'Ben ailemin istediği biriyle birlikte olmaya mahkumum' ne demek ?

Seni sevmiyorum demek malesef.

Evet aileye önem verdiğini biliyordum da boyutunu bilmiyordum. Bir de diyelim evlenseydik cidden sıkıntı olacaktı aniden göreve gitmesi, sürekli tayin olması ve ailesine de böyle bağlıysa. Şimdiden bitmesi iyi oldu. Dünkü şok halinde geçti. Tüm mesajları sildim

Geri dönerse sakın konuşmayın, zaten çok bi yaşanmışlığınız da yok..Birileriyle daha konuşuyordur muhtemelen. Siz çalışıyor muydunuz?
Yok geri dönse de benim için bitti. Bence de başkası daha vardı birden bitirdiğine göre o daha baskın gelmiş. Evet çalışıyorum öğretmenim.

Yakın erkek arkadaşınız adamın aileci biri olduğunu biliyordur, resmen sizi psikolojik sıkıntı çeken diğer arkadaşına iyi gelirsiniz diye kullanmış oluyor bu durumda. Ben olsam o arkadaşı arayıp, benim antidepresana benzer bi halim mi var diye carlardım.

Son gelişmeyi yazıyım de sizler haklı çıktınız hanımlar. Yarım saat önce sosyal medyadan engeli kaldırıp yazdım. Ne olduğu umrumda değil. Belki zaten evlisin belki de iki aya nisanlanirsin umrunda değil. Sadece benimle ilgili telefonda bir şey kalsın istemiyorum dedim. +18 foto hiç atmadım normal şeylerdi yine kalsın istemezdim.
Her şeyi sildim merak etme dedi. Evet evliyim yaptığımın yanlış olduğunu farkındayım yazmış. Görüldü atıp engelledim...

O arkadaşınızın kafasının kırılma vakti gelmedi mi sizce?

Haklı çıkmak istemezdim :/ çoğu böyle maalesef heyecan arıyorlar kendilerince. Çok uzatmadan bitmesi iyi olmuş

Aynen buluşmadan yüz göz olmadan bitmesi daha iyi oldu. Inşallah karısı fark eder de ona daha çok üzüldüm ben.
Evet gerçekten. Böyle konular okuduğumda kendimi hep o kadınların yerine koyuyorum. Üzülüyorum. Sizde Allah’ın sevdiği kuluymuşsunuz erkenden bitirmiş. Şükredin vallahi.

Evet gerçekten. Böyle konular okuduğumda kendimi hep o kadınların yerine koyuyorum. Üzülüyorum. Sizde Allah’ın sevdiği kuluymuşsunuz erkenden bitirmiş. Şükredin vallahi.
Ben de böyle durumlarda kadına üzülüyorum. Hesabında da çok az kadın vardı keşke bilsem de yazsam. Gerçi inanmayabilir böyle bir şeye de. Rahatladım ama

Ben de böyle durumlarda kadına üzülüyorum. Hesabında da çok az kadın vardı keşke bilsem de yazsam. Gerçi inanmayabilir böyle bir şeye de. Rahatladım ama
Aman siz sakın yazmayın eşine. Kadın iftara atıyorsun der sana inanmaz başına üşüşür eşi ikna eder bir şey olur kafan ağrır. Emin ol böyle adamın bu olayları bitmez. Mutlaka eşi yakalar. Karısı affeder sen kötü olursun arada.

Ay serefsizzzz

Daha yüz yüze bir kere bile görmemişsin. Muhtemelen evli bile olabilir. Nasıl güveniyorsunuz bu devirde aklım almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…