Ben abartıyor muyum?

.ILGAZ.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
518
4
96
Diğer
arkadaşlar 1 yaşında oğlum var. sağolsun çok hareketli bir çocuk. ben de çalışıyorum eve gelince de vaktimi ona ayırıyorum fakat kendime hiç vaktim kalmıor artık çocuğumla ilgilenmek dışında hiç bir zevkim kalmadı. zaten hiçbişeye de vaktim kalmıyo ki. son zamanlardda o kadar yoruldum ve bitkin düştüm ki sonunda hastalandım. 2 gece oğlum annemde kaldı ben dinleneyim ve uyuyayım diye annem bizde kalsın dedi ben de kabul ettim. gündüz gittim gördüm tabi. sonra kızdım kendime niyebıraktım oğlumu diye çok üzüldüm. acaba ben mi abartıyorum bilmiyorum oğlum her saniyesini benimle geçirsin istiyorum. aksi halde vicdan azabı duyorum. sorumluluklarımı yerine getiriyomuşum gibi geliyo.
çevremdekiler abarttığımı. kendime de zaman ayırmamı söylüyo sizler napıyosunuz bütün vaktinizi çocuklarınızla mı geçiriyosunuz?
sizce ben abartıyo muyum

bnm oglumda 1 yasında bende senıın yaptıgını yaptım kımseye bırakmadım guvenmedım şimdi pişmanım çünkü sadece benı ıstıyo bı de uyku problemı var gunduz sadece 1 kez 1 saat yatıyo gece gec uyuyo 11 gıbı 3 4 sefer uyanıyo emmek için ve sabah en gec 7 de kalkıyo ben artık bitap düştüm çok yoruluyorum sinirlerım çok bozuluyo çünkü gece dınlenemıyorum gunduzde kımseyı ıstemıyo durmuyo bas bas baagırıyo... bence az da olsa sensız kalmaya alışsın bırak bi şeycik olmaz hem annenmış bıraktıgın kişi sankı yabancı degılkı sen dınlen baksın anneannesı....

çocuklarımız için annelik duygusuyla kendimizi böyle feda ediyoruz sonra ruhsal ve bedensel sağlıgımızdan oluyoruz.eşine birazcık sorumluluk ver canım birazda o ilgilensin. sen günlük ihtiyaclarını karsıla cocugunun emzirme vs. gibi.eşin haftanın bir günü ilgilensin..bende kızım küçükken senin gibiydim en sonunda depresyona girdim ekndime vakit ayıramamaktan.unutmayın kendimiz mutlu olmazsak çocuklarımızı mutlu edemeyiz.en basiti çıkın 1 kez yalnız dolaşın cok rahatlayacaksınız

birde çok şanslısınız cocugunuzu bırakacak yeriniz var eşiniz dışında.benim burda kimsemde yok.kıymetini bilin bence.annenize kayınvalidenize eşinize fırsat buldukca bırakın cocugunuzu özleyin:)

bi an yazdıklarını ben yazmışım sandım.benimde 20 aylık oğlum var bende çalışıyorum
ve bende sen gibi sanki oğlumla geçirebileceğim vakiti kendime ayırdığımda sanki ona haksızlık yapşmışım
gibi hissediyorum.10 dakikalığına kuaföre bile o uyurken gidip uyanmadan geliyorum ki gittiğimi anlamasın diye
20 aydır tek bir gün bile bi arkadaşımla bulup bi kahve içmedim oğlum olmadan.zten o varkende pek mümkün olmuyor afacanlığı yüzünden
aslında doğrusunun bu olmadığını biliyorum ama elimde değil

gerçekten zor tmm fedakarlık annelik ama biz de bireyiz .
biz iyi olmaz isek onlara ne kadar ne verebiliriz yani gerçekten insan bazen şöyle 1-2 saat bir dinlenmek istiyor evde o uyurken yemek mi yapayım ortalığı mı toplayayım bulaşık çamaşır.........
yani dinlenmeye hiç vakit yok tabi sonra insa çıldırıyor bazen de pes edip sadece böyle oturuyorum bilgisayar başına (oğlum 17 aylık şuan diş sancısı da var üşütmek üzereyiz. (((( )

