Ben ağlarken..

venus-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
398
363
53
Bilenler bilir 5 aydir bebek istiyoruz.Yok olmuyor. Bu ay cok inandim yine olmadi.Aksi gibi işte cok sikintili stresli bi donemdeyim.Delirecegim acayip duygusalim.esimle adet oldugum ilk gun yani dün,tartistim aptal bi sebepten,bi sucu yoktu benim sinirimi ondan cikarmamdi.adet oldugumu bu sabah ögrendi. Ama bekledigim hassasiyeti gostermedi darginlik devam etti. Bu arada biz hic tartismayiz..herzaman bana deger veren seven bir adamdir. Bana ne olduyda bu bebek calismalarindan sonra basladi.bugun erkek arkadaslariyla iftara gitti. Gitsin sorun yok zaten oructa degil fakat saat 11 oldu aramiz limoni diye bende yazmiyorum. Ben evde agliyorum.. o arkadaslariyla.aradim nerdesin dedim sesi cok iyi surdayim diyor iyi dedim kapadim. Yine arayan ben ama.ben istiyorum ki ben kotuyum herseyi soylemeye gerek yok anlamasi tahmin etmesi yanimda olmasi lazimdi. En yakin arkadasim hamile, ona cok sevindim o ayri konu ama benim israrimla benden sonra basladi calismalara, cok sevindim.fakat allah yukarda bogazima icime bi yumruk oturdu,kiskanmak degil anlayin iste, dağildim... Kirginim cok..esime..bugun yanimda olmaliydi..Ben soylemeden anlamaliydi,,boyle guclu durmaya calisarak hata mi ettim..

Son düzenleme:
5 ay sadece.
Allah aşkına şaka mısınız nesiniz anlamadım ki.
Bir de başkası ile kıyas yapıyorsunuz

Bu arada iftar 8.30
Yemek yendi, muhabbet edildi derken 11-12-1 normaldir.
Sizin gel gitleriniz var diye adama da hayatı zehir etmeyin

Bilenler bilir 5 aydir bebek istiyoruz.Yok olmuyor. Bu ay cok inandim yine olmadi.Aksi gibi işte cok sikintili stresli bi donemdeyim.Delirecegim acayip duygusalim.esimle adet oldugum ilk gun yani dün,tartistim aptal bi sebepten,bi sucu yoktu benim sinirimi ondan cikarmamdi.adet oldugumu bu sabah ögrendi. Ama bekledigim hassasiyeti gostermedi darginlik devam etti. Bu arada biz hic tartismayiz..herzaman bana deger veren seven bir adamdir. Bana ne olduyda bu bebek calismalarindan sonra basladi.bugun erkek arkadaslariyla iftara gitti. Gitsin sorun yok zaten oructa degil fakat saat 11 oldu aramiz limoni diye bende yazmiyorum. Ben evde agliyorum.. o arkadaslariyla.aradim nerdesin dedim sesi cok iyi surdayim diyor iyi dedim kapadim. Yine arayan ben ama.ben istiyorum ki ben kotuyum herseyi soylemeye gerek yok anlamasi tahmin etmesi yanimda olmasi lazimdi. En yakin arkadasim hamile, ona cok sevindim o ayri konu ama benim israrimla benden sonra basladi calismalara, cok sevindim.fakat allah yukarda bogazima icime bi yumruk oturdu,kiskanmak degil anlayin iste, dağildim... Kirginim cok..esime..herseye..kadere...bugun yanimda olmaliydi..Ben soylemeden anlamaliydi,,boyle guclu durmaya calisarak hata mi ettim..yardimci olun br yoksa kafayi yiyecegim...
Yalniz bu stres bebek sahibi olmanizi guclestirir. Daha cok yeni baslamissiniz biraz sabirli ve sakin olmaya calisin.

Çocuk olmadan evlilik devam etmiyor mu?
Tek eksik çocuk mu?
Çocuğun olmaması eksiklik mi?
Hanimefendi ben burda çocuk mevzusu yuzunden olan duygusallagimdan bahsediyorum bunun disinda esimle bir sorunum yok zaten.Konunun ana iceriği bu zaten.Siz nereden evliligin devam etmemesine geldiniz onu hic anlamadim.Tabiki konu burada benim hissettigim yalnizlik. Bence konumu tekrar okuyun.

