Yatak Odası Dekorasyonu Bembeyaz yatak odam

Gerçekten çok şık bir seçim olmuş.Bizim burada bir mağazada var gelip geçerken hep bakarım. =) Huzurla kullanın inşallah.Acaba fiyatını öğrenebilir miyim?​

cok tskr ederım kızlar saolun.4,200 dedıler ılk ama butun mobılyalarımızı ordan aldıgımız ıcın 3,200e bırakdılar bu aynı takımın yemek odasınıda aldık :78:

çok güzel güle güle kullanın bende çok beğeniyorum bu takımı inş.bize de nasip olur almak

cok tskr ederım kızlar saolun.4,200 dedıler ılk ama butun mobılyalarımızı ordan aldıgımız ıcın 3,200e bırakdılar bu aynı takımın yemek odasınıda aldık :78:

Genelde internet sitelerinde,burada ki arkadaşların yorumlarından gördüğüm bu takımlar oldukça pahalı oluyor.Siz gayet iyi almışsınız.Yanıt verdiğiniz için teşekkürler.Mutluluklar. :116:​

canım neredn aldın mobılyanı bende bu takımın yemek odasını almak ıstıyorum.yer ve magaza ısmı ogrenebılırmıyım? birde pesınmı aldınız?

canım neredn aldın mobılyanı bende bu takımın yemek odasını almak ıstıyorum.yer ve magaza ısmı ogrenebılırmıyım? birde pesınmı aldınız?
evet nakıt aldık düzceden aldık ama bız aslında mobılyalarımı ankaradan almışdık bunları gorunce dayanamıyıp onları ıptal ettırdım yemek masamında resmı var ekledım:26:

Bu yatak odasını bende çok beğenmişti aklım kalmıştı valla :) Güle güle kullann

bende bu mobilyayı çok beğenmiştim özellikle makyaj masası,aynanın açılıp içinden dolap çıkması falan çok hoş ve kullanışlı geldi ayrıca yemek odası sandalyeler falanda çok şıktı fotoda göründüğünden daha güzel.. iyi günlerde kullan tatlım:)

Back
X