evet cok abartmissin bence
ne kadar sanslisinki annene birakip dinlenebilme sansina sahipsin
sonucta anneannesine vermissin onunda bakmak en dogal hakki
sakin vicdan yapma arada bir mutlaka kendine gelmen icin böyle seyler yapmalisin
keske benimde anneme birakacak sansim olabilseydi:))

canım, ben de aynı durumdayım. kızımla dışarı çıkmak, gezmek işkence gibi, huysuz yaramaz bir çocuk,20 aylık. geçenlerde iftara gidelim dedik eşimn arkadaşlarla. annem de kızıma bakabileceğin,i söyledi ama kızım o gün yine huzursuzluk yaptı ve ben ona kıyıp da gitmedim yemeğe. ders çalışmam gerek, annemle altlı üstlü oturuyoruz, annem bana bırak sen ders çalış diyor. kızımla geçirmediğim her dakika hayattan çalınmış gibi geliyor bana. ben de çalışıyorum ve işteyken onu çok özlüyorum, işe daha yeni başladım, alışamadım hala benm çevremdekiler de bana çok kızıyor... ben de çok yıprandım(

bende calısyorum ve gercekten cok yoruluyorum ve cok bunaldım bıde ben uztune gocebe hayatı yasıyorum cocguma annem baktıgı ıcın onlarda yazlıkta oldukları ıcın onlarda kalıyoruz hıc duzenım ne kalmadı ordan oraya nerde ne oldugunu bılmıyorum bazen ıse gelırken gıyecek kıyafet bulamıyorum heryer heryede oluyor ıse gelırken alıstım artık cok etkılenmıyorum ama kendı basıma bısey yaptıgım zaman vıcdan azabaı cakıyorum kuafore gıttıgımde ısten cıkıp carsıda bı ıısn oldugunda eve gec gıttıgımde devamlı aklım oglumda ve vıcdan azabı cekıyorum bır ıkı kuzumu onun ıyılıgı ıcın bırkıp dısarı cıktık esımle ama yıne mutlu olamıyorsunuz gıttıgınız yerden bısey anlamıyorsunuz hep aklınız onda oluyor sankı oturdugunuz yer batıyor sıze kendı acayıp dagıttım cook bakımsız olmaya basladım gun geldı kendımden ıgrenmeye baslıyorum...

bazen diyorum ki; biz mi hata ediyoruz. bizim parkta bir gürcü bayan var ikizlere bakan. ikizlerin annesini bir kere gördüm yanınalrında bugüne kadar. bir de anneanneleri gelir ara ara. çocuklar da sürekli parkta ama. garip geliyor bana, ben yapamazdım bunu sanırım. ama biz de çok yıpranıyoruz bu şekilde. sanırım ortasını bulmak gerek. ben bazen kendime kızıyorum, neden hiç kendime zaman ayırmıyorum diye. çocuk uyuduktan sonra bişeyler yapayım diyorum gece ama anca ev toplayıp sızıp kalıyorum yorgunluktan. allah yardım etsin bize...

Son düzenleme:
Benim Oğlumda yeni yaşına girdi . . 3 aylıkken bıraktım anneme çalışıyorum ben . . eve gider gitmez bacaklarıma yapışıyor mama diye. . hemen emmek istiyor . . .geceleri de sürekli emiyor gece 3-4 kez uyanıyor zaten 7,30 da işe gidiyorum ne kendime yetebiliyorum ne evime nede çocuğuma . . maalesef kendimi eksik hissediyorum ama elimden gelen her şeyi yapmaya çalışıyor bedenimdeki gücün tamamını kullanıyor ve bende artık yorgun düşüyorum. .
Sabret diyorum kendi kendime . . 3 yaşından sonra rahatsın. . Ozamn laf anlar diyorum şimdi ne kadar anlatsamda dur desemde anlamıyor zaten . . alışverişe gitsem rahat değilim zaten çok hareketli ancak ev içinde zaman geçirebiliyoruz . .Allah güç versin ne diyebilirimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…