Bende ilk denemede olacak sanıyordum :)) ben denemeye başlamadan arkadaşlarıma sordum kimi prezervatifle korunurken kaldım dedi.. kimi 8 yıldır korunuyordum ayy bıraktığım ilk ay hamile kaldım dedi.. kimi ayy inanır mısın 1 kere korunmadık oluvermişş ben şok dedi. Ben tabii yaa yaaa yaa diyerek aptal aptal dinliyorum :)) dedim bunların böyle olduysa bi yapayım olur. 9 aydır uğraşıyoruz valla :))
Sonradan bana ilk ayy olduğğğğ biliyorr musuğğnn diyen kadının kocası eşimle konuşurken yaa geçen sene 2 ameliyat oldum demiş( tabiki olabilir sıkıntı burda değil sıkıntı ayyy benim ilk deneme tuttu diye uydurması) diğer arkadaşımız boş bulunup ee 9 aydır denemişsin elife sorsana rahim filmini nerede çektirmiş dedi :))

Yani kimse ay ben 10 ay denedim, 2. Yılımda gebeydim demiyor bu da olumsuz etkiliyor bizleri. Ben bir tek burada gördüm 8-10 ay deneyen benim gibileri komşularım, arkadaşlarım heppp plansız hep ilk denemede hepp ayy tesadüf :))))

Hayir 5 ay. Kimine gore kisa gelebilir,onlar lutfen bana kizmasin.Ben 5 ayda bu kadar yiprandiysam onlari hayal bile edemiyorum:KK43:
Oooooo 5 ayda sadece 5 kere regl oluyoruz. Siz gemileri çok çabuk yakmışsınız böyle olmaz. Ben 6 sene bekledim. Bir arkadaşım 15 sene. Böyle de olabilirsiniz? Bir ablayla tanıştım tam 25 senedir olmuyor diyordu ama tedaviyi bırakmış değildi. O zaman delirirsiniz herhalde?
Kendinize gelin her şeyi olağan akışına bırakın. Su akar yolunu bulur. Boş yere huzursuzluk yaparsanız yapacağınız çocuk size mutluluk değil aksine mutsuzluk getirir.

5 ay gercekten kisa bi sure. Biz 1 seneye yakin denedik olmadi. Sadece olcak mi diye strese girdim heycan yaptim. Hani su test yapmadan omceki ve yaparkenki heycandan bahsediyorum. Niye olmuyo diye degil. Yada olmadiginda yıkılmadim. Hatta ben dusunmeyi denemeyi birakmaya karar verdigimiz ay hamile kaldim. Kafanda surekli bebek olursa olmuyo.

Cok stres yapman olmamasinin sebebi ben sana soyleyeyim. Esinede kizma kotu bisey yapmamis emin ol. Bence asiri hassassiniz. Bebek calismalarina ara verip bi psikologtan destek alip daha sonra tekrar devam edebilirsiniz.

Hanimefendi ben burda çocuk mevzusu yuzunden olan duygusallagimdan bahsediyorum bunun disinda esimle bir sorunum yok zaten.Konunun ana iceriği bu zaten.Siz nereden evliligin devam etmemesine geldiniz onu hic anlamadim.Tabiki konu burada benim hissettigim yalnizlik. Bence konumu tekrar okuyun.
Ben senin kadar duygusal yaklaşmakta zorunlu muyum konuna?
Gayet akla, mantığa uygun yorum yaptım.

Haa ben ağlıyorum, yazan da ağlayarak yazsın istersen, belirt orda.

Hep kendi açından bakılsın istiyorsun, ne yazdım ilk yorumda? Tek üzülen sen misin? Tek başına mı istiyorsun bebek?

Eşin de üzgündür. Ama sen hep ben hep ben diretiyorsun. Senin duygusallığın, senin hevesin..

Ben senin kadar duygusal yaklaşmakta zorunlu muyum konuna?
Gayet akla, mantığa uygun yorum yaptım.

Haa ben ağlıyorum, yazan da ağlayarak yazsın istersen, belirt orda.

Hep kendi açından bakılsın istiyorsun, ne yazdım ilk yorumda? Tek üzülen sen misin? Tek başına mı istiyorsun bebek?

