- Konu Sahibi Astronomer
-
supradyn vitamin hapı var ya onun gibi kokuyor.ben sinameki kürüne mecitefendi yağı da eklemeye başladım.o parfümlü olduğu için bemiks kokusu olmuyor artık...
mecitefendi yağı ne canım briyantin gibi bişe mi? nerden alınıyor fiyatı nedir bi de diplere sürülüyor mu??:26: supradyn in babasını da sevmezdim zatenn
canım bitkisel bakım yağları içeriyor.ayrıca parfüm de var içinde.hindistan cevizi kokuyor.üşenmedim alıp geldim.Yazıyorum içeriğini:susam, zeytin, ceviz ,çörekotu, badem, defne, ısırgan,buğday, karanfil, jojoba yağı içeriyor.internetten araştırdığında hepsi de saç için faydalı.Ben sadece saç diplerine sürüyorum.4 saat bekletip yıkıyorum.ama son zamanlarda sinameki kürüne eklemeye başladım.ayrı ayrı uğraşmayayım diye.geçen sene 7 tl'ye almıştım.Sadece diplere uyguladığım için uzun süre gidiyor.
saol canım zahmet verdim sana da kusura bakmahemen araştırıyorum nerden alabiliceğimi.. muhtemelen aktarlarda bulunur bişeydir. ondan sonra da inşallah bemiks olayına başlıcam sinamekiyi bi süre uyguladım baktım uzar gibi gelmedi ama bu sefer kararlıyım
rica ederim canım ne demek.aktarlarda satılıyor canım.Bir de geçen gün kipada 3lü bakım setini gördüm.15 tlydi.Şampuanı,yağı ve başka birşey de vardı ama onu hatırlamıyorum.8 haftadan sonra ara verince uzamaya başlıyor deniyor.Ben de bu hafta 8.yi yapıp ara vereceğim.İnşallah istediğimiz uzun saçlara sahip oluruz :)
15 gün önce kipada kampanyadaydı.olsa olsa 20 olmuştur.Yalnız, büyük kipalara bak canım.küçük kipalarda olmayabilir.ben bir sürü bakım yapıyorum.3ayda anca 6 cm uzatabildim.hiç yoktan iyidir deyip yapıyorum işte.2 haftalık ara vereceğim.İnşallah o zaman bir atak yapıp uzarlargelişmeleri yazarım canım.
kızlar bugün bemiks kompoze ampul aldım. kokladım aslında kötü kokmuyor meyveli şurup gibi kokuyor. evde kalan aktardan aldığım 20 çeşit yağ karışımı vardı, o kokuyu bastırdı.. mecit efendiyi bulana kadar onunla idare edicem. şu anda saçım bemiksli bekliyorum. henüz koku filan yok. inşallah yıkadıktan sonra da olmazgerçi olsa da rahatsızlık verici pis bi koku değilmiş o derece. dışarıya kokmasın ama tabi dimi rahatsız olanlar çıkabilr şimdilik sadece mis gibi bitki kokuyorum yıkamaya watsons yaseminli şampuanla başlıcam, sonra sinamekiyi sürüp yarım saat beklicem, sonra bi daha yıkıcam watsonsla. inşşşalh en yakın zamanda rapunzel gibi oluruzzzzz
senin adına sevindim canım.Hadi bakalım.Gelsin uzun saçlar :)
canım ben de kullanmıştım bemiks ampulü ama kokusuyla ilgili bir sıkıntım olmadı sadece başıma sürerken biraz kokuyordu o kadar. ben banyoda iki kere şampuan döküyordum bir de saç kremimi sürdüm mü koku falan kalmıyordu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?