle orantılı büyüdü. Üzerindeki kıl/bıyıkları doğal olarak alıyorum cımbızla. Ne bir kanama oluyor ne de bir acı veriyor. Herhangi bir kanser riski olduğunu sanmıyorum o nedenle. Sadece hiç hoşlanmıyorum artık. Bazen unutuyorum olduğunu aynada görmüyorum bile ama çoğunlukla rahatsız ediyor görüntüsü. Yara izi kalmasından da çok korkmuyorum. Hep sevmişimdir ufak tefek yara izlerimi :))) Çok çok rahatsız ederse iz veya "ay aman keşke aldırmasaydım" gibi hiç ama hiç sanmadığım bir psikolojiye girersem de aynı yere piercing taktırabilirim :) Yani şimdiden çok hazırladım kendimi onsuz yaşamaya ve zaten daha 20 gün gibi bir süre var önümde :) Vazgeçeceğimi ya da sonrasında pişman olacağımı sanmıyorum. Yine de düşünüp uyardığın için çok teşekkür ederim :)