ben aldırdıktan sonra iz kalması ?

olimpik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2012
122
2
68
Eskişehir
arkadaşlar benle ilgili çok konu var çoğunu okudum. ama benim merak ettiğim benin iyileşme süresi. alnımda kırmızı mercimek büyüklüğünde et beni var. birkaç gün içinde aldırmak istiyorum fakat haftaya memlekete gideceğim o zamana kadar iyileşir mi ve aldırırken ya da aldırdıktan sonra ağrı sızı oluyor mu doktora gitmeden önce fikir edinmek istedim. bir de bu iz kalma meselesi baya korkutuyor :(

5 gün içinde ancak dikişlerin alınabilir. Kesiyle alınırsa dikiş atılacak mutlaka. bir anda iz yokmuş gibi olması mümkün değil.

arkadaşlar benle ilgili çok konu var çoğunu okudum. ama benim merak ettiğim benin iyileşme süresi. alnımda kırmızı mercimek büyüklüğünde et beni var. birkaç gün içinde aldırmak istiyorum fakat haftaya memlekete gideceğim o zamana kadar iyileşir mi ve aldırırken ya da aldırdıktan sonra ağrı sızı oluyor mu doktora gitmeden önce fikir edinmek istedim. bir de bu iz kalma meselesi baya korkutuyor :(

Ağrı sızı yok denecek kadar az. işlem sırasında birşey hissetmezsin zaten ilk gün biraz sızlama oluyor sonra geçiyor.

amcam üst kaşının üstünde orta büyüklükteki bir beni yaklasık 7 sene önce aldırdı ben baktığımda hiç bir iz görem,yorum ağrı sızı olayını bilemem ama iz kalmadı onda

Back
X