Eşin de üzgündür. Ama sen hep ben hep ben diretiyorsun. Senin duygusallığın, senin hevesin..
Sen hic anlamamissin bence cevap yazmasanda olur. Diger yorumlari ise kendime gelince cevaplayacagim.

Bilenler bilir 5 aydir bebek istiyoruz.Yok olmuyor. Bu ay cok inandim yine olmadi.Aksi gibi işte cok sikintili stresli bi donemdeyim.Delirecegim acayip duygusalim.esimle adet oldugum ilk gun yani dün,tartistim aptal bi sebepten,bi sucu yoktu benim sinirimi ondan cikarmamdi.adet oldugumu bu sabah ögrendi. Ama bekledigim hassasiyeti gostermedi darginlik devam etti. Bu arada biz hic tartismayiz..herzaman bana deger veren seven bir adamdir. Bana ne olduyda bu bebek calismalarindan sonra basladi.bugun erkek arkadaslariyla iftara gitti. Gitsin sorun yok zaten oructa degil fakat saat 11 oldu aramiz limoni diye bende yazmiyorum. Ben evde agliyorum.. o arkadaslariyla.aradim nerdesin dedim sesi cok iyi surdayim diyor iyi dedim kapadim. Yine arayan ben ama.ben istiyorum ki ben kotuyum herseyi soylemeye gerek yok anlamasi tahmin etmesi yanimda olmasi lazimdi. En yakin arkadasim hamile, ona cok sevindim o ayri konu ama benim israrimla benden sonra basladi calismalara, cok sevindim.fakat allah yukarda bogazima icime bi yumruk oturdu,kiskanmak degil anlayin iste, dağildim... Kirginim cok..esime..herseye..kadere...bugun yanimda olmaliydi..Ben soylemeden anlamaliydi,,boyle guclu durmaya calisarak hata mi ettim..yardimci olun br yoksa kafayi yiyecegim...

Eşinizin suçu ne tam olarak ? Siz kendiniz gereksiz bir konu için kavga ettim demişsiniz. Dışarı gitsin sorun değil demişsiniz ee bunlar sorun değilse neden yanınızda dursun. Emin olun bebek konusunda eşinizde aynı duyguları paylaşıp sadece belli edemiyordur . Sadece bu süreçte yıpranmış gibisin ama yine de sakin olun . Rabbim sağlıklı bir bebek nasipte etsin.

5 ay çok kısa bir süre, kendini yıprattığınla kalırsın. Çoğu insan çocuk yapmaya kalkınca ilk aydan hamile kalamıyor bu süreyi çoook fazla bekleyen var doktora 2 yıldır olmuyor dersen bile normal karşılıyor. Herşeyin bi zamanı vardır mantığı.
Eşinizi de siz kırmışsınız, belki oda hassastır. Siz neden gönlünü almaya çalışmadınız
Hem saçma bi konudan tartışma çıkartıp hem nazı sizin yapmanız haksızlık bence. Ayrıca ezan geç okunuyor eve 9da mı gelecekti?

Hayir 5 ay. Kimine gore kisa gelebilir,onlar lutfen bana kizmasin.Ben 5 ayda bu kadar yiprandiysam onlari hayal bile edemiyorum:KK43:
Korunmayı bırakınca kadınlar kulübüne daha çok girmeye başladım. 3 ay falan olmuş okuyorum kadının biri yazmış 2 yıldır olmadı. Kendi kendime dedim ki 2 yıl olmasa kafayı yerim. Ne oldu biliyor musunuz... 2bucuk yıl oldu. Ben tükendim. Çok hirsliydim ama şu aralar azaldı hırs. Şuan ikinci tüp bebek tedavimdeyim umutluyum ama yine olumsuz olursa ne olur bilemem.
Eş konusuna gelince haksızsınız.
Benim de infertilite yüzünden eşimle bir problemimi konu açmıştım eski konulara bakın. Bu bizi hırçın yapıyor ama evliliginizi etkilemesine izin vermeyin

Öncelikle bu kadar stres yapmayın bu şekilde hiç olmaz. Bakın bizim 5 yıldır uğraşıyoruz olmuyor . Ayrıca siz şuan da kendinizi kötü hissediyor olabilirisiniz . Ama eşiniz bu durumda sizi fazla anlamaz . Siz onunla konuşup biraz rahatlayın.

Back
X