• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bellona köşe koltuk takımları kullanan var mı

Gulcin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
531
5
96
İzmir
merhaba arkadaşlar köşe takımı için sizce bellona lavida mı moon mu güzel kullanışlı olur kullanan var mı çok acil fotoğraf ya da linkini ekleyemedim kusura bakmayın .fikirlerinizi bekliyorum

valla canım bu yazdıgın modeller hangılerı bılmıyorum ama ben bellona senfoni kullanıyorum hıc ama hcı memnun degılımm kuması ozellıkle okdar kalıtesız kı kılı tuyu hersey usutune yapıyor rengı bı acayıp kırlı gıbı sungerı desen cabası sadece modelı hosuma gıdıyor zaten ona aldandım alırken.. ama şimdi tekrar doşeme yaptıcagım inşallah ...yanı bellona pek tavsıye etmıyorum..bakma sen cok fazla reklamı var ama bes para etmezz...tabı sen bılırsın

Bizim evdede bellona bir oturma grubu vardı. 2 sene kullanamadık bile.Bana sorucak olursan bellona marka kullanmanı tavsiye etmem.

valla canım bu yazdıgın modeller hangılerı bılmıyorum ama ben bellona senfoni kullanıyorum hıc ama hcı memnun degılımm kuması ozellıkle okdar kalıtesız kı kılı tuyu hersey usutune yapıyor rengı bı acayıp kırlı gıbı sungerı desen cabası sadece modelı hosuma gıdıyor zaten ona aldandım alırken.. ama şimdi tekrar doşeme yaptıcagım inşallah ...yanı bellona pek tavsıye etmıyorum..bakma sen cok fazla reklamı var ama bes para etmezz...tabı sen bılırsın

gerçekten mi ya of zaten kararsızım fiyatları falan da çok ucuz değil yani istikbalden bakayım bari.tavsiyen için sağol canım

bellona moon olanı kullanıyorum 2 yıla yakındır memnun sayılırım ama yazın kumaşı çok terletıyor tek sorunum bu

Back
X