• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu bellona suena koltuk takımı

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

pelinn2285

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
67
0
36
Edirne
kızlar düğünüm kısmetse yaza olucak ama ben daha şimdiden mobilya bakmaya başladım ve çok kararsız kaldım.bellonanın suena modelini çok beğendim hem koltuk takımını yemek odasını ve yatak odasını ama bellonanın ürünleri nasıldır bilmiyorum hiç kullanan veya benim gibi o modeli beğenen varmı acaba şimdiden teşekür ediyorum herkese

Eklentiler

• $suena-yemek-odasi-beyaz.webp
    $suena-yemek-odasi-beyaz.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 579
  • $suena-kol-tk.webp
    $suena-kol-tk.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 2.007
  • $suena-yatak-odasi6.webp
    $suena-yatak-odasi6.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 289
kızlar düğünüm kısmetse yaza olucak ama ben daha şimdiden mobilya bakmaya başladım ve çok kararsız kaldım.bellonanın suena modelini çok beğendim hem koltuk takımını yemek odasını ve yatak odasını ama bellonanın ürünleri nasıldır bilmiyorum hiç kullanan veya benim gibi o modeli beğenen varmı acaba şimdiden teşekür ediyorum herkese

SLM HAYIRLI OLSUN. modeli çok güzelmiş ama kalitesi nasıldır bilmiyoru. bellona tanınmış bi marka sorun olursa hallederler diye düşünüyorum. zaten yeni ev olacağı için çokta hor kullanılmaz herhalde

cevabın için teşekkür ederim canım hor kullanılacağı için değilde kalitelimidir bilmiyorum hiç birde çok kararsız kaldım beğenen varmı acaba diye sizlere danışmak istedim önerebileceğiniz mobilyalar varmı birde

bellona ile istikbal kardeş markalar ve tabiki de kaliteliler bundan şüpheniz olmasın bizimde evde bellona ve istikbalin 10-15 yıllık ürünleri var hiç bişey olmadı hala. Ben sadece biraz daha modern ürünler üretmelerinden yanayım bana bazı ürünleri hala klasik geliyor .

banada aslında klasik gibi geldi berjerli istiyodum ben ama yemek takımıyla beraber olunca güzel bir uyum olmuştu birde yukarıdaki gibi değilde rengini falan daha açık istiyorum resminide ekliyorum aşağıya bu biraz daha modern geldi bana bilmiyorum tabi siz ne düşünürsünüz

Eklentiler

• $BELLONA%20SUENA%20COMPACT%20VITRIN01.webp
    $BELLONA%20SUENA%20COMPACT%20VITRIN01.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 509
diğer markalara göre bellona ve istikbal çok kaliteli gelmiyor bana...modelleri de sürekli kendini tekrar ediyor...

şöyle söyleyeyim ben evlenirken kelebek yatak odasını gördükten sonra bellona oyuncak gibi gelmişti....

benim düşüncem tabi.....

canım eğer istanbuldaysan modesa modalife gibi yerlere git.enim düğünüm de eylül e bizz öyle bakacağız. modalifeden bi ARkadaşım evini yeniledi çok çok memnun. fiyatlardaa biraz fark varmış ama.

bu ürünü benden başka beğenen olmadı sanırım :)) benim daha çook gezmem gerekiyor fikirleriniz için teşekkür ederim herkese

gerçekten yokmu benden başka bu ürünü beğenen yaa :))ben beğenmiştim halbuki ama kimse beğenmediyse benim daha çok araştırmam lazım demekki..arkadaşlar sizler biraz yardımcı olurmusunuz mesela hangi ürünü önerirsiniz?

yatak odasini pek begenmedim :50: acikcasi ama koltuk takimi güzel ama yinede baska bi modellere bakabilirsinnn baktikca fikirlerin degisecektir zaten :34:

ben bu modelin bazasını cok beğenmiştim ama cok kalıtelı olmadıgı söylemıslerdı hemde bellonada calısan bir tanıdık vaz gectım bende

gerçekten mi yaa kalite konusunda iyidir diye düşünüyodum o zaman başka markalara bakmam gerekiyor..peki sizin önerebileceğiniz kalite konusunda iyi olan markalar varmı çok kararsız biriyim ben ve çokta anlamıyorum açıkçası mobilyadan model olarak ve kalite konusunda sizlerin önerilerinizi bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim

gerçekten mi yaa kalite konusunda iyidir diye düşünüyodum o zaman başka markalara bakmam gerekiyor..peki sizin önerebileceğiniz kalite konusunda iyi olan markalar varmı çok kararsız biriyim ben ve çokta anlamıyorum açıkçası mobilyadan model olarak ve kalite konusunda sizlerin önerilerinizi bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim

şöyle söyleyebilirim canım ben bazamı bellonadan aldım ilk begendıgım suenaydı sırf gösterısıne bayıldım bazası için söylüyorum içini görünce hayal kırıklıgına ugradım 3-5 esya koysam cokecek gibiydi onun yerıne frenza modelini aldım istersen bellonaya ugradıgında sende bir sor hangısını tavsıye edersinz diye ama mobilyalarını bilmiyorum tabı kalıtesını yanıltmak istemem senide şahsen ider ve enza mobılyayı beğenıyorum guzel ürünleri var doğtasta guzel ama bıraz pahalı geldı ama ben doğtasta bi modeli begenıp aynısını yaptırmıstım cokta uyguna geldi öyle yapabılırsın :D

öncelikle istikbal ve bellona nın kalitesi konusunda şüpheniz olmasın ben daha önce kayseride oturduğum için evimizde bellona ve istikbalden oldukça fazla eşya var(fabrikaları kayseridedir)çok rahat şekilde 10 yıl kullanabilirsiniz.hatta bende ilk onlara baktım mobilyalarım için bende yaza evleniyorum ama arkadaşların da dediği gibi modelleri klasik kendilerini tekrar ediyorlar.sana bakmanı tavsiye edebileceğim yerler lazzoni mobilya,doğtaş mobilya,kilim mobilya.bunların modelleri çok daha modern.ama sana tavsiyem internetten araştırmaktansa gidip yerinde görmen.bunun için eğer istanbuldaysan maskoya gidebilirsin.birde evgör diye bir site var orda çok hoş modeller var.bütcene göre bunlardan bi tane mutlaka bulursun.birde tavsiyem çok koyu kahve mobilya seçmemen kahverengi bir süre sonra bıkkınlık hissi uyandırır insanda.

Back
X